This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

2015 Civic Tourer Lifestyle A/T

Multumesc Traiane. Dpmdv merita schimbarea. Chiar si cu benzinaru' de 1.8 Icon_razz
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Am ajuns azi la Como cu masina. Frankfurt - Como 646 km. Consum afisat 6.4 Icon_smile))) aseara am facut plinul. Apoi, azi dim inainte de a iesi din Germania am facut iar plinul. 19.56 litri pe 307.3 km. Viteza medie 92 kmh. Plm...super multumit de consum Icon_wink

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Reply

Lasa motoru, zi de spatiu comfort banchetele alea care te imbie la prostii Icon_biggrin

Reply

La ce plm de prostii sa te imbie, mah? Cand ai doua urlatoare in spate, nu mai ai chef de prostii...Icon_smile))
Confort: super!!! Imi place fff mult clima. Am mers non-stop cu clima pe 25 grade fara sa mi se usuce ochii sau sa am dureri de cap (ca la civicul vechi). Cu clima on nici copiii nu au mai transpirat ca hamalii in scaune si nu a trebuit sa ii mai schimbam la fiecare 150 km. Scaunele sunt f confortabile si nu am avut dureri de spate la destinatie.
Spatiu: WOOOOW!!!! Carut de gemeni, 2 genti de voiaj marete, pampersi + alte cateva plase, plasute au reusit sa umple putin peste jumatate partea de sus a portbagajului.
Am mai descoperit prin Elvetia ca am limitator de viteza 😎 Initial, am crezut ca am setat CC-ul pe 120kmh. Imi aparea LIM in bord si nu intelegeam de ce nu tine viteza la 120. O lasam sa incetineasca si apoi acceleram sa ajung la 120. Pe la 118-119...prrrrtz taia gazul Icon_smile)) puteam sa calc pedala pana la mana fundului, niiiimic.
Optiunea de CC era pe alt buton
Deja unul din boraci rade si se agita tot in scaunel cand calc acceleratia si incepe motorul sa urle Icon_smile)))

Reply

Asta am vrut sa auz Icon_smile
Ia lasa-i in fata sa vezi ce cuminti stau Icon_biggrin
Oricum banchetele alea lasate + portbagajul e ideal de o tzantzareala langa lac la lumina lansetelor Icon_smile
Adi stie mai bine !

Reply

Aaa de prostii d'alea vb tu Icon_smile)))))))) E perfecta...cu banchetele rabatate, faci dormitor acolo...
Deocamdata, kinderii au voie doar in spate. Oricum cand vad masina se agita ca sifoanele Icon_smile))

Reply

Rollinglaugh lasa ma ca e loc si un CTR in spate Rollinglaugh

The following 1 user says Thank You to DeN1gRator for this post:
  • Toyboy
Reply

Voi sunteti mai mici ma si incapeti Icon_razz Nutkick
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • Toyboy
Reply

E loc si in CTR, dar ghemuit poate Icon_smile)))

Reply

Sunt in cautare de set complet de iarna pe 16": roti + gume.
In CoC scrie ca standard 16 x 6,5J ET45. Am gasit niste jante care imi plac dar sunt ET50. Stiu ca s-a tot discutat pe ici pe colo ce si cum e cu ET-ul, dar mi-e lene sa caut. Deci, cum influenteaza ET50-ul? O sa fie jantele 5mm in afara sau cum?
Vreau sa iau tot negre sau partial negre, cam cum le am pe cele de acum.
Astea de jos ar fi cele care imi plac.

Ultimele, cele argintii sunt singurele cu ET45. Toate celelalte sunt cu ET50.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Or sa fie mai in interior cu 5mm. Nu e mare branza.

http://www.hondatalk.ro/Thread-Informati...ght=offset
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

nu e mare da e urat. eu am pus pe del sol distantiere de 5mm si arata mult mai bine. conform aceleiasi logici, 5mm mai in interior a rata mai urat Icon_razz
bai cum arata cu 16 Icon_smile proportional parca e un autobus Icon_smile)
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

E iarna, nu conteaza frumusetea 3 luni  Icon_razz. Mie imi plac primele si ultimele din poza. Negre oricum nu se vad decat de aproape, altfel zici ca ai niste gauri in pasaje Icon_smile

Reply

Multam Razvan Icon_smile Exact asa am gandit si eu...Fata de alea de tabla, care dpmdv, arata horror, cele de aliaj arata muuuult mai bine. Mie imi plac cel mai mult cele din a 2a poza (de pe masina). Totusi, cred ca negre complet o sa dea cel mai bine in contrast cu culoarea rosie a masinii...

Reply

Stupid question: ce specificatii are uleiul 5W-30 pt benzinar? Sau ce marca de ulei 5W-30 sa iau?
La motor e un carton cu uleiul pe care il am acum: Shell 5W-30. Tre sa cumpar 1L de ulei pt completare si nu stiu ce sa iau. Mai am niste 0W-30 de la Diesel dar nu stiu daca e bun pt benzinar.

Reply

pai sunt multe bune, pentru completare cred ca merge orice brand cunoscut de la magazin (sa nu fie pentru diesel dpf). Total Quartz 9000, Liqui Moly iar am vazut ca ziceau oamenii ca sunt multumiti.

Reply

ce sa completezi mah la masina noua? Icon_smile))) eu n-am completat niciodata Icon_smile)))
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Merge si ala de diesel, are doar mai multi detergenti Icon_wink

Reply

Plm...inca un mare kkt...Masina este echipata cu sistemul vietii de presiune in roti. Daca trec la roti de iarna mai mici, presupun ca senzorii o sa o ia razna. sa comand rotile de iarna cu senzori sau fara? Nu de alta, dar un senzor e "doar" 36 EUR Icon_yikes

Reply

Am trecut la cizmulite...jante itWheels pe 16" cu gume Nokian WR D4.
[Image: 52ae4e212535346f292d73e479f17880.jpg]

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew