This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

'07 Civic 5D 2.2 ASM

Nu prea merge Kit-ul Vision de la FN2 din cate am fost eu informat, pentru ca nu se "pupa" la prinderi.
Da' io acu' vad ca tu ai eleronul ala de 5D pe spate... ma bate gandul sa-o bricolez si pe-a mea cu unu' Icon_smile
Yula... s-ar putea sa dau eu setul de vara (da' nu sta dupa mine), care e in stare decenta.
Doar ca-i cam mare distanta d-aici pana in IRL...
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

@w33bb0, am gasit pe ebay in .de un kit vision pt 5d la 800 EUR nevopsit. uita-te la Adi pe thread ca este acolo link-ul.
Eleronul ala a fost de la inceput pe ea. Era nu's ce dreaq de kit cu grila fata, eleron si alea cromate cu Civic de vin pe praguri.
@yula, daca vrei putem face schimb de jante Icon_biggrin mie imi plac ale tale, tie iti plac astea Icon_biggrin discutam, negociem, elea elea u know...

Vedem ce planuri sunt, momentan sunt multumit de cum arata dar am sa tin minte ofertele Icon_wink
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

L-am identificat, in sfarsit. E al naibii de scump, insa mie imi place la nebunie.
Uof!!! Daca n-as avea doua galeti de bani de dat in urmatoarele 3 luni, mai c-as comanda unu' si azi Icon_sad
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Si mie imi place la nebunie, dar pretul e nesimtit de mare. Partea naspa e ca nici nu am cum sa le transport in .ro si sa le vopsesc (cred eu) mai ieftin decat in .de. De montat nici nu mai vb ca este mult sub pretul de aici. Dar schimba complet aspectul masinii...

la bani mai putini va face amicul meu din cj, care cu asta se ocupa.....numa sa va deplasati masina in cj Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Si acum ca suntem inapoi in Doiciland sa facem un mic update.
Masinuta se apropie de 59000 km. Pe durata "concediului", am facut ~4400 km cu un consum de 5,6 afisat. Se putea si mai bine, dar am ridicat stacheta de viteza prin Austria si Ungaria spre 140-145 si s-a cunoascut. In Germania, fara numar ca deja eram plictisit si s-a ingreunat piciorul Icon_biggrin La iesirea din Austria spre Germania aveam 5,2 afisat si am ajuns la Frankfurt cu 5,6 Icon_biggrin
Luna viitoare iese din garantie si trebuie facut ITP-ul.
Pe 5 dimineata e programata la revizie completa pt ca dupa amiaza are de trecut testul TÜV. Nu troncane, nu bate, nu papa ulei (prea mult Icon_biggrin), nu scartaie. Ma astept ca la revizie sa fie schimbate doar filtrele si uleiul.
Ma cam enerveaza cauciucurile astea de vara ca sunt cam zgomotoase la viteze mari. Daca mai bate si vantul sau ploua ai suieratul asigurat, care in timp devine stresant.

Eu zic ca ai masina perfecta pentru nevoile tale actuale. Multi km inainte!

L-am vazut eu pe Bogdan ca se intelegea de minune cu ea pe Valea Oltului Icon_wink
Sa ne revedem la mult mai multi KM, colegu'!
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Multam fain de urari baieti!!!
Sa aveti si voi grija de ale voastre.

Civicania e în service pt revizia de 3 ani şi certificarea TUV. Am întrebat cât costă TUV-ul...105 euroi Icon_yikes în .ro e cam de 5 ori mai puţin, damn it!!!

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

las ca in .ro sunt multe altele mai scumpe decat in .de, cat despre de cate ori mai putin sunt veniturile....
asa ca, hai, nu te mai plange ca data viitoare iti pun oţet in pahar Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Gata şi cu revizia de 60k...luat masinuta din service. Me happy!
Nu a avut nici un fel de buba, erori înregistrate, nimic. S-a schimbat uleiul, filtrul şi lichidul de frână. Cred ca au schimbat şi un tampon de la toba stânga că am văzut azi dim la inspecţia vizuală că se mişcă şi i-am spus ăluia de zgomotul pe care îl aveam.
Am primit TUV pt încă 2 ani Icon_biggrin
Cost distracţie 342 euro

Gata, a iesit din garantie?

Sent from my GT-I9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Din păcate, da...Icon_sad

Mi-au pus ulei TOTAL in motor de data asta (au pus cartonasul cu TOTAL, nu ca as fi vazut vreun bidon de ulei). Inainte era cu ARAL.
Sper sa nu mi se para, dar motorul este mai silentios, zgomotul in habitaclu nu mai este asa de puternic. ARAL a papat in medie cam 750 ml in 17-18000 km. Sunt curios cat papa din asta. Apropo, eu am luat pt completat, acum cateva saptamani, ARAL 5W-40 (d'asta aveam in motor). Are ceva daca, in eventualitatea nevoii de completare, pun din el peste TOTAL? Eu cred ca nu.
Va trebui sa ma duc iar la ei sa vad ce este si cu clima ca daca dau pe LOW nu baga aer rece rece ca la 16 grade. Bine, nici la noi acum nu sunt 38 de grade ca sa iti poti da seama cat de rece este, dar e evident ca nu este asa de rece cum ar trebui. Am mai vazut ca pe partea cu distributia, la capacul culbutori este ceva "umezeala". Cred ca ar trebui schimbata garnitura aia de acolo...

Atata vreme cat respecti SAE, n-are nci pe naiba daca pui 750 ml peste cei 6 litri (sau p-acolo) cat are motorul diesel Icon_smile

---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?q1ftuk
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Ulei poti pune linistit, chiar daca este alta marca.
Eu mai tare as fi ingrijorat de umezeala aia de la capac. Trebuie urmarita si remediata.

Am fost deja la service şi le-am arătat "umezeala". Trebuie schimbată garnitura de la capacul culbutori. Mâine sau vineri ajunge. Au spus că pot merge şi aşa cu ea, fără probleme, dar am spus că nu vreau să stau şi o schimb.

Saptamana asta am sarit de 60.000km
Ieri am facut prelungire de garantie pt inca 2 ani (just to be sure). Am avut un pic de stres pt ca prelungirea asta trebuie incheiata inainte de expirarea garantiei standard de 3 ani. Garantia mea expirase pe 07.07. Dealer-ul avand tot istoricul masinii mele, se pare ca a mers si a fost acceptata in <24h fara nici un fel de problema. Initial mi se spusese ca nu se mai poate si ca analiza dosarului ar dura cam 7-10 zile. Me happy Icon_biggrin In contract scrie ca pana in 100.000km, ce intra pe garantie este suportat 100% de Honda (este o lista mareata cu ce intra la garantie). Peste 100k, trebuie sa platesc eu un procent din valoarea reparatiilor (care creste odata cu nr. de km). Nu cred ca sar eu prea mult de 100.000 in cei 2 ani, dar e bine de stiut Icon_biggrin

Luni am programare sa imi schimbe garnitura aia buclucasa. Initial ala din Service a zis ca dureaza 20 de min, dar cand m-am dus cu ea acolo a zis ca mai trebuie si altceva schimbat, ca la Dizal trebuie schimbate si niste tevi pe acolo (daca imi aduc bine aminte, ar fi poz. 7,8,9 din poza http://www.lingshondaparts.com/honda_car...k_03=16575). M-am ofticat si m-am luat de ala ca scrie mare pe cover-ul ala ca e I-CTDI si mai si luceste!!! Tevile alea cica se schimba pe garantie Icon_biggrin

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew