sesiunea de calibrare s-a terminat cu bine. avem peste 3500 km rulati fara nici o problema (exceptand acea fulie). multumit de cum se misca masina, o sa incerc sa fac un dyno sa vedem ce spune hartia, ca din scaunul din dr. pe paltinis cu tomi la volan a fost senzatie
trebuie sa rezolv cloncanitul de la suspensie ca-mi sta pe creier!!!
foarte fain merge masinutza un proiect reusit. nu am condus-o inainte dar e ceea ce trebuie . o mini sesiune de teste total neortodoxa dar de senzatie si esenta
The following 1 user says Thank You to Tomi for this post: • LIVIU_CTS
nu am avut probleme, dar nici nu am mers f tare. am fost surprins de cateva ori de niste viraje care inchideau mai mult decat ma asteptam dar n-a schitat nici un gest si la frana mai puternica. as zice ca e f ok.
....si italianu ma tot injura si ma trimitea sa invat sa conduc....de ce il depasesc prin dreapta....
intrare in sens giratoriu, eu pe banda 1 el pe doi....
cand am fort in it, in giratorii tot "rotund" se circula, asta credea ca se merge drept....
julitura la aripa iese la polish, ornamentul de la aripa trebuie vopsit.
stai sa vezi de cati ma feresc. la fiecare drum minim 1-2 incidente. la drumul de w.e.ul trecut la rasnov, a trebuit sa pun masina in bot si sa merg pe acostament ca a depasit un dobitoc un tir si nu era loc de 3 masini...
ie peste tot, suntem inconjurati .
pana acum tot injuram romanii ca sunt prosti, ca nu stiu sa circule in giratorii, da' asta era italian, si o tot dadea cu "no po pasar sulla destra"! in giratoriu cu doua benzi....
saptamana trecuta, idem, giratoriu, doua benzi....eu pe 1, ala de pe doi vrea sa paraseasca giratoriu prin mine.....ma claxoneaza, las geamu jos si-mi spune " eram inaintea ta in giratoriu" ?!@#$
prostie e cat cuprinde, si am senzatia ca e in cantitate din ce in ce mai mare.
pe interventie in italia cel putin odata pe saptamana aduceam o masina cu gumele taiate. masini noi.... de zgarieturi nu mai vb.
noroc ca de masini cu nr de rom nu se ating , cel putin in nord. pe la roma le mai dau foc din cand in cand. sunt exact ca si noi si nu dau 2 bani pe masini. doar 2 din 10 masini nu au scrum pe jos, peste scrumiera. imi vin masini la reparatii cu portbagajul plin de mers in vacanta, scaune de copii montate peste tot. nici macar nu se obosesc sa le dea jos. nu-i stres , pleaca cu ele pline de negrala de pe manusi...
.... ieri am fost si am luat ceva pasta de la 3M de polish si ma gandeam cat e de ok.
am parcat fordu sa merg la un magazin si cum eram cu gandul la reparatii m-am uitat la o zgarietura de pe aripa cand am coborat din masina.
... cineva m-a vazut si cand m-am reintors mi-a mai tras una langa.
02-05-2016, 11:35 (This post was last modified: 02-05-2016, 11:36 by blondu.)
felicitari de proiect,daca te ajuta cu ceva eu am o oglinda(sticla) de stanga in portbagaj,ale mele sunt amandoua cu surub pe dinauntru ca erau rupti suportii pe la partea cu arcul si 300€ bucata nu aveam degand sa dau pe ele.
ca sa mai scriu ceva....dupa schimbare oglinzii care nu se mai rabata (miscare lenta, cursa incompleta) problema s-a rezolvat. deci asa cum spuneam si pe alt topic, nu mai stiu unde, este un releu in carcasa oglinzii care cedeaza.
Da - Shut Off Device (SOD) ii zice. Are un varistor pe el (ceva mizerie de siguranta cu 2 picioare) care se strica in timp. Ca sa mearga din nou, trebuie schimbat varistorul ala. Costa ca. 1 RON bucata.