This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

'07 Civic 5D 2.2 ASM

Bogdane, acum ai unde sa-ti pui borcanele cu muraturi aduse din Romania, nu?!?! Icon_biggrin

Rollinglaugh) alea le pun in pivnita ca e mai racoare. Dar pot sa pun butoiul cu varza si cutia de branza Rollinglaugh

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

te-ai scos. e suficient.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

bogdane cat costa unu? daca e oferta trimite-mi si mie unu ca de cand doresc Icon_wink

acu nu mai ai griji de grindina, lovita in strada sau parcare si poti sa-i pui si husa dupa ce o speli sa fie mereu curata Icon_biggrin

@razvan: 52 EUR pe luna. Am avut mare bafta, pt ca am vazut ca s-au mutat unii si am sunat sa intreb daca au vreun garaj liber. Sunt vreo 20 de garaje la 80 de apartamente si 2 dintre ele sunt ale administratorului (isi tine scule, masinile de tuns iarba, etc)
Din fericire, strada unde stau este cu sens unic si se parcheaza masini pe ambele parti ale strazii. Nu m-a plesnit nimeni pana acum Icon_biggrin. Am observat ca s-au inmultit masinile si e loterie cu gasirea unui loc de parcare, mai ales daca vin dupa 17:30 acasa. Acum, daca nu gasesc loc, o bag frumos la cutiuta si basta.
De ce sa ii mai pun husa?

pentru praf !

sper ca acum ca ai garaj nu ocupi un loc de parcare degeaba si garaju sta gol Icon_smile ar fi foarte tipic romanesc!

Crede-ma ca nu stau toata ziua pune husa, scoate husa. Inchid usa si pa. Oricum nu intra atat de mult praf pe sub usa incat sa necesite husa (sper)...
Normal ca bag masina in garaj. La dracu l-am mai luat? Am vecini aici care au garajul plin de alte mizerii si masina e parcata in strada.
Azi ma duc si o fac boboc si o bag la scuteala Icon_biggrin

partea proasta la husa e ca atunci cand o dai jos, tot praful de pe ea il pui pe tine Icon_smile)
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

The following 1 user says Thank You to LIVIU_CTS for this post:
  • BogdanT

Se pare ca trebuie sa schimb placutele si pe fata. La franare se aude un scartait ascutit. Azi tre sa ma duc in service ca sapt viitoare plec in concediu si pana la Barcelona e ceva de mers...

cred ca nu mai ai timp sa le iei de pe cox, acolo le vazusem ok la pret !

Din pacate nu am timp. Am vazut si eu ca erau cu 27% reducere parca. Dar cu pretul transportului, cred ca tot pe acolo ajung.

Vreo 50 lire pe Cox, parca.

@gabi: 44 GBP + 15GBP Transportul = 59 x 1,15 = 68 EUR
Am sunat acum la Honda si doar placutele costa...106,40 EUR!!! Cu montajul ma duce la 180 EUR. Plm ce preturi nesimtite!!!
O sa il sun pe ala la cox si intreb daca le pot trimite pana Lunea sau Martea viitoare.

Si il inviti pe Bodo pe la tine si in 1/2 ora nu are ce sa faca cu schimbatul de placute Icon_smile De 74 Eur beti si mancati serios Icon_smile

Ar cam fi 110 EUR, dar la asta nu mi-a bashit mintea Icon_biggrin Chestia e ca mi-e cam naspa sa il sun pe Bodo si ii sa ii zic ca vreau sa imi schimbe placutele. iu know...
Le-am comandat pe cox pana la urma. Am vb cu un tip de acolo si cel tarziu Vineri dupa amiaza le am in brate.

Oricum, saptamana asta Bodo e in Franta dar nu cred ca te-ar refuza Icon_smile Eu, in locul tau, l-as suna. Nu mi-ar fi jena sa ii dau lui 50 Eur fata de 110 alora Icon_smile Merita sa incerci. O sa zica da sau nu Icon_smile

Mai pune si distanta dintre noi, vreo 430 km dus intors. Eu cred ca e destul de mult totusi. Chiar nu m-ar jena sa ii dau lui 50 eur, dar e prea departe...Oricum, manopera ma costa vreo 80 eur. Piesele erau scumpe ca dreaq.
Oricum, merci de tip, Gabi.

Nu stiam ca e asa mare distanta intre voi Icon_sad

mda...din pacate este.

Un mare mare plus pt baietii de la cox. Am primit azi dim piesele comandate marti dupa amiaza. Urmeaza sa fac programarea la service.

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew