Cand ii tragi o folie? Ar da bine de tot infoliata, pacat ca nu sunt omologate foliile colorate... Un galben la tine precum un verde la mine ar arata bestial, dar si negru merge, automat camuflezi plasticaraiele ce-ti lipsesc din ea.
S2000 merge sigur si de drift si track, dar nu in acelasi timp. Trebuie setari diferite.
Proprietarul S3-ului MUU...putin spus maniac a tinut si cura de slabire ca sa cantareasca mai putin masina. Dar eu am tot respectul pt pasiunea omului.
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red
10-01-2011, 02:45 (This post was last modified: 10-01-2011, 13:18 by DeN1gRator.)
(10-01-2011, 01:38)LauX_LauX_LauX Wrote: Cand ii tragi o folie? Ar da bine de tot infoliata, pacat ca nu sunt omologate foliile colorate... Un galben la tine precum un verde la mine ar arata bestial, dar si negru merge, automat camuflezi plasticaraiele ce-ti lipsesc din ea.
Am in plan si folia....ma deranjeaza si pe mine intr-un fel cum se vede in ea...
(10-01-2011, 02:27)dragostan Wrote: S2000 merge sigur si de drift si track, dar nu in acelasi timp. Trebuie setari diferite.
Proprietarul S3-ului MUU...putin spus maniac a tinut si cura de slabire ca sa cantareasca mai putin masina. Dar eu am tot respectul pt pasiunea omului.
da... am auzit si eu ceva dar asta este omu' a facut orice i-a stat lui in putinta pt timpi mai buni