rav
Threads: 7
Thanks Received: 3 in 3 posts
Thanks Given: 1
|
|
19-10-2010, 20:55
(This post was last modified: 20-10-2010, 18:47 by rav.)
(19-10-2010, 20:49)big in japan Wrote: Stiu de unde ti se trage descoperirea Vtec-ului: de cand ai dat tura cu Mazda 6, la drivetest si ai vazut ca n-are asa ceva .
Totusi Honda e Honda...
Azi ma sunara cei de la Mara sa ma intrebe daca nu vreau un set de cauciuce de iarna, probabil pe 16. Daca te intereseaza ori pe cineva de pe forum care este pretul lor, sun maine sa intreb.
Ma gandesc ca era o oferta, la cat de simpatic am fost eu cu ei pana acum. Si fidel, sa nu uit!
pai oferte am si eu dar second la pret fantastic ( si purtate 1 iarna) acu sa vad daca e buna oferta de la mara ma bag!
ma intereseaza marca si pretul evident!
is in zona....
L.E. a pai cu mazda a fost asa de fitze" partea nasoala e ca m-am simtit ca in civic sedan  ) haha, na sa te ating si eu ce mama smeilor numa tu!
acu' daca tot ai adus vb de mazda, baetii se pare ca vand mult mai bine ca honda in zona la noi, aici mai la nord
P.S. tare bateria n telofonul tau ca piatra!
P.S.1 am fost in toate directiile azi, mai mult ca niciodata saptamana asta a fost mai mult decat aglomerata, deci nici o poza noua cu rasfatata!
p.s.2. mai caut inca anvelope de iarna 205/45 R16
P.S.3 (asta e pt gameri)
va tzuc papa papa papapa!
|
vtin
Threads: 5
Thanks Received: 17 in 16 posts
Thanks Given: 96
|
|
23-10-2010, 15:40
(This post was last modified: 23-10-2010, 15:45 by vtin.)
Pentru ca astazi a fost o zi tare insorita, am hotarat sa trag o tura de sters gainat de vultur marinaresc (pescarus). Intamplator, am aruncat un ochi si la clamele paravanturilor si am facut o mare constatare  : geamul face niste umbre ca niste stersaturi (ca la carcasele de casete audio, daca-ti mai aduci aminte) in partea dinspre rama superioara; tot acolo, dar numai la geamurile din spate, banda dublu adeziva s-a "scurs" si a lasat dare subtiri si lungi de lipici pe geam, iar in locul unde se afla clama intra un kilogram de praf si alte mizerii.
Intentia mea de a umbla la ele a fost intarita si de faptul ca la viteze marisoare, paravanturile scoteau tot felul de zgomote, ca nu aveai habar de unde vin, ca nu se simteau ca fiind dinauntrul masinii.
Rezultatul?
Incepand de astazi, paravanturile mele sunt OUT! Sa nu le mai vad! Si nu le voi mai pune niciodata pe masina. Sunt disponibile...
Am sters geamurile de lipici - operatiune foarte anevoioasa -, am curatat spatiul unde intra geamul, intre chedere, cu mare grija si acum sper ca masina e la fel ca inainte de a pune marile artificii.
Toata polologhia (ca nu se poate numi polilogie  ), e clar) este un mare AVERTISMENT.
Aaaa! Mor de curiozitate daca darea jos a paravanturilor imi va da acel 0,1% pe care mi-l lua la consum!
LE: La telefon nu-mi pica bateria, ci SIM-ul. Pot vorbi cateva minute, apoi totul se inchide si-mi apare "No SIM". Apoi, trebuuie sa scot bateria, sa-l restartez, totul pana la urmatoarea convorbire, cand o iau de la capat.
|
rav
|
|
mnda, interesanta chestie domnu'
pai, legat de para vinturi, pare rau sa aud asta la mine stau ok, dupa ce am mesterit putintel la ele.
pove maine la tel daca te tine
|
vtin
|
|
28-10-2010, 19:30
(This post was last modified: 28-10-2010, 19:46 by vtin.)
Ce faci, monser, cu cauciucele de iarna? Le-ai pus au ba?
P-acilea e atat de frig ca se bat dintii intre ei...
Azi, la Mara, am vazut un Nissan Silvia de prin '98 ( http://en.wikipedia.org/wiki/File:S14.jpg ) la mici reparatii. Bai nene, ce masinoc!!!  Ce masini se faceau inainte vreme! Acu se tot fac buburuze umflate de nu le deosebesti intre ele :icon_censored:.
Culmea ironiei e ca la doi pasi era prezentarea noului Nissan Juke. No comment.
|
rav
|
|
(28-10-2010, 19:30)big in japan Wrote: Ce faci, monser, cu cauciucele de iarna? Le-ai pus au ba?
P-acilea e atat de frig ca se bat dintii intre ei...
Azi, la Mara, am vazut un Nissan Silvia de prin '99 la mici reparatii. Bai nene, ce masinoc!!! Ce masini se faceau inainte vreme! Acu se tot fac buburuze umflate de nu le deosebesti intre ele :icon_censored:.
Culmea ironiei e ca la doi pasi era prezentarea noului Nissan Juke. No comment.
un tovaras de al meu are silvia si l-a luat dupa ce a distrus o honda, 4ws super smecher, maine pun poze cu masinutele si cea tunata (400cp+) si epava...
am fost pasat cu anvelopele de iarna, ana saptamana viitoare, se pare ca le- a vandut pana sa ajung la el...asta e astept saptamana urmatoare...
povestim in viitoarul apropiat acusi is pe o mica treaba scuze...
|
rav
|
|
anvelope de iarna
Falken H HS 439 XL
Astept pareri!
|
vtin
|
|
Intra si tu pe http://www.cauciucuridirect.ro/start.html si vezi la "detalii" care sunt rezultatele testelor la care au fost supuse!
Eu am dat cautare Falken pe dimensiunile 205/60/16 si am dat de doua modele diferite de ce ai zis tu acilea, dar foarte bine cotate...
|
rav
|
|
(30-10-2010, 21:42)big in japan Wrote: Intra si tu pe http://www.cauciucuridirect.ro/start.html si vezi la "detalii" care sunt rezultatele testelor la care au fost supuse!
Eu am dat cautare Falken pe dimensiunile 205/60/16 si am dat de doua modele diferite de ce ai zis tu acilea, dar foarte bine cotate...
205/60 R16 hs 439 sunt si pe cauciucuri direct la capitolul high... deci super
|
rav
|
|
Snowtrack 3
vredestein
205/60 r16
pret ... va zic dupa ce le vad montate pe masinuta (momentan sunt pe drum)
noi noute!
la pret de second hand atat va pot spune doar
asa ca vara sesanta pe 18
iarna snowtrack3 pe 16
de la mama lor din olanda
pfui ce buna zi am avut azi!
va tzuc pe toti
P.S. dupa ce cumpar un app. foto care si ala e pe drum dmc fz45 Panasonic va fac poze si detalii cu tot ce nu apare pe site ok!
P.S.2 "big boy" give me a call!
|
vtin
|
|
11-11-2010, 19:40
Bravo, Raz van e! Sa le porti sanatos!
Pfaiii, avem aceleasi gume de iarna. Super!
Pana acum sunt foarte multumit de ale mele, la 25-26 de grade  . Au ele ceva zgomot, dar sunt foarte faine.
In cel mai scurt timp trebuie sa-mi iau niste presuri, ca cele doua din fata au luat calea gunoiului. Motivele au fost urmatoarele:
1. vazut Honda Civic Sedan cu geamul deschis, cautat proprietar la blocul alaturat, gasit proprietar, adica proprietara  , urcat in propria-mi trotineta, vorbit un pic cu doamna  , apoi dat seama ca ceva miroase urat, uitat... pres plin cu produs cainesc. Pres aruncat.
2. Adus pisicuta de la Constanta care a vrut sa faca dudu si a facut. Pe presul dreapta fata. Am repetat procedura cu aruncatul.
Am ajuns la 27000 de km. Si maine-s la Constanta iar...
Numai de bine s-auzim!
|
rav
|
|
(11-11-2010, 19:40)big in japan Wrote: Bravo, Razvane! Sa le porti sanatos!
Pfaiii, avem aceleasi gume de iarna. Super!
Pana acum sunt foarte multumit de ale mele, la 25-26 de grade . Au ele ceva zgomot, dar sunt foarte faine.
In cel mai scurt timp trebuie sa-mi iau niste presuri, ca cele doua din fata au luat calea gunoiului. Motivele au fost urmatoarele:
1. vazut Honda Civic Sedan cu geamul deschis, cautat proprietar la blocul alaturat, gasit proprietar, adica proprietara , urcat in propria-mi trotineta, vorbit un pic cu doamna , apoi dat seama ca ceva miroase urat, uitat... pres plin cu produs cainesc. Pres aruncat.
2. Adus pisicuta de la Constanta care a vrut sa faca dudu si a facut. Pe presul dreapta fata. Am repetat procedura cu aruncatul.
Am ajuns la 27000 de km. Si maine-s la Constanta iar...
Numai de bine s-auzim!
MAI DA CE DE "NOROC" LA TINE N MASINA
pfuifuiufiuufifui
las ca macar asa te incorzi la o pereche de presuri noi
noi am alergat la pas de dom'soara si am reusit sa ajungem la 13000
da vin pozele saptamana viitoare sper!
numai bucurii!
|
vtin
|
|
Nu mi-ai spus ce parere ai despre Tenzo R dc-6, alea aurii  ...
|
w33bb0
Threads: 26
Thanks Received: 42 in 40 posts
Thanks Given: 13
|
|
(11-11-2010, 19:40)big in japan Wrote: 2. Adus pisicuta de la Constanta care a vrut sa faca dudu si a facut. Pe presul dreapta fata. Am repetat procedura cu aruncatul. Deci domnu' umbla cu pisicute, da? Avem dovada aici pentru posteritate.
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 182 in 174 posts
Thanks Given: 87
|
|
Dupa cum arata vremea in Romania v-ati cam grabit cu gumele de iarna  cred ca mai degraba trebuia sa imi iau eu la cum e vremea aici 
Is curios cum dau jantele de 16 pe barja aia :icon_surprised:
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
rav
|
|
12-11-2010, 11:08
(11-11-2010, 20:55)big in japan Wrote: Nu mi-ai spus ce parere ai despre Tenzo R dc-6, alea aurii ...
am scris dar se pare ca nu a postat...
asa ca repet,
nu sunt aurii ci mai mult duc spre un bronz, care dupa parerea mea da mult mai bine pe civicuta ta, deci
azi sper sa soseaca cizmulitele la rasfatata
|
vtin
|
|
12-11-2010, 15:49
(This post was last modified: 12-11-2010, 15:55 by vtin.)
Poze, poze!
La voi nu a venit niciun pic de iarna? Io daca ma duc iar la Histria gasesc galeria de evacuare dansand ca-n Papua-Noua Guinee (vezi aventurile lui Mazare) pe o vreme cum e asta.
In ce priveste jantele, bineinteles ca ma refeream la cele care ar putea da bine pe masinuta mea. Nu-s foarte sigur ca asa ar sta treaba si in realitate, ca bronzul si cu Galaxy Grey nu stiu daca se pupa. In Romanica, una bucata vine cam pe la 1100 de lei. Deci mai imi trebuie trei si calul...
LE: faza tare - eu am scris ca " galeria de evacuare danseaza", iar postul meu, dupa scriere, arata ca "galeria de evacuare danseaza"! Cand am dat edit, textul revine la " galeria de evacuare" si dupa salvare apare iar "galeria de evacuare" in loc de " galeria de evacuare". probabil ca asa functioneaza dictionarul intuitiv al forumului: galeria de evacuare=galerie de evacuare.
E clar! Intuitivul functioneaza! Asadar, eu am folosit cuvantul S E R P I I de la sarpe in loc de galerie de evacuare.
|
rav
|
|
12-11-2010, 18:35
(This post was last modified: 12-11-2010, 18:37 by rav.)
(12-11-2010, 15:49)big in japan Wrote: Poze, poze!
La voi nu a venit niciun pic de iarna? Io daca ma duc iar la Histria gasesc galeria de evacuare dansand ca-n Papua-Noua Guinee (vezi aventurile lui Mazare) pe o vreme cum e asta.
In ce priveste jantele, bineinteles ca ma refeream la cele care ar putea da bine pe masinuta mea. Nu-s foarte sigur ca asa ar sta treaba si in realitate, ca bronzul si cu Galaxy Grey nu stiu daca se pupa. In Romanica, una bucata vine cam pe la 1100 de lei. Deci mai imi trebuie trei si calul...
LE: faza tare - eu am scris ca "galeria de evacuare danseaza", iar postul meu, dupa scriere, arata ca "galeria de evacuare danseaza"! Cand am dat edit, textul revine la "galeria de evacuare" si dupa salvare apare iar "galeria de evacuare" in loc de "galeria de evacuare". probabil ca asa functioneaza dictionarul intuitiv al forumului: galeria de evacuare=galerie de evacuare.
E clar! Intuitivul functioneaza! Asadar, eu am folosit cuvantul S E R P I I de la sarpe in loc de galerie de evacuare.
mai mamba!
fi atent aici
anvelopele vredestein snowtrac 3 sunt in garaj
pretul total in lei (cu ciubucul aferent) 900 R0n
fabricate in saptamana 41 anul 2009 adica acu 1 an
uzura ø
arata bestial!!!
maine nu dar, saptamana care va veni ... uhuuuu!!!
adica am sa o incaltat pe rasfatata in "cizmulite"
acu ma duc la topicele offtopicelor!
va tzuc!
L.E. ce mama smeilor ai facut cu evacuarea?
|
w33bb0
Threads: 26
Thanks Received: 42 in 40 posts
Thanks Given: 13
|
|
Daca te-ai apucat de modificari si n-ai dat de veste in imparatie, te halesc! Si, la ce pachetele-pachetele esti, imi ajungi pana in primavara!  )
|
vtin
|
|
w33bb0, incearca sa scrii pe forum cuvantul S E R P I I (adica pluralul articulat cu articol hotarat) normal, fara majuscule, si vei vedea ca-ti va aparea scris in locul acestui cuvant sintagma "galerie de evacuare"  . Asadar, nu avem inca noutati tehnice
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 182 in 174 posts
Thanks Given: 87
|
|
 te-ai ars cu asta maestre 
E un cuvant care nu il suport si de aceea am setat forumul sa schimbe s_erpi sau s_erpii cu galerie de evacuare
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
|