This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

'07 Civic 5D 2.2 ASM

Masina este in lucru. Azi dupa amiaza va fi gata. Cu ocazia asta le-am spus sa imi verifice si placutele fata si daca este nevoie sa mi le schimbe. La ultima revizie (41k km) mi-au spus ca in 10000 trebuie schimbate si se apropie sorocul.
Abia astept sa vad cum merge Icon_biggrin
Feedback mai pe seara Icon_razz

LE: Am luat masina din service. Nu mai patineaza ambreiajul (logic) si am frane mai bune Icon_biggrin Au schimbat tot kitul de ambreiaj + placutele pe fata. Codurile de produs:
-22105PGE325 - disc + placa
-22810PPT003 - rulment presiune
Cost total: <150 EUR inclusiv masina de schimb Icon_biggrin

Astazi masinuta mea a facut 50.000 km Biggthumpup
In afara de kitul de ambreiaj, nu am avut probleme deloc cu ea. Revizii, motorina, 1 set de gume, 1 set de placute de frana si lichid de parbriz. Me happy!!!

Attached Files Thumbnail(s)

Ar trebui sa o ti sa mai pui un zero in coada Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

asta da masina dom´le, nu ca rasnitele noastre Icon_biggrin

(21-03-2012, 01:05)yulasinio Wrote: Ar trebui sa o ti sa mai pui un zero in coada Icon_smile

Daca ar fi dupa nevasta-mea, cred ca as tine-o cat sa mai pun un zero in coada Icon_biggrin

(21-03-2012, 02:21)Toyboy Wrote: asta da masina dom´le, nu ca rasnitele noastre Icon_biggrin

Sunt eu mai norocos si am nimerit-o pe aia buna Icon_razz

Pfuai, aproape-i de-o "varsta" cu a mea!
Sa ai parte de la fel de putine probleme si de-acum incolo.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Anvelope noi si da-i bice inca 50k!
Nu ti-ar sta rau si-ntrun Accord Type-S. Drool

Multam fain baieti!
Anvelopele sunt pe drum. Daca primesc confirmarea ca au ajuns la service, sambata ma infiintez la montaj :d Am comandat GY Asym 2
@maruta: ala ar fi urmatorul hot point pe agenda Icon_biggrin Sa speram ca mai scad preturile ori gasesc vreo oferta buna si ma bag la un buy back.

Pfuaaiii 407km range la juma de rezervor Icon_biggrin Icon_biggrin - buna masina domle, io zic sa nu o dai Icon_smile

Se poate si mai bine Icon_biggrin Oricum tot Dizal vreau sa imi iau.
Acum ca a fost frig am un consum de 7% numai oras. Noaptea inca mai avem temperaturi cu minus si dimineata geamurile sunt acoperite de gheata Icon_sad

eu cred ca asta este un semn ceresc !!!!!!
daca te impaci bine si zici ca nu ai belele cu ea dc s-o mariti? pt un loz in plic?????

(21-03-2012, 23:06)sparco78 Wrote: eu cred ca asta este un semn ceresc !!!!!!
daca te impaci bine si zici ca nu ai belele cu ea dc s-o mariti? pt un loz in plic?????

Mare dreptate ai...Icon_biggrin
Bine ca nevasta-mea nu citeste forumurile astea ca garantat nu voi mai schimba Civicania. Oricum ei ii place tare mult masinuta asta si nu vrea sa o schimbam...

si a mea sotie s-a indragostit la prima vedere cand a vazut coupeul in fata ochilor. de 2 ani o terorizam cu pozele si se cam plictisise. in realitate nu avusesem ocazia decat fugitiv sa il arat. dar dupa ce l-a vazut si condus... asta este A MEA !!!!!!

Sparcule, sa fim seriosi, coupe-ul tau arata intr-un mare fel...Si mie imi place coupe-ul asta, dar mai mult imi plac hatch-urile. Va veni vremea (sau varsta) la care voi trece la Sedan/Berlina dar pana atunci...FOREVER YOUNG Icon_biggrin

Daca forever young atunci treci pe un Type-R Icon_biggrin

-----
Hai hui

sedan? vagon?.... cui ii place !!!!!!!!
eu sunt un tatic fericit care are in posesie 2 copii si tot nu ma gandesc la ceva mai mare. iar problema bagajului este mai mult ca rezolvata....

Ceva poze noi cu Civicania...Aici in parcarea de la Versailles. Ne apropiem de 52000 km dupa excursia la Paris. Biggthumpup

Ca noua Icon_biggrin

...oare cum ar da jantele alea pe Stream Confused

Is alea de 17...cred ca ar da bine pe autobuzul tau Icon_biggrin Mie imi plac mult mai mult jantele de le ai tu pe Stream. De ce vrei sa le schimbi?
Mi-ar place sa ii arunc un kit Vision pe ea, dar sa dau 1800 EUR pe el cu vopsit si montaj, parca nu imi vine Icon_biggrin

Cred ca sunt ceva diferit pe o masina "modificata". La fel si cele de FN2, le-am vazut montate pe un CL7 si imi place mult cum dau.

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew