This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

2015 Civic Tourer Lifestyle A/T

Shinny Icon_cool

Auzi, tu chiar vrei sa ne lasi sa deschidem fiecare poza in parte Confused Icon_razz
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

@yula: Asa-i mai bine? http://imgur.com/a/7dMc2
@liviu: asa-s rotile de 16" mah Icon_smile))
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

da mah, da-s mici Icon_smile)))
da-i bice la cosmelie ca-i prinde bine Icon_wink
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Cam asa ar trebui sa fie Icon_razz

Reply

O sa schimb rotile dupa ce vin din Ro din concediu. Acum nu am nici timp si nici chef Icon_razz
M-a mancat ieri in kur sa calc acceleratia la podea intr-o intersectie, motorul vrrrr in 6500. ce plm VTEC kicked in yo PelvicPelvic Nu am vazut politaiul care era pe partea cealalta. Mi l-a aratat nevasta-mea cum imi facea cu mana   Nono Nono

Reply

Și ce a zis nenea polițaiul Icon_smile

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Reply

Ce plm sa mai zica? Dadea din deget ca nu e bine ce fac Icon_smile)) Nu am incalcat nici o regula Icon_razz

Reply

Deci veniram si din concediu. Total 4300 km cu un consum afisat 7,1%. Consumul la pompa este tot pe acolo. Frankfurt - Arad imi afisa 6,9%, facut la pompa 6,73%. Am mers cat de cat constant (110-130 kmh). Media de viteza la Arad 115kmh. In exact 13 ore am fost in Arad. Asa liber si fara santiere nu am prins niciodata.
ca sa fie treaba treaba, in Ro m-am ales si cu 2 pocnituri: una pe usa stanga spate (sigur un dobitoc a dat cu usa de nu a mai stiut de el) si una pe aripa dreapta spate (aici sigur masina a fost atinsa cu bara ca aveam o dunga neagra de vreo 15 cm pe bandou si aripa).
In rest, masinuta a mers impecabil, superb, u name it. Nivelul la ulei este acelasi (inca o data ii dau dreptate lui Liviu ca nu are voie sa pape ulei). Zilele astea trebuie sa o spal neaparat ca am prins o vreme oribila la intoarcere si arata saracuta ca naiba...

Din pacate, in Tg-Jiu nu mai exista dealer Honda, pt ca asa cum stie HTR mai bine, i-au facut pe aia sa renunte...Pacat Icon_sad

Reply

Să vezi cum e Stream-ul, tot îi ciuruit de cum ghiolbanii cu ușile. De aia nici nu vreau să iau mașină nouă că dau in icter.

Reply

Nu am mai scris nimic pe aici ca ne-a mancat in kur si ne-am luat casa, evident cu alergatura si nervii aferenti...
Masinuta are 15k km si merge brici. Mi-e drag de ea ca in prima zi...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Reply

No tu dragă, să aveți parte de ea. Ești tot prin zona aia?

Reply

Multam fain bulan. Este foarte aproape de benzinaria aia unde ne-am intalnit noi...Weiskirchen

Reply

Să o stapaniti sanatosi Bogdane !

The following 1 user says Thank You to Toyboy for this post:
  • BogdanT
Reply

Pfuu de cand nu am mai dat pe aici...
Intre timp am ajuns pe la 19k km cu masinuta. Vinerea viitoare am prima revizie ca mi-a aparut signalul in bord. Am completat cu 500ml ulei acum vreo 3k km. In rest apa, paie si bataie.
A carat si tras saraca in ultimele 2 luni mai rau ca Prian pe ogor Icon_smile))
Si dupa atata hamaleala o binemeritata si necesara spalaceala. [Image: e18394d06f4954a22591a235d9afad67.jpg][Image: 0654ee199b3c28b8997acd7e574ef166.jpg]

Reply

Fain de tine că ai garaj la casă. Presupun că v-ați mutat

Reply

Da, ne-am mutat de 2 sapt. Am garaj, dar e plin cu de toate mai putin masina Sper ca sapt asta sa aranjez magazia din spatele garajului si sa scap de toate acareturile alea sa o bag la scuteala...

Reply

cam lunga perioada de service....20k km....

Reply

Tot asa era si inainte: 20k km sau 12 luni...Acum e cand iti apare pe bord ca tre sa il faci si ce trebuie sa faci.

Reply

nu as trece mai mult de 10k orice ar spune ei

Reply

las-o man ca merge intre 2 si 4k ture ca are omu copii mici nu ca noi Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale. de cate ori o prindem. deci tine si 20 de mii mai ales ca pe acolo si conditiile de mediu si trafic sunt mai ok.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew