This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

2015 Civic Tourer Lifestyle A/T

Camry nu îmi place. Io vreau break...Deci Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid 184 HP

Sent from my moto g(7) plus using Tapatalk
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

@Bogdan - de corolla am auzit si eu ca sunt ok, nu au probleme majore ca pe la multe alte marci, dar revenind la consum, impozit si diferenta de bani nu cred ca faci mare economie pe viitor, masinile noi s-au scumpit foarte mult si in curand isi vor pierde subventiile ca deja e plina piata de ele. 
30K+ de euro pt un break de clasa medie/mica e foarte mult pentru ce ofera fata de civic, nu cred ca 20K euro diferenta intre ele se vede undeva si daca da in cat timp Icon_razz ... poate o si dai pana atunci, dar daca ai facut calculele si ies bine atunci go for it  Biggthumpup

14-15%? pai te-ai mutat la Bucuresti? Frankfurt era super ok la trafic fata de alte orase masi si cand nu era pandemie, cel putin eu asa am vazut cat am ajuns pe acolo si din ce mai vorbeam cu niste localnici.

Reply

Cam asta e și ideea...sa profit cat timp mai sunt subvenționate. Momentan este 4500 euro subvenția.
Prețul de listă cu opțiunile care le are este pe la 34k Euro cu roti de vară. Prețul negociat de mine e 26.600 Euro cu 2 seturi de roți (rotile de iarna costa 950 euro fara montaj). Mașina are 2000 km la bord, prima înmatriculare Sept 2021. A fost mașina unui angajat.
Noi locuim la vreo 20 km de Frankfurt. Frankfurt este un oraș f aglomerat la orele de vârf. Si nu este orașul în sine ci și ce e pe lângă, autostrăzi, naționale care fac legatura cu orașele vecine...Drumurile cele mai multe pe care le fac eu sunt până la școală să duc si să iau copiii. In rest, Homeoffice. La birou in Frankfurt mă duc rar spre deloc. La cumpărături și în weekend daca ne mai mișcăm cate un pic. Altfel cu mizeria de pandemie...pauza...

Reply

Se poate închide.
Sâmbătă am adus Corolla acasă.
Bye bye Civic Tourer![Image: ee204bea5ef3da3656daaa6339e3194f.jpg][Image: 215406390b77924ab27bab9ab5b8ba3b.jpg][Image: 91fc637d3b3abf49fa4ac248ee1ef615.jpg][Image: 98352d6464ae638a518a233f516440c8.jpg][Image: 948df88741be137b309bcaf8962caba5.jpg][Image: 7a0ef1c00735ce37bdc8da25890276dc.jpg]

Reply

Super fast! Sa o folositi sanatosi si sa va bucurati de ea! E frumoasa si suparata, doar jantele alea nu se vad Icon_smile
Sa-i faci topic, aflam si noi care-i treaba cu corolla  Icon_biggrin

Reply

Foarte bun prețul pentru mașină nouă. Să o stăpâniți sănătoși și la câți mai mulți km fără incidente

P.S. Dacă e OK cu tine mai lăsăm thread-ul deschis că poate mai scrie cineva în viitor.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Mulțam băieți!
Răzvan, probabil din cauza că am urcat poze in rezoluție mică, dar jantele arata super. Mi se pare mai trântită decât Civicul și parcă sta mai fain pe roți.
Yula, poți să îl lași deschis, nu mă deranjează.
Ținând cont că momentan termen de livrare e pe la 7-9 luni, eu consider că am avut noroc că am gasit-o așa repede. Plus că la opțiunile pe care le are, prețul e f ok.
O să ii fac și un topic separat sa va tin la curent cu evoluția...

Reply

Chiar bă, de ce ai ales rezoluție așa mică la poze Icon_biggrin dacă folosești Tapatalk poți alege maxim că le încarcă la ei pe servere Icon_wink

Să faci topic că mă intere și pe mine. Eu m-am uitat la un 350e tourer din 2016 dar am ajuns târziu la el Icon_sad

Reply

Nu le-am incarcat prin Tapatalk. Sper sa se vada mai bine acum...

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Mult mai bine acuma

Reply

sa o stăpâniți sănătoși !
faina alegere, dintre putinele mașini care îmi plac !

Reply

Merci Traiane!

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew