This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

10-12 August mini meet?

Facem facem, o sa vb sa rezerv numai ptr noi pista.

Pentru cazare, toată lumea care vine - 2 nopți, camera dubla?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

Una cu două paturi duble găsești

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Camera dubla la mine, 2 nopti

Reply

sunt intr-o perioada aglomerata de nu-mi vad capu'. saptamana asta 4 zile de untold...fac cumva sa vin din prima seara (deja am lucrat sambata si duminica sa fac sa iasa bine Icon_smile ), probabil traditionalul ajuns tarziu. deci 2xpat dublu.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Salut feciori!

Cu mult jind citesc, doar atat sper ca la urmatoarea sa pot veni.

Distractie mare!

Reply

Icon_sad era frumos dacă puteați ajunge.
Să ne vedem cu bine la următoarea.

Reply

Cazare la pensiunea Class, in Saliste, aproape de Sibiu, Paltinis, Transalpina, etc. 5 camere duble plus una mai specială ptr Yula, fiind cu copii.

Reply

Adi, suntem 7 plus Hoinar. Deci ne trebuie 8 camere.

Reply

Bă, una mai comunistă n-ai găsit? Icon_smile))

Reply

Wow! Back in the 70s. Sa fie numai curat și am văzut că internet este. Sper numai sa nu tragă Oscar televizorul ăla cu lămpi pe el că e bai este grădină mare cu barbecue area, cred că asta va trebuie. Și cei care nu merg la karting ce organizați în schimb? Ceva magic show? Sau noi ăștia care suntem în plus pe langa cei ce conduc honde trebuie sa ne găsim singuri ocupație? Adi, mulțumim că te ocupi, e ușor de vorbit când nu organizezi

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk

Reply

Confirm! Trece-ma te rog si pe mine pe lista. Tot cu camera speciala, ca vin si eu cu juniorul. Multumesc.

Reply

Bai am găsit si mai faine, da prețurile pe aici au cam explodat in perioada asta, si ori nu am găsit suficiente camere la un loc, ori era prea scump. Asa ca trebuie sa stam cat mai mult pe-afara pe la mașini si povesti, in camera Numa strictu necesar câteva ore le zi Icon_biggrin

Reply

Bă, mi-am dat seama că în week-endul ăla e mare miting împotriva guvernului... Sunt în dilemă

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Reply

Era o diversiune asta cu meet-ul să mă duc la protest că e organizat de diasporă Icon_biggrin

Reply

Păi hai să facem meet-ul în București și mergem și la protest Icon_biggrin

The following 1 user says Thank You to kmr for this post:
  • vtin
Reply

Am șters posturile legate de politica, va rog sa ne ținem aici doar de întâlnire, sa lăsam alte discuții la o parte.

Reply

(07-08-2018, 00:50)DeN1gRator Wrote: Am șters posturile legate de politica, va rog sa ne ținem aici doar de întâlnire, sa lăsam alte discuții la o parte.

adica mi-ai sters postul meu. ce kkt de politica am facut?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Am sters mai multe posturi man, nu numai al tau, pentru ca poluam topicul aici si nu are sens.

Reply

Ce atâta politică? Icon_smile @LIVIU_CTS: tu să aduci palincă de la tatăl Andreei Icon_biggrin

Reply

Are ceva mai bun de la finu' Icon_wink

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew