This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

'07 Civic 5D 2.2 ASM

Am trecut cu brio si TUV. Valabila inca 2 ani

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

ar fi culmea sa nu treci Bogdane !

Da' tu la ce te asteptai de la un Civic exploatat regulamentar si fara modificari? Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Daca era in Romania, ii gaseau baietii ceva doar de dragul sa inhate ceva bani. Eu de abia am reusit sa trec ITP-ul anul trecut pentru ca nu aveam cauciucuri de iarna (desi afara era perfect uscat, iar masina nu iesise din service - statea de doua luni acolo din lipsa de modul VSA -, service-ul si statia ITP fiind in aceeasi incinta), dar si pentru ca aveam un proiector crapat...
civic

Cand puneam frana pana la oprire, aveam impresia ca pe fata prinde frana in hopuri. Nu frana constant pe ultimii metri. Parca ar fi fost discurile ovalizate. Pe fata nu am schimbat niciodata discurile si ma gandeam ca poate nu trece testul. In hartia de la TUV scrie, pe fata, la testul de franare, 260 daN-stg si 270 daN-dr. Cat or fi de bune valorile astea, nu stiu. Pe spate nu le mai stiu exact, parca 130 si 140.
Dupa revizie, franele tin mai bine si directia parca este mai precisa. Daca dau mai tare in frana ma lipeste cu botul de volan. Probabil au facut astia ceva acolo...

O aerisire, poate? La a mea dupa ce am schimbat lichidul de frana (cu aerisirea de rigoare) s-a simtit o diferenta vizibila in bine, cu toate ca am discurile si placutele aproape terminate.
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Pfff ce de praf pe aici...
Borna 104.000 km
Mi-a aparut si mie ieri becul de la ulei. Din intamplare eram fff aproape de dealer si am trecut pe acolo, Mi-a completat fix 1 L de ulei. La cat am mers cu ea in ultimul an, am si uitat sa ma mai uit la nivel. De anul trecut din Iunie am facut fix 4800 km cu masinuta. Bine ca am garaj si nu tre sa stea afara sa ploua, ninga etc pe ea degeaba Icon_smile Sofer de wichend Icon_biggrin

Acum cu 2 aveți loc toți înăuntru sau tu ramai pe afara ? Icon_smile

El pune motorina. Icon_biggrin ... si laptele in biberon... Icon_biggrin

Io mai merg si pe lângă RollinglaughRollinglaughRollinglaugh In general avem loc, dar dacă pun căruțul in portbagaj, s-a terminat cu gălăgia...

Am fost eu azi la spital să-mi scot băiatul si cu carutu in vag plus coșuleț în spate 2 săcoși si deja eram stressat de ficși ...nu-ți mai zic de acces ...deh 2 uși Icon_wink

Treci repede la 4 uși ca nu mai ține vrajeala Icon_smile)

Un an jumate am folosit ITR-ul si cred ca ne-am descurcat destul de bine. Singurul lucru pentru care l-am scos de pe drum, e ca ne saturasem de bagat si scos scaunul la drumuri scurte pana la magazin si inapoi.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

În weekend i-am făcut și io tiunning la mașină...am pus folie pe jeamuri și lunetă ca era crimă pt copii cu lumina-n ochi...
Se pare ca trebuie schimbate plăcutele de frâna ca deja sunt cu circul după mine...nu știu care scârțâie de mâna focului...
Mă pregătesc să fac revizia de 120k km și n-am idee ce se schimba. Ulei, filtrul de ulei e clar. Aveti idee ce mai trebuie schimbat? Bujii, filtrul de motorină?

Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk

(29-06-2015, 11:51)BogdanT Wrote: În weekend i-am făcut și io tiunning la mașină...am pus folie pe jeamuri și lunetă ca era crimă pt copii cu lumina-n ochi...
Se pare ca trebuie schimbate plăcutele de frâna ca deja sunt cu circul după mine...nu știu care scârțâie de mâna focului...
Mă pregătesc să fac revizia de 120k km și n-am idee ce se schimba. Ulei, filtrul de ulei e clar. Aveti idee ce mai trebuie schimbat? Bujii, filtrul de motorină?

Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
Tre schimbat ce trebe Bogdane Icon_smile
Habar nu am Icon_smile, bănuiesc ca scrie în carte.
Yo mi-am luat ceva parasolare cu mickey mouse Icon_smile

(30-06-2015, 01:44)Toyboy Wrote: Yo mi-am luat ceva parasolare cu mickey mouse Icon_smile
Ala da tuning. Icon_biggrin

Bogdane, sa se uite si la cureaua de accesorii.

Initial ma gandisem sa pun si eu niste parasolare, dar am uitat sa iau din tara. Am gasit pe groupon o oferta buna la foliere si nu am mai stat pe ganduri. O sa fac si niste poze sa vedeti cum a iesit. Imi place mai mult cum arata cu folia. Bineinteles ca portiunea de plastic de jos nu am foliat-o ca nu se poate. Gasise ala o solutie: folie mata care se pune pe masina. Dezavantaj e ca nu mai vad absolut nimic prin bucatica aia si deci am lasat-o asa Icon_sad
@Maruta: Merci de pont.
Am sunat ieri la Honda si am facut programarea pt joia viitoare. Mi-a spus ala ce trebuie schimbat. Sper sa fi inteles tot ce trebuie...
Cum am facut si acum vreo 2 ani sa scutesc niste banuti gramada, am comandat ieri de pe Cox piesele:
- filtru ulei, polen, aer, combustibil
- 6L ulei New Generation Diesel Oil 0W30
- 2L de ulei de transmisie MTF3
- 1 doza Würth Diesel Additive
- placute frana fata-spate (astea's in plus ca le-a apucat cantatul)
Total: 400 EUR
Intre timp, litrul de ulei 0W30 a ajuns sa coste la dealer 31 eur...

La stealer ai vrut sa zici Icon_neutral

Eu cu tot cu geamuri fumuri am pus parasolare pe geamul unde este Bianca pentru ca te ardea nu alta, acum e umbra.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Scuze...exact stealer am vrut sa zic Icon_smile)

(30-06-2015, 09:54)BogdanT Wrote: Bineinteles ca portiunea de plastic de jos nu am foliat-o ca nu se poate.

sa mai importe romani ca se poate. am vazut eu. si nemtii aia am impresia ca-s ca americanii. nu se poate numai ce au invatat la cursuri. n-au gram de inventivitate.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew