This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Alte marci [Tomi]

da' de ce nu le-ai dat un decanol intai, vopseai apoi aluminiu la pielea goala.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

am incercat insa nu are nici un efect. am dat pe doua seturi de roti. ce vopsea ai dat jos cu el?

Reply

orice si oem.
acum nu mai stiu daca am folosit decanol sau ceva unguresc, ieftin , kromofag.

Reply

au iesit foarte bine, ai mana buna Icon_biggrin

Reply

mersi mult  ...  am mana buna da si nu .....

azi dimineata (momentul adevarului) pt ca se poate ca in timp solventul vopselei de sub lac sa faca bule , etc.  controlez si totul ok...

.... zic , mut rotile la uscat in garajul unde e accordul si sa eliberez putin.  
... 3 roti le curat deja de protectie, arata impecabil.  
.... cand iau ultima roata si o pun in masina , pleaca peste bord-ul fordului, rupe comenzile de la ventilator si lacul inca neuscat complet se beleste in doua locuri...   Rollinglaugh Icon_redface  Bricks

buna mana Icon_redface  , am bagat o criza dupa care am curatat toata roata si cumparat alte materiale .....

Reply

lasa bre ca asa iti faci mana. pe pielea si pe banii tai Icon_smile)).
imi imaginez. am avut si eu niste failuri.....la job. sa faci o lucrare, cam 2 ore de modelaj, 3 randuri suprapuse, la ultima ardere, ratez programul si o ard pe unul cu temperatura mult superioara.....in loc de 4 dinti, iese o bila de ceramica supraarsa. iau de la capat....se face 12:30 noaptea, ultima ardere, iar gresesc programul....acelasi rezultat...Icon_sad((( clachez, plec acasa, revin la 6 dimineata ca trebuia terminata lucrarea pana la amiaz. Icon_smile)))))

Reply

....  asta de ce m-am laudat cu ele  Icon_smile

oricum sunt niste jante  "anonime".   daca erau altceva sablam direct si foloseam produse mai de calitate.    aveam doua zgariate si-am zis sa le dau un refresh.

merge fain minigun-ul asta , l-am invatat insa trebuie sa iau unul pro  (tot mini de 1.0).    se pot face treburi faine si in garaj , dar nu mai mult de roti ....

(am luat si masca cu filtre serioase, nu-i de joaca cu astea.  nu se simte nimic prin ea nici macar miros)

mai am alea de ford dar sunt cu multe spite si multe defecte.  si la ctr am vopsea care cam trebuie folosita.  nervi si rabdare....

Reply

Cred ca facem icter instant Icon_lol
Nu puteai sa revopsesti numai partea zgariata si sa ii dai un polish sa corectezi?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

super man. e bine sa fii exigent, asa apar rezultatele corecte. Biggthumpup

The following 1 user says Thank You to LIVIU_CTS for this post:
  • Tomi
Reply

(07-06-2017, 23:47)yulasinio Wrote: Cred ca facem icter instant Icon_lol
Nu puteai sa revopsesti numai partea zgariata si sa ii dai un polish sa corectezi?

am facut stai linistit.  
....si nu neaparat pt roata ci pt ca abia asteptam sa le vad facute ca am altceva de facut la masina.  acum si ploua  Icon_confused

nu erau uscate complet si a mers pana in vopsea.
le-am "incarcat " mult cu clearcoat  , in caz de zgarieturi ulterioare sa am de unde sa dau polish.  
fiind stratul asa de gros si proaspat  (sub 24H)  am decis sa refac ....

[Image: 20170608_082727_zpsv67r3lig.jpg]

Reply

daca tot am desfacut tot am dat niste antigravel peste cel de fabrica , in spate si pe interiorul aripilor.  pe fata am dat inainte de iarna.  
masina este oricum izolata fonic , nu se aude aproape nimic inauntru.

cu asta am dat,  pe culoare oem

[Image: 20170610_145534_zpsjur7vqju.jpg]

[Image: 20170611_115917_zpsj7mehbix.jpg]

[Image: 20170610_154625_zpsrkbicxts.jpg]

[Image: 20170610_154640_zpsofagrxex.jpg]

cu ocazia asta scap de fake exhaust-ul asta.  pot sa pun in bara iesire la evacuare exact ca si aia dar prefer oem.

[Image: 20170612_214442_zpsgnprq5so.jpg]

[Image: 20170612_214452_zps3uzi759n.jpg]

masina e toata fara insertii, manere usi, spoilere, bandouri, etc etc  , maine intra la vopsit.

bara goala  "vtm"   Icon_smile

[Image: 20170612_204651_zpsaarebn3o.jpg]

in alta ordine de idei,  smecheria keyless,  antena  (cea alba)  citeste cardul,  pui mana pe maner si senzorii optici detecteaza mana si usa se deschide.  figuri ....

[Image: 20170614_225036_zpstoowtbb5.jpg]

[Image: 20170614_225128_zpswznsi3j5.jpg]

Reply

si eu trebuie sa bag pe sub marmelada d'aia. nu stiu pe cine si unde sa combin la un elevator Icon_smile

Reply

nu aveti la hala?

Reply

n-avem elevator. vinde unu amicu' cu service-u, ca si-a luat noi si mai mari, da' nu ma sincronizez cu baietii, au cheltuieli la curse, etc. singur il luam daca aveam ceva mai aproape si al meu.

Reply

Imi place ce faci tu acolo, si trebuie si eu cumva sa o fac pe a mea....poate fac un mini concediu la Baia Mare si o facem la tine, daca ai timp si disponibilitate, ce zici? Platesc tot ce trebuie Icon_biggrin

Reply

facem facem stai sa ma eliberez un pic.

Reply

daca se face pe bani, ma bag si eu Icon_biggrin

Reply

numa voi? si eu sunt interesat, chiar ziceam sa fac chestia asta peste tot pe sub masina sa mai tina inca 10 ani fara probleme  si apoi sa trag si o vopsitorie pe afara.

Reply

e gata masina, a iesit perfect. a incarcat 1kg de lac sa am de polish la zgarieturi.  
se vede putin incarcatura dar o lasam asa fara polish , e in ton cu restul masinii.
full Ixell si lac Ixalis Evo , capat de gama , pistol DeVilbiss GTi Pro Lite TE20   Biggthumpup

acum o las pana luni ca mai lucreaza inca lacul desi a facut un ciclu de 60 grade in cuptor.

oricum ultimele saptamani am stat in garaj non stop si mai am inca ...   Icon_confused

[Image: 20170622_135812_zpstherq35o.jpg]

[Image: 20170622_173234_zps4ufek0xl.jpg]

[Image: 20170622_173252_zpshvsa92eq.jpg]

[Image: 20170622_185529_zps8mnihabi.jpg]

Reply

ceas, bine ca a iesit cum trebuie!

The following 1 user says Thank You to kinky_boy for this post:
  • Tomi
Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew