Tomi
Threads: 12
Thanks Received: 65 in 53 posts
Thanks Given: 52
|
|
sunt cele mai vanate la astia. sa ai leduri la pozitie si distantiere e bai mare. anul trecut m-au oprit cu Peugeot-ul (avea jantele proaspat vopsite mai interesant, un fel de experiment) si direct si-au bagat mainile dupa distantiere.
....asa ca toba finala oem sa nu atrag atentia si fara distantiere
ai 8J pe 17 sau 18?
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 114 in 106 posts
Thanks Given: 130
|
|
17. si sunt convins ca s-ar misca mai bine cu un set de 16. (la civic).
la del sol am 16 pe vara. cum am pus rotile de iarna (14) zboara frate!
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
Tomi
|
|
02-12-2012, 15:42
(This post was last modified: 02-12-2012, 16:51 by Tomi.)
|
Tomi
|
|
|
VladTNS
Threads: 10
Thanks Received: 5 in 5 posts
Thanks Given: 10
|
|
nice  . toate scuipa flacari daca nu au catalizator.cel mai des la mine de exemplu se intampla din treapta 2 in 3
|
Tomi
|
|
da, am avut AFR -ul reglat in 13 flat ca am mers o ora si am zis sa-l fac un pic mai gras de "anduranta"
|
Tomi
|
|
mi-am impodobit bradutzul cu bucati de pinioane, sincroane si alte cele
|
kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 103 in 90 posts
Thanks Given: 32
|
|
glumesti?
aoleu , pai inseamna ca e haos ce se intampla prin cutie. prima oara m-am gandit ca e din motor si apoi am procesat sincroane pinioane. tre sa-mi iau si eu suruburi din astea cu magneti ca nu-s chiar degeaba bag de seama.
|
Tomi
|
|
haos haos! in cutie mai e oricum un magnet de colectare destul de plat. nu stiam de el cand am luat buloabele astea magnetice.
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
Nasoala treaba, la K20 care sunt cu probleme 3-5?
Sent from my Slimed i9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 103 in 90 posts
Thanks Given: 32
|
|
ce inseamna cu probleme? la care se face misshift cel mai frecvent ?
mie in afara de 2 care agata la rece daca nu sunt hotarat pe miscare n-am probleme, iar cu miss shiftu nu prea mi s-a intamplat. nu stiu ce i-o fi dat tom ca am auzit ca e legenda la schimbat cu ura si viteza, dar macar nu rateaza
|
Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 80 in 72 posts
Thanks Given: 86
|
|
dar ce patisi Tomi la cutie ?
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
@Raz: La B-uri a3a si a 5a se cam duc, nu cred ca e defect de fabricatie dar sunt des intalnite probleme cu sincroanele la vitezele alea.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
Tomi
|
|
22-12-2012, 21:23
(This post was last modified: 22-12-2012, 21:34 by Tomi.)
(22-12-2012, 02:16)Toyboy Wrote: dar ce patisi Tomi la cutie ?
nimic man e ca noua
deocamdata n-are absolut nici o problema. nu-mi "agatza" nici o treapta si n-am facut nici un miss shift , i-am dat insa de vreo 3 ori a doua cu ambreajul la jumate si in rest b l a n a la greu
important e de schimbat uleiul cat mai des, pt ca nu este filtrat. magnetii retin doar bucati de metal rupte sau exfoliate insa uleiul e plin de microparticule metalice.
@ Razvan
pt motor nu are rost sa iei bulon magnetic, e de ajuns sa pui un magnet de mare intensitate pe partea inferioara/exteriara a filtrului de ulei.
magnetii la motor nu fac mare branza (filtrajul il face tot filtrul) insa bulonul e bun ca si "spion" pt a vedea daca e ceva prin ulei, etc.
|
STI
Threads: 4
Thanks Received: 5 in 3 posts
Thanks Given: 0
|
|
stai linistit razvane  am desfacut cutia si am reparat-o in 2009 daca imi aduc bine aminte, am schimbat atunci furca 3-4 si niste sincroane prin cutie, din ce am auzit si stiu a 3-ea ar fii weak spotul in cutia de ep3, pe langa uleiul recomandat de honda care este mult prea subtire pentru ce se intampla in cutia aia si nu neaparat dpdv al socurilor, ca daca ar fi fost un motor cu cuplu cadeau pinioane, in cutiile honda pb sunt turatiile
tomi cu jantele mai bine ai cauta un buddy club man, sunt f usoare, jdm si pret f bun in uk , nu stiu ce sa zic de rota, nu sunt de acord nici cu calitatea nici multe la ei, decat sa dai banii pe 2 seturi in timp mai bine salvezi de la inceput si iei niste volkuri sau ceva ma gandesc eu, eu unu astept de 4 luni volkurile mele pt subaru si in sf sapt viitoare imi vin sper sa fie ok,
Most sports require only one ball, motorsport requires two...
|
Tomi
|
|
ei man ce mai faci?
stiu cum sunt rota. problema e ca setul de pista e oricum sacrificat pt ca praful de la frane il cam distruge. spre surprinderea mea setul de Enkei Evi VIII in 17 / 8J cantareste exact cat un Team Dynamics Pro Race 1.2 de care toate lumea zicea ca sunt f. usoare...
...asa ca alea raman pt pista, insa mai trebuie un set in 8j si pt strada insa nu ma grabesc.
|
STI
Threads: 4
Thanks Received: 5 in 3 posts
Thanks Given: 0
|
|
team dynamics sunt niste jante foarte foarte foarte bune, foarte rezistente si foarte ok din pct de vedere al greutatii raportat la modul lol de formare a jantelor, sunt foarte folosite in raliuri la masinile de grupa N si multa mai mult la hill climb unde se folosesc si mai mult.
o janta de pista in general trebuie sa fie si mai dihcisita decat o janta de hill climb, pentru ca sa iei un vibrator la 140+ nu face bine jantei si am vazut pe pielea mea ce inseamna asta la unele jante, de aia pentru circuit sunt preferate jante forjate ( rays, volk, work ) pentru ca pe langa sunt f usoare sunt f rezistente din pct de vedere al construirii, din aceste motive sunt multi oameni care folosesc si prefera jante OEM pt circuit pt ca din cauza solicitarilor producatorului sunt f rezistente jantele, din experienta proprie enkei fac niste jante f f f f f bune de circuit si nu am avut niciodata pb cu ele sa se dezechilibreze.
eu ce dreacu sa fac multa munca oboseala, astept primavara pt circuit cu subaru, si in rest mi-am luat un proiect dailly driver nou ca sa zic asa in rest nimic hibernare momentan
tu ce mai zice masina cum mai merge treaba? poate imi dai si mie un program daca stii cumva de la Monza ca eram curios ma batea gandul sa vin la anul dar nu cu subaru...
Most sports require only one ball, motorsport requires two...
|
Tomi
|
|
in principiu Monza deschide in noiembrie si se inchide la inceputul lui martie, undeva in prima saptamana.
m-am dat si eu acum in noiembrie de doua ori. totul ok, am reusit sa cobor 5 secunde dar e loc de mai bine. masina ok , n-am mai avut nici un fel de probleme cu franele sau altceva.
o sa merg iar, totul depinde de meteo.
|
Tomi
|
|
20-01-2013, 17:33
(This post was last modified: 20-01-2013, 17:54 by Tomi.)
am ramas fara baterie (in mod repetat  ) si dupa ce mi-am luat tot felul de anomali electronice intre kpro , ECU si wideband controller , am luat pana la urma un Bosch S3 008 de 70AH / 640 EN.
am eliminat suportii de plastic de la cea oem si am pus un tapet de cauciuc sub ea sa nu stea direct pe metal. a incaput la fix si merge ok!
am luat si un set de Nokian WR G2 in 215/45/17
sunt fenomenale gumele astea! in primul rand se monteaza perfect pe jantele oem, vin "la linie". nici o vibratie pe asfalt uscat la orice viteza, aderenta incredibile pe ud si zapada.
de joi am mers la Rally Montecarlo si m-am jucat un pic pe apa si zapada, dar ieri noapte am facut 200 km de autostrada ci 10 cm de zapada virgina in care am intalnit cca 10 masini. m-am dus cum m-a taiat capul si am facut de toate m-am distrat mai tare decat in orice track day mai ales cand am lasam intr-un jet de zapada un Q7 si X5 (care erau intr-un race) la 180 km/h
(era fain de filmat insa din pacate am ramas fara baterii la camera si telefoane ca am filmat la rally)
la un moment dat s-a format sub masina un bloc masiv de gheatza inclusiv pe interiorul jantelor si am cam ramas fara suspensie, deoarece atingea jos si nu prea mai puteam controla masina. cand am ajuns acasa am mers la o spalatorie (self service) si am dat jos zapada am distrus insa niste cabluri de masa de la presiune de ulei care au venit cu blocul de gheatza
priza de la aer
....in alta ordinde de idei raliul a fost "ca la mondiale" niciodata n-am vazut atati fani, nici la F1. zeci de km de masini parcate, camper-uri pe toate sectoarele de legatura si drumuri adiacente. desi in a doua jumatate a zilei ninsoarea s-a transformat in ploaie, am facut km si km pe jos si s-a anulat ultima trecere pe Turini a fost de .....VIS si mi-am incarcat psihic bateriile pt o vreme
am intalnit fani si din Japonia si Mexic
http://youtu.be/VmhkEPauNNo?hd=1
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 114 in 106 posts
Thanks Given: 130
|
|
ce misto trebuie sa fi fost....
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|