Mah, nu-s fan Airoh si nici Dainese (desi le recunosc calitatile cand vine vorba de modele high-end). Ca fost posesor de casca mid-range de la Airoh... am ramas cam dezamagit, da' vorba ta: una e varful de gama si alta plebea. Sa le porti sanatos si sa se rupa de la purtat, nu din alte motive
Zi-ne si niste preturi, daca tot ne-ai facut curiosi acu'
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t 2003 VFR800 Interceptor 1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!
uibo, eu am avut agv stelth, urmatorul pas era gp-tech, adica vf de gama si am ramas putin dezamagit in timp.
casca e gp500, modelul racing deci nu se pune problema sa nu fie la standarde.
preturi:
casca 500 (negociata la 480)
geaca 600 am luat-o de la united motors, au pormotie luna asta, aldoulea produs la 1/2 pret si am luat o geaca si pt andreea care a venit la 200 in loc de 400
aurele, nevoie am de ele tot timpul, numa vb lu fratica, sa se rupa de purtat
Du-te, bah, calare! Las-o pe Andreea cu coafeza si tu mergi calare
Daca n00bu' din mine face 200km dintr-o bucata si nu plange, sigur poti si tu. Ce-i drept, pentru pasager e mai delicata problema (drept pentru care eu am o sa la modificat: latire, inaltare, profilare, tapitare cu antiderapant etc)
Si, da, stiu ca 1000RR nu-i VFR, da' nici VFRu' nu-i Intruder
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t 2003 VFR800 Interceptor 1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!
D-aia zic s-o lasi pe ea cu coafeza
Cat despre mersu' tare... fiecare dupa cum il taie. Eu am inceput sa descopar frumusetea mersului de dragul de-a merge si parca nu mai sunt atat de throttle happy
2007 Civic FK2 Exec
uibo eu nu sunt easy rider eu merg pt placerea de ma da
kinky, am testat crx-ul, intra v-tecul insa nu se prea simte. cred ca pierd compresie vine rebuildul.
partea mai nasoala, ca dupa ce am picat eu, asteptand platforma la o terasa mai sus, a murit unul sub ochii mei.
a iesit o masina din parcarea restaurantului si a facut stanga peste linia dubla continua.
motoristul a venit usor culcat (curba larga de dr in urcare) nu a vazut, a franat violent, a rupt aderenta fata la 3m de masina si a mers sanie impreuna cu motorul in masina. impactul a fost atat de violent incat a invartit masina (saab 9000 turbo) cu 90 grade. a fost fatal, omul a ramas inert, deces confirmat doua ore mai tarziu.
asa ca evenimentul asta ma face sa nu-mi pese de avariile mele.
il cunoscusem pe baiat in urma cu o luna.
cand am vazut in ce zone merg tare (3 bikeri) am spus alora care erau cu mine ca aici e f periculos, astia-s nebuni. la 2 minute a fost tragedia.
Nasol Liviu, si pentru patania ta dar mai ales pentru cel caruia ii s-au terminat zilele astazi si pentru familia lui. RIP . Bine ca tu esti OK, fiarele se indreapta, carenele se lipesc/inlocuiesc.