This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Circuite Auto/Moto Romania

Nimic tehnic. Sa fie ușor de construit, zone de siguranță cat mai putine riscuri minime pentru proprietar. Se acoperă. Posibil sa aibe mai multe variante de rulare. Keep going

Sent from my iPad using Tapatalk

Reply

Guidare Pilotare Romania
8 hours ago · Edited
Daca esti pasionat de viteza te asteptam la primul Track Day organizat pe 27 Septembrie pe noul circuit Motor Park Romania (Adancata)
#viteza #adrenalina #distractie #Share!

Acces cu masina personala 8 ore (max. 30 masini/zi)
- 440* Lei/zi plata 50% in momentul rezervarii si 50% in ziua evenimentului
sau
- 390* Lei/zi plata integrala pana pe data de 16.09.2014

Instructor personal (optional)
- 100* Lei/ora

Experience cu masini Smart Driving (2 sesiuni x 5 Ture + 30 minute Teorie)
- 290* Lei (masina intre 140-200 cai)
- 350* Lei (masina peste 200 cai)

*TVA inclus
Pentru mai multe informatii trimiteti un mail la adresa: gpr@guidarepilotare.ro
Eveniment sustinut de: www.rogerutilaje.ro Michelin Romania Motul Romania OZ Racing Romania
— at Motor Park Romania.

https://www.facebook.com/events/344099365748652/

Reply

Cica in toamna asta as avea si eu zi de Adancata cu 600RR-ul. Raman dator cu detalii daca se materializeaza "amenintarea"
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

aparent oamenii au facut un calendar complet, nu stiu cand or sa mai si lucreze sa termine pista, infrastructura adiacenta si elementele de siguranta.
http://motorparkromania.ro/calendar-2/

cica un tur virtual Icon_smile
https://www.youtube.com/watch?v=g6o0J2lFRn8

Reply

E destul si atat, tipc romanesc. Bine ca e pista asfaltata, restul nu mai conteaza. Asta pana moare cineva, apoi se da vina dintr-o parte in alta si se ridica din umeri.
Nu inteleg de ce le da aviz daca toate elementele de siguranta nu sunt la locul lor.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Pista e semi-asfaltata, adica nu are ultimul strat, ala care trebe.

Reply

...si mai bine atunci Icon_no2

Reply

Da, si explicatia oficiala e ca nu au vrut sa isi consume oamenii cauciucurile, de-aia nu au turnat ultimul strat Rollinglaugh

Reply

Sigur s-au terminat fondurile si acuma trag de ce au, isi permit mai ales ca nu au concurenta.

Reply

mai precis yula, s-au FURAT fondurile. asa e tot timpul.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Reply

s-a infipt in in noroi, daca era griblura, nu se intampla nimic. asa e daca baga banii in buzunarele unor hoti.

Reply

Bine macar ca nu a patit nimic.

Reply

(16-03-2015, 18:06)LIVIU_CTS Wrote: s-a infipt in in noroi, daca era griblura, nu se intampla nimic. asa e daca baga banii in buzunarele unor hoti.
Exact la asta ma gândeam si eu ....oricum nu se face nimeni responsabil decât șoferul, bănuiesc ca înainte de a intra pe pista se semnează niste hârtii, unde domnii se scot din orice se poate întâmpla !

Reply

Bine ca e mai safe sa te dai pe strada.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

(16-03-2015, 20:52)Toyboy Wrote: oricum nu se face nimeni responsabil decât șoferul, bănuiesc ca înainte de a intra pe pista se semnează niste hârtii, unde domnii se scot din orice se poate întâmpla !

asta in tarile bananiere, intr-o tara normala, faptul ca pui la dispozitie o infrastructura incompleta si nesigura nu te absolva de vina.

CNADNR-ul nu a acceptat transalpina ca drum public pt ca nu are elementele de siguranta, daca mergi pe acolo poti lua amenda.

asta are toate aprobarile de functionare? daca da, cine le-a dat???

Reply

In cazul asta eu sa fiu in locul celui cu pățania as depune plângere .

Reply

plangere la cine? nu-i drum public, e pe un teren privat si cel mai probabil ca si la alte circuite semnezi ca esti pe proprie raspundere si daca iti busesti masina platesti pagubele provocate pe circuit si tractarea (cel putin asa era la hungaroring).
oricum nu cred ca avem noi cine stie ce legislatie pentru ca cei care asigura infrastructura pentru competitii motorizate sa indeplineasca nu stiu ce criterii

Reply

datu pe circuit din cat inteleg eu e o activitate comerciala, cu specific sportiv. in consecinta, orice activitate comerciala are reglementarile ei, in cazul de fata, norme de siguranta si infrastructura specifica. fara norme nu poate functiona nimic.
sunt ferm convins ca pot fi actionati in judecata pentru punerea in functiune a unei baze sportive fara respectarea tuturor criteriilor.

Reply

(17-03-2015, 11:22)w33bb0 Wrote: Bine ca e mai safe sa te dai pe strada.

e mai safe din punctul meu de vedere. pe circuit toti dezaxatii se cred supermen si de aici pocinoagele.
cate masini date peste cap ai vazut tu pe strada cand te dadeai? tu personal, nu la tv Icon_wink

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew