This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

2008 CIVIC FN1 TYPE-S

ca sa fie mai usor de urmarit, cel putin eu asa fac, downlodeaza pdf si cauti dupa model masina si imediat vezi ce iti trebuie (in dba catalogues ai optiune de dld)

http://www.dba.com.au/catalogue/online-catalogue/

Intrebare, gaura din mijloc nu s-ar putea modifica la un strung? 
de exemplu pt lexus rx330 si 350 au discuri de 320 cu grosime de 28 insa gaura e doar de 62

imi plac db-urile mult si toate inventiile lor fata de niste discuri normale si seria 4000 T3 mi se par cele mai potrivite. Eu am fost foarte multumit de ale mele.
sunt si cele din 2 bucati 5000-urile (au catalog separat) dar cred ca sunt o avere ca si prin alte parti. 

racing nick e distribuitorul la noi.

Reply

l-am intrebat si pe polonez sau ce e si zice ca nu exista alta varianta de discuri si a dat-o la vrajeala ca e design special, da n-are legatura cu ce l-am intrebat eu.

The brackets are designed to work with 30mm 350z rotors and there is no other disc option, sorry. Just like Adi-R has mentioned only the Carbone Lorraine RC6 pads require some action, all other pads fit in with no issues.

Reply

pai braketurile sunt facute sa mearga cu 30, are dreptate. ar trebui modificat CADul la cotele corespunzataore altui disc de 320 cu 28.
ideea e daca distanta intre planul fuzetei si planul discului e una abordabila. nu am timp sa verific alea de care zici tu da o sa ma uit
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

discurile alea de lexus par ok. trebuie sa plec, fac calcule cand revin

Reply

pare sa mearga, trebuie centrat etrierul cu saibe de 1mm intre etrier si prinderea oem. saibele vin oricum in pachet.
discurile alea sunt si cu juma de kil mai usoare decat astea de z350 Icon_biggrin

Reply

gata. un drum de buc si retur si s-au discurile. 
solutii finale:
pt etrierii astia nu exista alte discuri decat de 28mm. nici o apicatie pe 30mm. 
cea mai apropiata varianta de ideal sunt cele de accord 2.2 type-r, pt care trebuie redus 2,4mm din braket pt reducerea razei de la 324mm la 300mm, si posibil un 0.8mm din planul de asezare pt fuzeta pt offset.
discuri disponibile pe zimmermann perforate, cam 900 ron setul, mai usoare cu 1kg decat cele de 350z

a doua varianta, tot discuri de 350z, care sunt mega ieftine pe TRW, 250ron.
pt asta ar terbui dat jos cu flexul din etrier, zonele marcate cu sageti, sus si jos. mie nu mi se pare ca ar afecta cu ceva treaba asta.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Nu mai bine luai etrierii de DC5 si scapai de probleme ?

Reply

S-au terminat discurile sau ce?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

ia la pila cat de drept se poate

Reply

nu inteleg ce zici ... vrei sa spui ca ating discurile acolo sau de ce ai umbla acolo unde sunt sagetile?

in afara de tine si inca unu din anglia care le-a terminat la prima sesiune de circuit n-a mai fost nimeni care sa le termine asa repede. nu stiu ale lu doc daca mai sunt bune dupa ce le-a inrosit la circuit

ti-am zis ca sunt discuri pe dimensiunea corecta 5X114, doar ca gaura centrala e mai mica. daca gasesti pe cineva la strung sa o largeasca cu 2 mm
(de exemplu pt lexus rx330 si 350 au discuri de 320 cu grosime de 28 insa gaura e doar de 62)

i-ai scris polonezului? ca-s curios ce zice, cu siguranta ca nu le-ai montat bine Icon_smile

@Traian - ia sa dai de veste cand mai ai cate ceva disponibil

Reply

(10-10-2016, 10:15)Toyboy Wrote: Nu mai bine luai etrierii de DC5 si scapai de probleme ?

pretul pt etrierii aia sh, plus placute. plus discuri e total neatractiv.

Reply

(10-10-2016, 11:04)yulasinio Wrote: S-au terminat discurile sau ce?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

se deformeaza , se onduleaza.

Reply

(10-10-2016, 11:05)Tomi Wrote: ia la pila cat de drept se poate

teoretic 1mm din fiecare parte pt a pastra toleranta fata de discul de 28.
problema e ca si din placute trebuie luat tot atat. 
in programe, diferenta intre placutele de clio si cele de 350z e fix de 1mm, da rnu stiu daca dimensiunea etrierilor e aceeasi.
dac apun discurile de 28, nu mai am baiuri. doar daca, structural nu sunt facute sa reziste la fortele etrierului cu 4 pistoane....asta nu stiu.

Reply

Dada Traian, cand mai apare ceva da-ne si noua de veste, poate ne procopsim cu ceva Icon_smile

Reply

(10-10-2016, 11:41)kinky_boy Wrote: nu inteleg ce zici ... vrei sa spui ca ating discurile acolo sau de ce ai umbla acolo unde sunt sagetile?

in afara de tine si inca unu din anglia care le-a terminat la prima sesiune de circuit n-a mai fost nimeni care sa le termine asa repede. nu stiu ale lu doc daca mai sunt bune dupa ce le-a inrosit la circuit

ti-am zis ca sunt discuri pe dimensiunea corecta 5X114, doar ca gaura centrala e mai mica. daca gasesti pe cineva la strung sa o largeasca cu 2 mm
(de exemplu pt lexus rx330 si 350 au discuri de 320 cu grosime de 28 insa gaura e doar de 62)

i-ai scris polonezului? ca-s curios ce zice, cu siguranta ca nu le-ai montat bine Icon_smile

@Traian - ia sa dai de veste cand mai ai cate ceva disponibil

exact. unde sunt sagetile atinge. toleranta in zona aia e de 1mm sau ceva de genul. mi se pare mult prea putin. ok, teoretic nu stiu cat ar avea voie sa se "onduleze" discul, cert e ca de la pozitia centrare 100% cu toleranta de 1mm de fiecare parte, ajunge sa frece disurile acolo. si freaca rau. cand pleci de pe loc cu ele calde, scartaie urat. 
alea de zici tu nu sunt ok. pe langa faptul ca nu se centreaza corect in plan, sunt si de suv-uri, paleta redusa de optiuni...raritate, te complici. cele de ATR vin aproape la fix, cu un offset pe calcul de 0,8mm.
nu am scris nimic. o sa scriu dupa ce rezolv problema.
ma gandesc si la discurile astea trw....plm sunt 250 ron bucata, fata de 500 cat sunt celelalte optiuni. io cred ca sunt si ceva fier de kko, nici nu specifica sa aiba continut ridicat de carbon...

Reply

pai n-ai facut nici o branza cu setup-ul asta daca de la 324 te intorci la 300 ... in afara ca ai 4 pistoane nu e nimic avantajos si n-as zice ca, conteaza modularitatea franei asa de mult pe cat sa ai in ce sa inmagazinezi caldura sa nu dai in fade.

in conditiile astea iti luai direct discuri de 300 de ctr cu un 4 pot Oem mount de la willwood si aveai si placute mai iefine Icon_smile

Reply

inca mai fac calcule. nu cred ca reusesc sa reduc raza la 300.
willwood sunt sub brembo.
fa-ti calculele si vezi ce-ti da. le-am intors si eu pe toate partile.

Reply

am gasit echivalenta la discul de ATR la 320mm, hyundai i40 Icon_smile)))

Reply

pentru modelul de lexus ce ti-am zis care are motor de 3.6 deci trebuie si frane, chiar sunt discuri misto ... la dba este seria 4000 T3 care are aplicabilitate pentru motorsport. Deci lasa prostiile cu i40 ca nu o sa gasesti nimic mai mult decat oem pentur modelul ala.

Reply

nu pot mane sa merg pe o varianta de peste balta, fara certitudine in continuitate...sa vina cand o veni... si printre altele dimensiunile ce le dau aia acolo nu se suprapun cu datele tehnice de pe alte echivalente oem. nu ma risc. daca ies din productia alora m-am fript. mai e si faptul ca e de SUV. am gasit de mazda cx-7 care se pupa perfect pe calculele mele, dar au 10 kile!!!!!. dba nu da greutatea.
pt i40 sunt zimmermann ventilate si perforate.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew