This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

'08 Honda Civic FK2 Milano Red?

Daca te referi la intervalele de service, nu ai ce sa restezi ca nu are. Optiunea asta s-a bagat la modelele dupa 2014.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Ok Bogdan, mulțumesc!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

Salut, tocmai am vazut in-trun prog. online ( http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda ), dupa seria de sasiu ca este varianta de echipare sport..... Cam ce ar insemna asta?

Reply

incearca pe site-ul asta, are limba...normala. linkul tau nu duce nici unde Icon_smile
https://www.lingshondaparts.com/cars/oem...grams.html
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

N-am stiu de site-ul asta, ms! Merge si link-ul meu!
Am facut o tura azi de vreo 500km, la intoarcere consumul mediu afisat era de 6.3. Am bagat de vreo doua ori 180-190, mers mai mult pe autostrada, putin prin oras. Sunt foarte multumit! Comportamentul masini in diferte situati este (din punctul meu de vedere) perfect! transmisie foarte flexbila, iar sunetul motorului in ture.....superb!

Reply

asta imi apare mie.
bine ai venit in club Icon_biggrin
....nu pot atasa imagine....la draku cu ivanii astia! oricum sunt doar litere chirilice, fara nici o imagine

Reply

Ivanii astia... Icon_smile) -  incearca japancars.ru. -  Au acces la orice, norocul nostru ca isi mai face careva curaj si baga online, free. Poti schimba in engleza de sus, si e misto ca ai cod original direct! Si, o poza, pentru vizitatori ca probabil daca doar ziceam nu m-ar fi crezut nimeni!

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

pai si ala ce l-am pus eu face asta. trebuie doar sa stergi _pfk din adresa si dai enter. apar codurile oem.

Reply

Până pe la 4 mai e Icon_biggrin

Reply

4? benzinar?

Reply

si eu fac 7.6 la drum lung, autostrada, valea oltului, cu reprize pana la 220. Icon_biggrin

Reply

(19-11-2016, 16:24)Alin Wrote: 4? benzinar?
Am un var cu ishift care e obsedat de consum, si de la el stiu, bine nu în România.

Reply

Ooo valea Oltului, am fost de vreo 2 ori, super fain de condus pe acolo, sper ca nu pe acolo ii dai 220-ul Icon_smile.
Toyboy cu ishift sau fara oricum e impresionant consumul, cred ca a suflat pe pedala....
In alta ordine de idei, ce stiti de kit-ul asta? http://images.google.de/imgres?imgurl=ht...EQ9QEIIDAC

Reply

n-ai cum ca e bara la bara. de autostrada ziceam.

Reply

Salut baieti, am nevoie de o serie de sasiu de fn4, am vazut unu azi cu grila intre faruri, nu avea ornamentul ala de crom dar ii statea tare bine. Nu stiu cum sa procedez altfel si imi doresc una rau Icon_smile

Reply

e aproape 300 euro una Icon_wink

Reply

Chiar si aia fara crom?

Reply

da' ce-ti imaginezi ca e 1kil de crom acolo? Icon_smile)) daca nu e crom, e ceva gen aluminiu, nu e o mare diferenta. aia crom e de la fn1 white edition cred.

Reply

https://www.lingshondaparts.com/honda_ca...ock_05=hcr

Reply

edit ..... wrong post

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew