This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

1.4i 2000 Yellow EJ9

Am vazut-o azi live, era parcata la RAR, arata mai bine ca in poze, nu e asa tipator contrastul in realitate.

Reply

In sfarsit s-a terminat si umblatura pe la ghisee. De azi hondita are numere definitive de RO Ylsuper. Cata birocratie frate, bani, timp si nervi Icon_no2.
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

felicitari man, nu demult am trecut si eu prin asta! ai facut ceva pt recuperarea taxei?

Reply

Multumim. Inca n-am facut nimic, cunoastem avocatul, trebuie doar sa ne punem in legatura cu el si sa facem demersurile. Oricum, spre deosebire de a ta (la care a fost vreo 2000 de euro daca imi amintesc bine) la EJ9 din 2000 cu euro 3 taxa a fost de 320 de euroi.

Reply

eu am platit 3060 euro, doar taxa.....
am bagat dosarul si vedem ce va fi.

Reply

foarte frumoasa masina e chiar mai frumoasa pe galben decat pe negru..

Reply

ai mai vazut cineva un asa interior de EJ9

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/hon...=SportsCar

Reply

Ala e bord de Accord Icon_smile da bine pe el.

Sent from my Slimed i9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

asta vroiam si ei sa zic Icon_biggrin. si panourile de usi, cum drak le-a adaptat, asa de bine se potrivesc??
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Poza cu interiorul e din alt film...uitaţi-va la maşinile din fata civicului (poza 3) şi maşinile care se văd prin parbrizul Accordului

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

(19-01-2013, 16:59)BogdanT Wrote: Poza cu interiorul e din alt film...uitaţi-va la maşinile din fata civicului (poza 3) şi maşinile care se văd prin parbrizul Accordului

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

Asta vroiam sa zic si eu dupa prima impresie, nu prea cred ca are cum sa iasa asa perfect un "swap" d'asta. si mai e un lucru ... stergatoarele nu-s asa la EJ9

Reply

Este o simpla incurcatura de poze.
Probabil ca dealerul are mai multe Honda la vanzare.

Reply

Adi cu integra a pus bord de DC5 in DC2 asa ca este posibil, dar aici nu cred ca e cazul de swap si e doar on incatura de poze.

Sent from my Slimed i9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Iagree

Reply

eu am pe scirocco mk1 bord de mk2, am vazut golf mk2 cu bord de mk3, golfmk1 cu bord de audi a4 rs, scirocco mk1 cu bord de corrado, corrado cu bord de 911 etc. etc. nici nu iti vine sa crezi cate se pot face
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Tehnic, orice e posibil.

fully functional mk5/mk6 in a mk2: 2.0 tfsi engine, 255hp, 6speed gearbox, 312mm Audi S3 brakes, ABS, ESP, mk5 dashboard, air condition , mk6 climacontrol panel, RNS 510 Radio Navigationsystem, mk6 radio control steering wheel, electric power window, power mirrors, Polo 9N power steering, rain/light sensor, adaptive cornering light function, 17" Denver Rims, KW high adjustable suspension.

http://www.youtube.com/watch?v=vAOtRIWX6Zo
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew