This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

'07 Civic 5D 2.2 ASM

Vezi mah, aruncai banii aiurea Icon_smile

Acuma trebuie sa iti dea tie vreo 2a beri Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Pai da, dar asta inseamna bani cheltuiti cu folos Icon_smile

Cu cea mai mare placere, ii dau si 2 beri...Gabi, te astept la Frankfurt Icon_biggrin

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Mulţumesc de invitație Icon_smile O voi onora Icon_smile

Sa ma anunti cand si te astept...

Country side Icon_smile        

Am lasat azi masina in service pt schimbarea placutelor pe fata. Rezultat: cioaca frane Icon_smile) pedala e f moale si frana tine cam jos. Ma gandesc ca dupa ceva km, o sa prinda mai bine.
Acum, problema mea cu zgomotul de la role este ca...zgomotul vine cica de la lantul de distributie!!! Rolele si cureaua sunt ok. Nu's ce plm sa fac...ceva idei???

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

La placute, trebuie sa le rodezi: pct. 9 http://www.ebcbrakes.com/assets/typicalq%26a.html

la restu', nu's ce sa zic...

N-ar trebui sa ai pedala moale, zic eu

Cati km parcursi ai la activ, de miorlaie astia din service ca s-a dus lantul? 200k?

Cu pedala moale nu prea este in regula. Mergi peste ei, sa verifice ce si cum. Daca ai cum , arunca o privire peste conducte, imbinari, pompa care apartin sistemului de franare. Sa nu fie vreo scurgere pe undeva.
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

lantu' incepe sa piarda din cote destul de rapid contrar legendelor ....

Nu contest, e vorba si de un motor diesel, dar sa nu uitam ca regimul de trafic in zona de rezidenta curenta a masinii este unul civilizat. Conteaza si asta, destul de mult, in ceea ce priveste uzura diverselor piese ale masinii...
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

@maruta: merci de link.
@wagner: am ~84200 km.
Pedala s-a mai intarit. Am mai facut aseara ceva km prin oras si e mai ok. Frana tine sus si e destul de brutala, cam ca la masinile noi.
Am citit ieri pe 8thcivic forum de problema cu lantul si se pare ca sunt destule cazuri cu zgomotul lantului. In unele cazuri a fost necesara inlocuirea, dar nu tot timpul. Am citit si de un buletin de service la Accord 2.2 cu inlocuire pe garantie si au extins garantia la 7 ani sau 200k km la lant. Dar cica doar la motorul n22a1 de pe Accord, nu si cel de pe Civic!!! Oricum, costurile pt inlocuirea lantului sunt imens de mari (~GBP2500). Masina mea e inca in garantie pana la anul in Iulie, deci nu ar trebui sa ma doara capul. Ideea e ca zgomotul e acolo si ma dispera.
Cred ca la anul trec iar la benzina, chiar daca consumul este mai mic la Diesel si cheltuielile cu drumurile in concediu sunt mai mici. Trebuie sa ma interesez cam cat costa impozitul si asigurarea. Daca diferenta de pret e semnificativa, trecem la Accord Benzina A/T Icon_smile

Dupa ce se schimba placutele este normal sa fie mai moale frana, vreo 300 - 350 km, contrar a ce au mai spus alti colegi pe alte forumuri. O sa fie din ce in ce mai rigida dupa un numar de franari. Link-ul ala pus de maruta e foarte bun. Biggthumpup

Despre lant, da se pare ca nu e chiar infailibil, si ca nu tine chiar o viata... Icon_sad

Delphi, sunt de acord ca nu tine o viata. Dar sa incepi sa ai probleme cu el la 85k, iar nu e bine. Daca ajungem sa schimbam lantul la 60k ca pe curele, nu e bine deloc.
Wagner, intr-adevar zona de rezidenta a masinii este una civilizata. Si tocmai din cauza civilizatiei si infrastructurii, motorul vede 180-200 km/h saptamanal Icon_biggrin ok, sa zicem ca la mine a fost din cauza exploatarii (viteze mari timp indelungat, plecari in forta in 70-75% din cazuri). Dar ce dreaq sa zic de aia din UK?

180-200 km/h saptamanal nu mi se pare un motiv de uzura prematura. 5D are viteza maxima constructiva data undeva pe la 205-210 km/h. Pana la la viteza respectiva se considera regim normal de exploatare, din ce imi amintesc. Cu plecarile mai in forta, hmmm... Te tii de liniute? Nu cred...

Nu sustin ca este normal sa ai probleme cu lantul la 85.000 km. Din contra, cred ca e o aiureala. Dar, din pacate nimic nu mai este cum era altadata...

Nu ma tin de liniute, dar imi place sa imi mai bat joc de cate un racer wannabe cu cate o urlatoare de polo sau corsa Icon_biggrin Plec mai tot timpul in forta de la semafoare ca sa le prind in cascada pe verde.
@delphi: Logic ca e o aiureala, mai ales tinand cont de cate piese trebuie schimbate pe langa lant si, implicit, costurile...Eu nu inteleg de ce nu se aplica buletinul de service pe transmisie si la Civic, pt ca motorul e acelasi.

Ce buletin de service? Icon_yikes Scuze, sunt pe alaturi de subiect... Icon_redface

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew