This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Civic 1.4i, D14A5, 75CP

Pai ... încă aștept telefonul lor cu preturi. Cei drept nici eu nu-i sun ca am altele pe cap acum mult mai grele. Dar promit ca imediat ce aflu preturi le postez aici.

Reply

Am vrut sa ma duc la dezmembrari sa ii iau un set la cumnatu' dar pana la urma cred ca ma duc si le iau noi din magazin. Vroiam sa vad cat sunt in tara de curiozitate, parca imi zicea ca undeva la ~4milioane.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Poate amîndouă ... cînd am sunat la Honda la Iași îmi spuseseră ceva de aproximativ 250 lei bucata.

Reply

Pretul ala nu cred ca era pentru capete originale Honda...

Reply

Am luat un set de la un magazin auto cu 80€ Icon_smile

Reply

De la Honda sau de producator?

Reply

Nu de la o firma din UK, nu mai stiu exact cum ii spune.

Reply

Nu ca aș avea bani acum, dar crezi ca aș îndrăzni prea tare dacă te-aș ruga cînd va veni vremea sa pot (financiar) sa ma ajuți cu niște piese (dacă le găsești pe acolo mai ieftine și mai bune)?

Reply

Da un semnal si vedem noi cum ne descurcam

Reply

Multumesc.

Reply

Fratilor ... am facut-o lata ... mama lor de gropi romanesti. Am luat o groapa adanca de mi-am indoit jantele de tabla (irecuperabil) pe dreapta, si am reusit de am strambat putin si puntea spate (mai exact axul de care se prinde tamburul de frana/roata) atat cat sa-mi uzeze cauciucul pe interior.
Am cautat pe la toti astia cu dezmembrari dar nu se gaseste nicaieri. Poate ma poate ajuta cineva cu o informatie pe unde as putea gasi o punte spate dreapta fara brate si fara bucsa (ca e criza).
Am uitat sa va spun ca am cumparat intre timp toate amortizoarele (kayaba pe gaz - ca altceva nu am gasit), placute frana fata, saboti spate si bucsele pe punti spate.
Multumesc anticipat pentru orice raspuns.

Atasez si o poza cu schema puntii.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

E nasol cu el stramb peste iarna, stiu ca si eu am avut bratul stang stramb, asa am luat-o defapt. Ca sa merg cu masina drept trebuia sa tin volanu putin virat iar pe zapada mergeam ca pisatu.

Am eu bratu ala de care ai nevoie:

[Image: IMG638.jpg]

[Image: IMG637.jpg]

Reply

Cat vrei pe el si unde si cum facem tranzactia?

Reply

250 Ron eu zic ca nu-i mult... Til pun la curier si ca sa nu bag ramburs, ceea ce va iesi cam scump, ai putea sa imi bagi banii la mine in cont. Tel: 0747533723

Reply

A ajuns "pachetul" (frumos ambalat). Urmeaza saptamana viitoare sa ma duc la service si sa o "inoiesc". Deocamdata (pana ma asigur ca puntea se potriveste perfect) ii multumesc lui Laur pt ajutor. Mai vedem saptamana viitoare cum se comporta masinuta.

Reply

Ma bucur ca v-ati descurcat. Bafta la montat

Reply

M-am straduit sa-l impachetez ca la carte dupa care cei de la curierat m-au pus sa-l desfac, asa ca ti l-am trimis pe firma (persoana juridica) si astfel am scapat de despachetat... Icon_smile

Apropo, nu ti-a venit un damf de aier de munte cand l-ai desfacut!? Icon_smile)

Sper sa se potriveasca... Spor la treaba!

Reply

Ba sa stii ca s-a simtit un aer ... diferit. Am vb la service, si maine dimineata la prima ora o baga baietii in lucru, in speranta ca pana maine seara e gata (ca totusi sa nu ma duc cu autobuzul acasa).

Reply

Tinand cont ca masina e din "97 s-ar putea sa scapi de prezoane rupte, oricum nu ar fi rau sa iti comanzi cateva pt orice eventualitate. De obicei, din cauza coroziunii, prezonul ramane lipit de bucsa si nu merge scos chiar daca se invarte, numai taiat pe langa bucsa.

Reply

Sa nu-mi spui ca trebuie sa sun iar la Honda la Iasi. Poate totusi nu se rupe nimic pe acolo ca nu mai am cu ce cumpara nimic ... poate ceva de mancare la copii Icon_smile

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew