This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

CTR EP3

Ms TOMI, inca o intrebare: imi ajung oare 500ml pentru un flush complet?

Reply

Iti trebuie 1L daca nu te intizi foarte rau la aerisire.

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

stie cineva un K20 de vanzare la un pret ok? multumesc

Reply

Doar motor sau un EP3?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Reply

doar motorul.

Reply

Ei nu ştiu doar motor dar o variantă decentă este un EP3 complet şi functional, din UK.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Reply

(10-02-2013, 14:04)Tomi Wrote: apai PS2 o sa fie.

ti-au venit gumele ?

Reply

nu le-am luat inca ca n-am jante la ele.

...astazi era sa ma faca un Q5. orice am facut cu masina era la mine in bara....

Reply

turbina bat-o vina.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

tre sa fi fost un q5 turbat Icon_smile vad ca sunt 2 variante de 3.0, benzinarul la 272cp si sq5 tdi 3.0 la 313 cp cu 1,8 si 1.9tone
pe mine ma socheaza la masinile astea noi emisiile si consumul, zici ca noi avem masini din 1900 toamna

Reply

..nu stiu ce motorizare era sau daca era umblat in el dar masina tragea de numa numa.

(acuma intradevar n-am mers la "limita" ca eram intr-o zona destul de circulata si nu stiam daca sunt camere, plus de asta nu mai fac demult porcarii pe strada)

....in alta ordine de idei, ma intorceam de la Monza. nu m-am dat (n-am avut ulei, nu mi-a ajuns in timp util) si am fost doar sa vad ce si cum. ieri si azi sunt ultimele doua zile cand pista era inca deschisa pt amatori.

toata ziua au fost doar 10 masini in pista, GT3 RS, Ferrari, etc. pista a fost efectiv goala , masinile rasfirate efectiv fiecare a avut pista libera toata ziua.....

m-au luat dracii mai mai ca as fi intrat cu masina asa, cu gume de iarna....
am cunoscut organizatorul si am incercat sa inchiriez asa ceva.....

[Image: radical-sr3-supersport_100190709_m.jpg]

3 ture , 600 euro si masina redusa in 70%, toate bune si frumoase insa pt a intra in pista trebuia o garantie prin transfer bancar samd.

le-am explicat ca sunt di maramures nu din monaco , asa ca mi-au oferit un fiat punto abarth Rollinglaugh

una peste alta se pare ca se mai poate merge si in mai - iunie pt a recupera datele amanate din cauza iernii.

Reply

tare, tare Icon_biggrin
cred ca te pastea o erectie dumnzeiasca daca reusai sa intri cu papucu ala Icon_biggrin .

Reply

oameni buni, exista o solutie pt a remedia sunetul de gol / oala sparta din EP3?
pana si opelul ala vechi al meu suna super ok cu sistemul oem din 95, are bas dinamica etc..

....am inteles ca trebuie izolate usile la interior cu dynamat. are oare efect? ce dracu au alte masini de suna asa plin? Icon_biggrin

...in fine, nu ca ma pasioneaza treaba asta dar efectiv ma deranjeaza cum suna. nu caut performanta doar putina decenta.

cand am cumparat masina am primit-o cu un Alpine care era varful de gama atunci si e destul de sofisticat. boxe am oem pe fata si ceva JBL-uri pe spate....

Reply

Acuma vrei sa fie si usoara sa sune si a plic Icon_biggrin Merge pus ceva dynamat sau similar pe usi sa le mai scoti sunetul ala de tabla de .02 Icon_smile

Reply

tomi, cumpara un esapament decent mane, sa vezi acustica apoi Icon_biggrin

Reply

...am BuddyClub Pro Spec III pe masina man Icon_biggrin

[Image: IMG_0148-1.jpg]

Reply

Daca aveai Spec II nu iti mai trebuia muzica in masina Icon_lol

Sent from my N4

Reply

mai taie din ele da'le dreq Icon_biggrin

Reply

pai normal, d'aia sunt hondele mai usoare, n-au izolatie Icon_biggrin.
vezi la topicul meu de la del sol, am facut eu ceva.
din ce stiu eu, dynamat aduna kile la cantar. cauta niste bureti cu densitate mare si lipeste pe fata interioara a usii, sa astupi toate ferestrele de comunicare, sa faci o incinta inchisa pentru sunet. eu am reusit sa fac del solul sa sune decent.

The following 1 user says Thank You to LIVIU_CTS for this post:
  • Tomi
Reply

....da....

zilele astea am studiat bine video de la ultimul track day unde desi am imbunatatit timpul nu am mers bine deloc. am ajuns la limita in autodrom din cauza traficului si asta a dus la o serie de greseli:

am mers cu prea putina presiune in pneuri, am uitat hidraulica deschisa la suspensie si desi am franat mult mai tarziu cu franele noi, am franat mult prea tare. am pierdut momentum si implicit viteza de iesire din viraje. ce am recuperat pe unele sectoare am pierdut cu astea...

mai e o sicana (seconda variante) unde pe franare (undeva de la 230 pt 60 km/h cu intrare pe stanga) pista e denivelata, masina vibreaza sever si nu-mi intra bine in viteze.

in fine data viitoare merg cu 3 ore inainte , facem RESET si de la capat cu CALM Icon_biggrin , progresiv...

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew