This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

CTR EP3

(24-01-2013, 07:13)Toyboy Wrote: daca nu te grabesti te rezolv eu Icon_wink... aia sa fie problema .

cum se scriu astea man pe chip burner?

Reply

de scris pe chip e ca si rezolvat. am un amic cu toata asigurarea materiala necasara. ce trebuie e softul necesar si perifericele.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

iti dai seama ca se face run / datalog / scriere / run / datalog/ rescriere sasmd ?

Reply

da....e la indemana. pot abuza de el si sculele lui Icon_biggrin
asta da ca iti faci o zi de concediu in cluj ca oaspete Icon_smile)

cred ca ar fi doua masini, del solul si itr-ul lui isuuu, cred ca si el ar vrea, are ceva soft insa nu stie ce si cum e.

Reply

(27-01-2013, 13:10)Tomi Wrote:
(24-01-2013, 07:13)Toyboy Wrote: daca nu te grabesti te rezolv eu Icon_wink... aia sa fie problema .

cum se scriu astea man pe chip burner?

odata montate pe masina, e doar softul care trebuie cunoscut, in rest aceleasi principii ca la tine de exemplu Icon_wink

Reply

o sa ma documentez insa acum sunt racit cobza si zac in pat cu frectii si ceai de ghimbir...

se poate loga wideband si knock sensor in soft?

Reply

De ce nu va faceti un thread separat de discutii? Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

putem muta discutia la mine pt ca e dedicata, nu la modul general
stiu ca imi trebuie wideband si conversie obd nush de care. cumpar ce trebuie....

Reply

..... apoi am schimbat azi lichidul de frana (Motul RBF 660) si cel de la ambreaj (ATE DOT 4) si apoi am fost la spalatorie si am daj jos toata sarea si nenorocirile de sub masina , din spatele motorului.

acum e in "grajd" sub prelata pana la urmatoarea iesire in pista.

tre' sa iau niste gume da nu-s hotarat inca, alegerea ar fi intre Michelin PS2 , Michelin PS3 si ContiSportContact 5. masura 215 45 17 91W

Reply

de cauciucuri m-am uitat si eu in ultima vreme si din optiunile tale iti recomand mai intai PS2 si apoi CSC5. PS3 nu este continuarea lui PS2, ci un pilot exalto imbunatatit. Continuarea lui PS2 este Pilot super sport, dar nu fac decat de la 18 in sus.

alta optiune ar fi Goodyear Asymetric 2 care am vazut prin multe teste ca este printre primele. Eu is curios care e diferenta de greutate intre toate modelele astea, ca am avut o discutie contradictorie cu cineva mai demult legat de aspectul asta si zicea ca sunt cauciucuri de aceleasi dimensiuni cu diferente semnificative la greutate, michelin fiind printre cele usoare.

tu schimbi lichidul dupa fiecare cursa sau la un interval anume de timp? intre 600 si 660 eu prefer 600 pentru ca nu schimb asa des si pctul de fierbere la contaminat e mai mare. la ambreiaj e vreo regula de schimbat/dat de producator sau doar daca vrei?

Reply

diferentele nu sunt intre cele care sunt reinforced si cele care nu sunt?

Reply

din ce zicea el nu aici se face diferenta, de exemplu la RE050A e varianta normala si xl, insa prin constructia standard a cauciului peretele lateral este ranforsat, iar cel xl probabil ceva mai mult. asta am zis si eu ca unul mai usor nu mai tine pe viraje si se duce draq tot handling-ul. acum nush dar chiar as fi curios sa vad greutatile la fiecare model, pentru ca toate astea au note bune la ranforsarea peretului lateral si handling

Reply

apai PS2 o sa fie.

....la lichidul de frana in conditii normale (fara pista) se schimba la 2 ani. eu schimb o data pe an si dupa fiecare "sezon" cand merg in pista. intre 600 si 660 poti sa alegi linistit 660.

la ambreaj, acum l-am schimbat prima data. lichidul vechi era cam contaminat si inchis la culoare. i-am facut reverse bleeding si intr-un minut a scuipat afara tot lichidul vechi.

Reply

re050a este varianta run flat de la re050, ai putea incerca man data viitoare lichidul de la ap racing, din ce lichide am folosit mi s-a parut cel mai hard core si bun, am folosit la subaru si sunt mega multumit adica track day temp 40+ afara sesiune de 20 de minute cu ap 6 poturi si nu am avut nici cea mai mica pb si se simte interesant in pedala evolutia fata de rbf, in acelasi timp nici rbf nu m-a dezamagit niciodata da parca a fost putin peste lichidul ap
Most sports require only one ball, motorsport requires two...

Reply

@STI - nu e man cum stii tu, cele care sunt runflaturi sunt notate cu RFT. diferenta e ca re050 are directional tread design iar re050a are asymmetric tread design.

n-am inteles care lichid e mai ok, ap sau rbf ? ca ai zis ca rbf a fost putin peste ap

Reply

eu merg pe Motul RBF ca mi-e usor sa cumpar de aici, dar voi incerca si AP.
cel mai si cel mai scump se pare ca e Castrol SRF ....

l-a incercat cineva?

Reply

(11-02-2013, 19:14)kinky_boy Wrote: n-am inteles care lichid e mai ok, ap sau rbf ? ca ai zis ca rbf a fost putin peste ap

cred ca formularea e prea sudista Icon_razz
cred ca a vrut sa spuna " (virgula) lichidul ap a fost putin peste."

Reply

eu asa citisem mai de mult in catalogul lor, pentru ca asa venea echipat s2k-ul cu re050a si explicau acolo, inseamna ca am retinut eu prost, ap > rbf
Most sports require only one ball, motorsport requires two...

Reply

Scuze de offtopic: TOM pe unde gasesc lichid de frana de la AP Racing? Am sunat in cateva locuri da ciuciu.

Reply

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew