This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

10-12 August mini meet?

Deja pare mai simpatic Icon_razz

Reply

(07-08-2018, 20:04)kmr Wrote: Ce  atâta politică? Icon_smile  @LIVIU_CTS: tu să aduci palincă de la tatăl Andreei Icon_biggrin

aduc, daca nu mai vb prostii Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Dacă aduci destulă, voi fi mut Icon_razz
Dar cum facem cu tine? Adică să nu vorbești prostii ( mă refer la politică ) Icon_razz

Reply

Dacă nu deschide nimeni subiectul nu se va discuta. Cine deschide subiectul de politică face cinste

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Bine ca mi-ai zis, sa iau bani la mine Icon_biggrin

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Reply

Deci nu pot veni cu tricou cu ____ ___? Icon_smile

Reply

Bună întrebare. Sper că nu trebuie să scot stickerele cu #rezist de pe mașină.

Reply

fiecare poarta ce simte ca-l reprezinta Icon_wink

Reply

Corect! Tu ce porți? Icon_biggrin

Reply

@hoinar - daca chiar ai de unde sa iei si nu e deranj te rog sa-mi iei si mie unul, marimea L.

kmr  maruta cand vreti sa plecati spre sibiu? poate ne sincronizam. Eu intentionez undeva in mijlocul zilei, in jur de ora 14.

Reply

(09-08-2018, 09:40)kinky_boy Wrote: kmr  maruta cand vreti sa plecati spre sibiu? poate ne sincronizam. Eu intentionez undeva in mijlocul zilei, in jur de ora 14.

Eu nu stiu exact cand termin ce am de facut la munca si, oricum, trebuie sa opresc la Caciulata vreo ora, doua. As vrea sa nu ma duc deloc la munca, daca se poate...
Iar cu sincronizatul, vinerea, pe Dealul Negru si pe Valea Oltului...e ceva utopic.  Icon_wink

Reply

(08-08-2018, 22:58)kmr Wrote: Corect! Tu ce porți?  Icon_biggrin

cel mai probabil maiou  Rollinglaugh

Reply

Mai veniți mă? Că mai e puțin și închide aici.

Reply

Stai mă că nu s-au terminat protestul

Reply

Sunt rupt. Am tras o căldură în mașină de am slăbit 2 kile. O plăcere să vă revăd și să petrec timpul cu voi. Urcarea de la Păltiniș a fost super meserie, păcat că nu am avut gume mai bune dar și așa m-am bucurat de mașină.

Eu nu am multe poze dar albumul e deschis și vă rog să atașați și voi la el să ținem pozele grupate.

https://photos.app.goo.gl/5ZxV2c7VnoSbTHgD9

Reply

Noi am ajuns de vreo 30 minute acasă. Ne bucurăm că ne-am revăzut. A fost foarte frumos doar că am dormit cam 4 ore pe noapte Icon_smile

Reply

Lasă că timp de dormit tot este, noi a trebuit să-l exploatăm la maxim Icon_biggrin
Dacă mă opreau oamenii în albastru de dimineață direct arest mă băgau

Reply

sa ne vedem cu bine data viiotare, oricare ar fi ocazia. va salut maimutzoilor Icon_biggrin

Reply

Bucuros sa va revad pe toti. A fost un weekend foarte fain.
Poze, mai tarziu, ca am dormit de ieri dupa-amiaza, pana azi, ca un...porc.  Icon_lol

Reply

[Image: 5aa88f5fd9e42aac6ba8cb040095b55f.jpg]

The following 4 users say Thank You to maruta for this post:
  • andrei_r, kinky_boy, kmr, Toyboy
Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew