This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

CBR1000RR Fireblade 2010

Mah, nu-s fan Airoh si nici Dainese (desi le recunosc calitatile cand vine vorba de modele high-end). Ca fost posesor de casca mid-range de la Airoh... am ramas cam dezamagit, da' vorba ta: una e varful de gama si alta plebea. Sa le porti sanatos si sa se rupa de la purtat, nu din alte motive Icon_smile

Zi-ne si niste preturi, daca tot ne-ai facut curiosi acu'
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Sa le stapanesti sanatos si sa n-ai nevoie de ele niciodata Aurele!

Reply

uibo, eu am avut agv stelth, urmatorul pas era gp-tech, adica vf de gama si am ramas putin dezamagit in timp.
casca e gp500, modelul racing deci nu se pune problema sa nu fie la standarde.
preturi:
casca 500 (negociata la 480)
geaca 600 am luat-o de la united motors, au pormotie luna asta, aldoulea produs la 1/2 pret si am luat o geaca si pt andreea care a venit la 200 in loc de 400 Icon_biggrin

aurele, nevoie am de ele tot timpul, numa vb lu fratica, sa se rupa de purtat Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

La intalnire veniti pe doua sau patru roti?
Foarte faine echipamentele! Se vede ca's de calitate.

Reply

maruta, ma mananca incheietura rau, da-s multi km...

Reply

Du-te, bah, calare! Las-o pe Andreea cu coafeza si tu mergi calare Icon_smile
Daca n00bu' din mine face 200km dintr-o bucata si nu plange, sigur poti si tu. Ce-i drept, pentru pasager e mai delicata problema (drept pentru care eu am o sa la modificat: latire, inaltare, profilare, tapitare cu antiderapant etc)

Si, da, stiu ca 1000RR nu-i VFR, da' nici VFRu' nu-i Intruder Icon_wink
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

bai eu fac, andreea abia sta 100km, e greu sa stai "mama iedului".
plus ca nu stiu drumul, si daca merg merg tare ca nu e sexy sa stai ca un berbec.

Reply

D-aia zic s-o lasi pe ea cu coafeza Icon_smile
Cat despre mersu' tare... fiecare dupa cum il taie. Eu am inceput sa descopar frumusetea mersului de dragul de-a merge si parca nu mai sunt atat de throttle happy Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

si cu vremea la munte e cam aiurea, cel mai safe esti cu masina.
apropo ai fost sa rezolvi crx-u?

Reply

uibo eu nu sunt easy rider Icon_biggrin eu merg pt placerea de ma da Icon_biggrin
kinky, am testat crx-ul, intra v-tecul insa nu se prea simte. cred ca pierd compresie Icon_biggrin vine rebuildul.

Reply

mergem sa polizam topa, sper sa nu las f multa guma pe trasa Icon_biggrin

Reply

ultima poza inainte de crash Icon_biggrin
iarasi trebuie sa refac carenajul stanga Icon_razz

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Adica azi ai sifonat-o putin?

Reply

dap, am cules-o din santul de pe dreapta Icon_biggrin

Reply

Da' matale eşti OK sper.

Reply

partea mai nasoala, ca dupa ce am picat eu, asteptand platforma la o terasa mai sus, a murit unul sub ochii mei.
a iesit o masina din parcarea restaurantului si a facut stanga peste linia dubla continua.
motoristul a venit usor culcat (curba larga de dr in urcare) nu a vazut, a franat violent, a rupt aderenta fata la 3m de masina si a mers sanie impreuna cu motorul in masina. impactul a fost atat de violent incat a invartit masina (saab 9000 turbo) cu 90 grade. a fost fatal, omul a ramas inert, deces confirmat doua ore mai tarziu.
asa ca evenimentul asta ma face sa nu-mi pese de avariile mele.
il cunoscusem pe baiat in urma cu o luna.
cand am vazut in ce zone merg tare (3 bikeri) am spus alora care erau cu mine ca aici e f periculos, astia-s nebuni. la 2 minute a fost tragedia.

Reply

da kmr, sunt ok, am mers pe kur Icon_biggrin. am combinezon, toate sunt la locul lor.

Reply

Asta e bine (că eşti tu bine ) . Eram îngrijorat că nu îmi mai aduci palincă la întâlnire :p

Reply

aducem, aducem, Icon_razz

Reply

Nasol Liviu, si pentru patania ta dar mai ales pentru cel caruia ii s-au terminat zilele astazi si pentru familia lui. RIP Icon_bunch. Bine ca tu esti OK, fiarele se indreapta, carenele se lipesc/inlocuiesc.
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew