N-am stiu de site-ul asta, ms! Merge si link-ul meu!
Am facut o tura azi de vreo 500km, la intoarcere consumul mediu afisat era de 6.3. Am bagat de vreo doua ori 180-190, mers mai mult pe autostrada, putin prin oras. Sunt foarte multumit! Comportamentul masini in diferte situati este (din punctul meu de vedere) perfect! transmisie foarte flexbila, iar sunetul motorului in ture.....superb!
Ivanii astia... ) - incearca japancars.ru. - Au acces la orice, norocul nostru ca isi mai face careva curaj si baga online, free. Poti schimba in engleza de sus, si e misto ca ai cod original direct! Si, o poza, pentru vizitatori ca probabil daca doar ziceam nu m-ar fi crezut nimeni!
Ooo valea Oltului, am fost de vreo 2 ori, super fain de condus pe acolo, sper ca nu pe acolo ii dai 220-ul .
Toyboy cu ishift sau fara oricum e impresionant consumul, cred ca a suflat pe pedala....
In alta ordine de idei, ce stiti de kit-ul asta? http://images.google.de/imgres?imgurl=ht...EQ9QEIIDAC
Salut baieti, am nevoie de o serie de sasiu de fn4, am vazut unu azi cu grila intre faruri, nu avea ornamentul ala de crom dar ii statea tare bine. Nu stiu cum sa procedez altfel si imi doresc una rau