Salutari din Piatra-Neamț. Sunt nou pe site-uri de genul acesta, dar prieten vechi cu HONDA (în special CIVIC). Îmi zice lumea Americanu' pt. ca am fost vreo cîțiva ani în America (Chicago), unde am avut ... a-ți ghicit o Honda Civic '93 (1.6VTech, 125CP), care la început nu prea mi-a plăcut cum arata (ca design), dar după ce am condus-o nu m-am mai despărțit de ea pe toată perioada șederii mele acolo. Acum, întors acasă, m-a luat nostalgia vremurilor cînd "zburdam" liber pe autostrăzile americane și am luat iar un Civic din '97 în 5 uși (ca vorba aia, acum am 2 copii mici). Mașina are cîteva probleme, ca orice "bătrînica", dar motorul e la fel de tînăr ca la început. Deocamdată o sa o iau încet și cu răbdare și poate reușesc sa o fac ca noua, cu toate ca în România e cam greu. Sa auzim de bine.
Bine ai venit la noi pe forum si multumim de prezentare.
In poze se tine bine "batranica" asta a ta, ce probleme ai cu ea, mecanice sau estetice? Exact acelasi model a luat si cumnatu' anul trecut la insistentele mele si e foarte multumit de ea.
Welcome back home ! S-o stapanesti sanatos pe "batranica" (la doar 172 kkm. poate are reumatism, dar in nici un caz, nu duce lipsa de suflu).
Bafta in exploatare !
(25-06-2011, 10:57)yulasinio Wrote: Bine ai venit la noi pe forum si multumim de prezentare.
In poze se tine bine "batranica" asta a ta, ce probleme ai cu ea, mecanice sau estetice? Exact acelasi model a luat si cumnatu' anul trecut la insistentele mele si e foarte multumit de ea.
De amîndouă felurile: estetice ca e lovita un pic la suprafața, în spate stînga, iar mecanice ... aici e mai greu ... cam tot ce-i cauciuc pe ea (de la chedere pana la bucșe) e mai mult sau mai puțin învechit, în special o bucșa punte spate rupta, pe care nu reușesc sa o găsesc separat. Am cautat punți s.h., dar ori nu am găsit pt mine ori aveau deja bucșele rupte ... dar nu ma las, mai caut (poate ma ajuta cineva pe aici cu ceva ponturi ). Oricum la 2200 euro cat am dat pe ea, ma așteptam la probleme, dar ce sa-i faci cînd nu-s bani de mai bine, defilam cu ce avem.
In schemă, se vede locația bucșei, iar în poze cum ar trebui sa arate bucșa nouă. Eu am întrebat în stânga și în dreapta, dar nu găsesc bucșa separată, poate au alții mai multa baftă, sau știu mai bine pe unde sa caute.
Si dacă tot suntem la capitolul piese, ar mai fi nevoie și de următoarele:
1. Capetele de planetare (crănțăne la viraje strânse).
2. Capetele de bară fată.
3. Cam tot ce înseamna cheder (haion, parbriz, și la portiere cele pe care glisează geamurile).
Dar cred ca despre astea trebuie sa vorbesc în secțiunea tehnica ... asa ca voi continua acolo ...
Deocamdată va mulțumesc pentru bunăvoința și răbdare.
Bine ai venit. Din pacate bucsa aia nu prea ti-o da Honda Romania decat cu tot cu brat, ceea ce ii face pretul sa urceee. Eu am gasit la Al Padrino pentru EG3. Si ProMotor International mai aduc, iar calitatea este mult mai apropiata de OEM decat a celor de la Al Padrino. Diferenta este ca la ProMotor costa mai mult.
Bafta!
Ti-am urmat sfatul, am sunat direct la promotor internațional, și am găsit bucșa cu preturi începînd de la 67 lei (fata de 4800 lei cat ma costa bratul cu totul de la dealer-ul Honda din Iași). Urmează sa fac comanda (numai sa fac rost de bănuți).
Mulțumesc tuturor pt primirea calda și ajutor ... Sa auzim de bine.
In general, cam orice ai nevoie in materie de articulatii vei gasi la domnii astia. Nu le fac reclama in niciun caz. Eu am avut o problema cu ei cu o singura piesa, brida de caseta de directie. Dar n-a fost neaparat vina lor, producatorul lasandu-i balta. Partea buna e ca mi-au adus una OEM la pretul pe care-l platisem pentru una aftermarket. Partea rea e ca a durat vreo 3 saptamani.
Mai am o întrebare pentru cunoscători ca tot vad pe aici o grămada de EG, EK, EJ cu diferite numere aferente, și bănuiesc ca asta ar fi un cod de model ceva ... (scuzați ignoranta): oare mașina mea ce "E..." este? (Tind sa cred e un EJ9).