This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Caut suspensie OEM CRX ED9 si o evacuare...

Am fost pe munte si l-am cam zduncinat pe al mic, asa ca vreau sa o transform intr-o masina de duminica cu un minim de confort.
Caut o suspensie OEM si o evacuare stock !

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

componentele astea oem SH  de acu 30 de ani sigur nu mai au prea multa viata in ele.
pune si tu ceva suspensie AM oem like si rezolvi mai repede si sigur. iar cu evacuarea poti sa-ti faci la un centru ceva custom si silent.

Reply

Același lucru pățesc și eu cu ITR-ul și vreau să o schimb. Din ce m-am uitat online MeisterR cu arcuri normale sau amortizoare Bilstein cu ceva arcuri. Până la urmă duritatea arcurilor e cea care dă zdruncinarea. Tu ce ai acuma pe ea?

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Eu am pus până la urmă KYB Ultra SR cu arcuri Eibach Pro Kit de Del Sol, arata stock la înălțime dar se comporta forte bine cu jante pe 14 și anvelope cu balon mai mare!

Trimis de pe al meu POCOPHONE F1 folosind Tapatalk

Reply

Am pus ochii pe ceva de la Tein care s-ar compara cu stoc la duritate dar sunt ajustabile pe înălțime. Problema e că nu vin cu capetele de arc și trebuie folosite cele OEM care eu nu le am Icon_biggrin

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Acum caut niste jante OEM de CRX sau Civic HX că seamănă mult cu cele de Integra DC2 Icon_wink[Image: fefbee7954ac6db04bf28ee3731ec519.jpg][Image: a9e04f79e93c5e1867e5c36e97a1fa61.jpg][Image: b4abe2162f7ee6776d159ca91878b3bd.jpg][Image: 5b3924e0ba79638a18e7d78d42798943.jpg]

Trimis de pe al meu POCOPHONE F1 folosind Tapatalk

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew