12-03-2012, 11:04 (This post was last modified: 12-03-2012, 18:59 by BogdanT.)
Masina este in lucru. Azi dupa amiaza va fi gata. Cu ocazia asta le-am spus sa imi verifice si placutele fata si daca este nevoie sa mi le schimbe. La ultima revizie (41k km) mi-au spus ca in 10000 trebuie schimbate si se apropie sorocul.
Abia astept sa vad cum merge
Feedback mai pe seara
LE: Am luat masina din service. Nu mai patineaza ambreiajul (logic) si am frane mai bune Au schimbat tot kitul de ambreiaj + placutele pe fata. Codurile de produs:
-22105PGE325 - disc + placa
-22810PPT003 - rulment presiune
Cost total: <150 EUR inclusiv masina de schimb
Astazi masinuta mea a facut 50.000 km
In afara de kitul de ambreiaj, nu am avut probleme deloc cu ea. Revizii, motorina, 1 set de gume, 1 set de placute de frana si lichid de parbriz. Me happy!!!
Multam fain baieti!
Anvelopele sunt pe drum. Daca primesc confirmarea ca au ajuns la service, sambata ma infiintez la montaj :d Am comandat GY Asym 2
@maruta: ala ar fi urmatorul hot point pe agenda Sa speram ca mai scad preturile ori gasesc vreo oferta buna si ma bag la un buy back.
Se poate si mai bine Oricum tot Dizal vreau sa imi iau.
Acum ca a fost frig am un consum de 7% numai oras. Noaptea inca mai avem temperaturi cu minus si dimineata geamurile sunt acoperite de gheata
(21-03-2012, 23:06)sparco78 Wrote: eu cred ca asta este un semn ceresc !!!!!!
daca te impaci bine si zici ca nu ai belele cu ea dc s-o mariti? pt un loz in plic?????
Mare dreptate ai...
Bine ca nevasta-mea nu citeste forumurile astea ca garantat nu voi mai schimba Civicania. Oricum ei ii place tare mult masinuta asta si nu vrea sa o schimbam...
si a mea sotie s-a indragostit la prima vedere cand a vazut coupeul in fata ochilor. de 2 ani o terorizam cu pozele si se cam plictisise. in realitate nu avusesem ocazia decat fugitiv sa il arat. dar dupa ce l-a vazut si condus... asta este A MEA !!!!!!
Sparcule, sa fim seriosi, coupe-ul tau arata intr-un mare fel...Si mie imi place coupe-ul asta, dar mai mult imi plac hatch-urile. Va veni vremea (sau varsta) la care voi trece la Sedan/Berlina dar pana atunci...FOREVER YOUNG
23-03-2012, 14:00 (This post was last modified: 23-03-2012, 14:04 by sparco78.)
sedan? vagon?.... cui ii place !!!!!!!!
eu sunt un tatic fericit care are in posesie 2 copii si tot nu ma gandesc la ceva mai mare. iar problema bagajului este mai mult ca rezolvata....
12-04-2012, 23:38 (This post was last modified: 12-04-2012, 23:44 by BogdanT.)
Is alea de 17...cred ca ar da bine pe autobuzul tau Mie imi plac mult mai mult jantele de le ai tu pe Stream. De ce vrei sa le schimbi?
Mi-ar place sa ii arunc un kit Vision pe ea, dar sa dau 1800 EUR pe el cu vopsit si montaj, parca nu imi vine