This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Caut Civic EP2

Va salut,

Caut o Honda Civic EP 2, de preferinta an 2004-2005, cu AC, km reali, sa nu fie samsarita, daca se poate sa fie intretinuta. Bugetul este de 5000-5500 euro. Aviz vanzatorului, sa nu incerce sa ma pacaleasca pentru ca o parte din bani o sa ii imprumut si daca mai trebuie sa bag bani in masina cat dau pe ea atunci acel vanzator o sa ma aiba pe constiinta. Nu tin mortis sa ai aiba evacuare schimbata, suspensie reglabila si alte chestii de genul, doar sa fie o masina cinstita. Era sa uit, pentru contact pm sau mail manea.adr@gmail.com. Inca ceva, stiu ca spoonej9 are asa ceva la vanzare, fara suparare, am vazut ce a patit masinuta.

Cu respect.

Reply

Din poze cea de pe Autovit nu arata rau si cred ca merita vazuta. Singurul lucru ciudat este numarul putini de KM.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

am postat masina la postul "buna neos", am vazut masina si am ramas cu aceasi impresie: km putini si pretul la fel.

Reply

Mai este ceva: pare impecabila. Este ciudat pentru o masina de 10 ani sa arate asa. Inevitabil iei mici zgarieturi si ciobituri. Si compartimentul motor arata de parca e nou.

Reply

deci sa ma risc sa dau un telefon? as vrea sa dau o fuga pana la honda cu ea, nu cred ca are doar 100k km.

Reply

http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?i...asrc=st|fs
ce zic brutarii? Masina e de la Autohaus, din ce stiu eu aceste masini vin cu garantie si nu cred ca e umblat la kilometrajul. Are si istoricul reviziilor.

Reply

Eu zic sa cauti ceva cat mai aproape de ep3, adica un ep sport neaparat .

Reply

http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?i...00&asrc=st
M-am gandit ca din diferenta de pret pot sa ii iau o bara fata de sport, plus ca are si km mai putini. Oricum am timp de gandire pana in februarie, abia atunci pot sa fac rost de bani. Capul familiei nu este de acord cu alegerea mea pentru ca este masina sh din 2005, el vrea sa imi bage pe gat un jeg de logan nou ( il am pe ala vechi ) sau un renault, eventual o skoda mai ieftina, care inseamna motor de 1.2 tfsi , nu vreau sa fiu rautacios dar cred ca loganul meu 1,4 face 1.2 tfsi ul. Deci avem timp de gandire si destul timp sa va stresez pe voi.
In alta ordine de idei, as vrea sa stiu de la posesorii de ep2 care sunt probleme care apar intr-o exploatare decenta, am citit pe net ceva legat de cutie ca aici e putin problematica, e adevarat?

Reply

Inca ceva, la nivel de piese voi mergeti numai pe oem ? Ca am aruncat un ochi pe net si preturile pentru AM nu sunt chiar nici, adica o distributie completa ajunge la 900-1000 lei, o bieleta de directie la 300 lei si capul de bara undeva la 200 lei. Masina asta nu o iau ca sa merg cu ea duminica pana la biserica, o sa fie masina mea de zi cu zi. Eu stau in mirificul Bucuresti unde sunt locuri in care dai cu masina in groapa si acolo ramane, pleci pe jos.
Voi pe ce piese mergeti? Fac referire la chestiile uzuale, capete de bara, bielete, armotizoare ,arcuri. Ca sa incep tot eu la nivel de sistem de franare imi place TRW, articulatii Lemforder si distributie Conti.

Reply

Cred că fiecare după buget. Eu personal nu am luat toate piesele OEM dar unele aș vrea sa știu că nu am probleme ex pompă apă, ulei.
Dacă intri pe threadul meu cu Honda Stream vezi cum s-au făcut pivoții pure față după 20mii de mers normal.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?i...00&asrc=st ma gasit asta. stiu ca are ceva km dar si putina rugina, partea cu rugina se poate rezolva usor, am service de tinichigerie de prima mana, cine vrea sa imi dea pm si ii ajut. ce ziceti? cineva care stie germana , poate sa imi spuna si mie ce scrie la descriere? google translate imi spune ceva de un contract.

Reply

Majoritatea EP2-urilor au probleme cu rulmentul de la trenul fix, cel care vine pe priza de la cutie. Cum iti dai seama ca trebuie schimbat? Daca in stationare pe liber scoate un zgomot ca o huruiala ce dispare odata cu apasarea pedalei de ambreiaj atunci e dus rulmentul ala. Costa 150 ron rulmentul OEM, dar manopera e destul de costisitoare deoarece trebuie data jos cutia si desfacuta. Si eu recomand EP2 Sport, diferentele dintre cel normal si Sport sunt mai multe decat barele si pragurile. Spor la cautat.

Reply

Cu 5k daca prinzi ceva oferta iti iei ep3 din tara.
Nici un ep4 Sport nu ar fi de lasat !

Reply

EP3 la 5000e in RO nu prea gasesti in firea lor. Cel putin eu nu stiu de ele. In orice caz, sansele sa gasesti un EP3 cu numar de km decent, in firea ei si cu taxa platita, tind spre minus.
In orice caz, referitor la EP3-uri, daca iti face vreunul din RO cu ochiu', anunta-ne, pentru ca sunt foarte putine si, de obicei li se cam stie istoricul.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

pai numai taxa am platit pe el 3060 euro Icon_smile

Reply

nu vreau ep3, eu vreau o masina cu care sa merg in fiecare zi. ep3 cere intretinere si cand o sa ma duc la ai mei care stau in Mihailesti GR si dau cu ea intr.o hartoapa atunci injur toate familiiile celor care au turnat asfalt. ep2 , nu ma grabesc. evetual poate nimeresc un domn de pe forum care vrea sa o dea.

Reply

http://www.mobile.de/ro/marc%C4%83/honda...54947.html

a fost 4400E- 4000 si acum 3890. arata bine ea, a fost facuta sa arate ca un typeR.

Reply

Hmm... Broken link, cel putin pe Tapatalk.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Reply

@pusthiu : e masina ta? intreb pentru ca vad ca sunteti amandoi din acelasi oras.
@w3b0b0 : link ul e bun, numai ca il vede prost . are in nume : D si il vede ca si emoticon, smile sau ce e el.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew