This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

CTR EP3

fain Tomi vreau si eu niste fulgi hahah

Reply

Arata ca un plug plina de zapada. Am vazut ca a fost nebunie la rally, cred ca a fost misto sa fi acolo.

Sent from my Slimed i9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

voi unde drak vadeti ca in tara lu miorita nu se spune de asa ceva?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Icon_biggrin fain fain, bravo tie ca mergi de cate ori sunt competitii.
tragea cu gaura de la admisie infundata?

Reply

mersi mersi!

tragea masina, da mai mult am mers constant in treapta a sasea. ma frana zapada insa.
cu toate astea am facut cca 730 km cu un plin Icon_smile

(nu dau pe nimic masina asta : ) )

Reply

cum mama naibii asa autonomie??

Reply

am bagat de 70 euro cand am plecat de acasa (plinul) si am mai bagat in Franta inainte de a urca in munti de 30 (practic am refacut plinul sa avem de "caldura").
m-am reintors cu o juma' de rezervor aproape plin Icon_smile

Reply

7% in atatia km cu urcat pe munte si ceva alergatura pe autostrada e mai mult decat f bine Icon_biggrin

eu n-am reusit pana acum(nici inainte de upgrade-uri) sa fac 700 de km cu un rezervor, tot atat am de acasa bucuresti acasa severin si retur.
Chiar si la mers lejer si noaptea nu mi-a iesit atat, cel mai bine cred ca am ajuns undeva aproape de 650 km cu un rezervor, dar acum depinde daca ai mers numai pe autostrada poate este realizabil. eu pe afara merg 110-120, cu spike-uri de viteza sa scap de zonele aglomerate, insa sunt doar 200 de km de autostrada restul drum european cu destul de multe localitati, unde teoretic ar trebui sa am consum si mai bun mergand in treapta 6 sub 100km/h

Reply

asta inseamna electronica buna .... cand aud pe cate unii cu 2 harti la ECU : eco si sport ....ma apuca plansu' Icon_biggrin

Reply

stati asa ca am gresit!

cei 730 erau calculati pe traseul din google maps, insa nu l-am facut pana unde trebuia deoarece jandarmii au oprit circulatia mai devreme.

km reali sunt exact 652 ! avand in vedere ca 200 si ceva i-am facut pe zapada si mers la distractie e ok.

da electronica e reglata definitiv. WOT e flat pe 13.20 si in closed loop am corectii de short fuel trim de doar + - 3%

@Razvan

(cu Tegiwa / GM mai cobori inca la consum) cand vin la Bucuresti am un upgrade la harta pt tine Biggthumpup

Reply

man, la oldies (eg6) poti face vre-o varianta? oricare ar fi, inca nu am nimic.

Reply

da man, sa fie programabil.

Reply

pai ce varianta? ceva gen stand alone cu soft aferent (hondata s300)? sau poti face si pe ceva gen crome?

Reply

stand alone cu soft aferent. hondata ar fi cel mai convenabil ca si pretz...

Reply

k, sa vedem ce putem pregati pana vii tu, axe, arcuri, itk mani...pff, sper sa nu vii f repede Icon_biggrin

Reply

...nu se stie cand vin, in principiu la vara.

Reply

Hondata este scumpa si greu de gasit pentru ce vrei tu Liviu. Cred ca cel mai bine mergi pe EcTune, Neptune, Chrome..

Baga un ochi aici http://xenocron.com/
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

eu stiu ce spui da cine imi surubareste treaba?

Reply

daca nu te grabesti te rezolv eu Icon_wink... aia sa fie problema .

Reply

pai inca sunt in stadiul de tatonari, strangere de info si structurare de cheltuieli pe anul in curs.
vorbim. hai ca nu-i mai poluam topcul omului Icon_biggrin

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew