BogdanT
Threads: 12
Thanks Received: 26 in 25 posts
Thanks Given: 16
|
|
Mi-e tare drag cand vad cum se uita unii cand trec pe langa ea in fata blocului. Pe aici prin zona nu prea sunt. In orasul nostru sunt vreo 3-4 maxim si alea standard. Comparativ cu Frankfurt, aici Honda tinde catre 0. Nu am vazut decat 2 Civicuri culoarea asta in .de si alea la Frankfurt. Culorile preferate: negru, rosu, champagne. Pacat ca Honda nu e atat de prezenta si in Bavaria. Se pare ca Mazda le-a luat fata in zona grav de tot. E plin de reprezentante Mazda pe aici. In parcarea de la serviciu, e singura Honda. Nemtoaicele sunt la putere. Mai vezi cate o Alfa Brera, o Laguna coupe, 2 Ibiza, un Leon si un Fiat 500 Abarth. Restul...Tedeei...
|
BogdanT
|
|
La noi a venit deja zapada...:icon_yikes: Dar ninge in disperare, ffff dens si viscolit...Nu mai stiu care e masinuta mea ca nu se mai vede in parcare  ( Si iar o sa pierd vreo ora in trafic din cauza mortaciunilor care merg ca cu dricu'...Nu am decat 18 km de drum national si e crima din cauza fricosilor astora de nemti...Nu am vazut frate asa distrusi. Cum da un pic de zapada si asfaltul nu mai e uscat, sunt terminati...
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
Asa e si la noi, am iesit ieri un pic cu masina la cumparaturi si ma taram cu 5 la ora in spatele lor :icon_no:
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
BogdanT
|
|
|
BogdanT
|
|
|
w33bb0
Threads: 26
Thanks Received: 40 in 38 posts
Thanks Given: 13
|
|
Bine-bine, stiam eu ca astia intretin partiile in stare impecabila, dar chiar sa-ti asigure si zapada numai buna de drift in parcare...
|
BogdanT
|
|
Era subtire stratul dar se putea face un drift, o intoarcere cu frana de mana...partiile erau intr-adevar impecabile, pesajul demential si vantul patrunzator...Noi am fost cam singurii pe acolo care nu aveam echipament de ski  Se uitau aia mai ciudat la noi, dar deh...ata ete. Am testat si noi terenul de preturi, atmosfera, etc. Data viitoare ne inarmam cu echipament si ne ducem sa luam lectii pe partia de copii
|
yulasinio
|
|
Daca tot ai ajuns pana la acolo sper macar ca ai facut o tura cu sacul sau cu salteaua de apa
|
BogdanT
|
|
Nici una nici alta  Nici macar saniuta nu am avut si nici nu ne-am incumentat sa inchireim una ca eram la blugi
|
yulasinio
|
|
Pai blugi sunt cei mai buni cand te dai cu sacul ca e materialul rezistent
|
BogdanT
|
|
Finally, mi-am facut timp si m-am dus sa schimb stergatoarele ca deja ma disperau. Ce bine sterg astea noi acum...nici macar nu se aud pe parbriz si sterg perfect. Am luat direct de la dealer, nu Bosch sau alte marci. 'eftin ca braga: 44€
|
yulasinio
|
|
Si mie mi s-a parut mult cand am dat 25 pe Bosch
|
w33bb0
Threads: 26
Thanks Received: 40 in 38 posts
Thanks Given: 13
|
|
Din pacate, nu dureaza mult pana revin la vechile obiceiuri. Si eu cand le-am pus am avut un soc din cauza lipsei de zgomot care se "auzea"
|
BogdanT
|
|
Ia in considerare faptul ca pe aici pe la noi nu e asa de mult praf si nisip pe strazi ca in Ro ca sa distruga cauciucul. Sper sa nu revina fff curand la vechile obiceiuri.
Celelalte au rezistat destul de bine si destul de mult zic eu, tinand cont de vremea mizerabila care a fost din August incoace.
|
dragostan
Threads: 2
Thanks Received: 3 in 3 posts
Thanks Given: 0
|
|
sunt foarte bune stergatoarele stock, mult peste gunoaiele bosch.
intrebare: si voi aveti problema cu stergerea parbrizului in zona din stanga jos? mie imi lasa o dara de vreo 10-15cm latime. si cum la cei 172cm ai mei imi place sa stau cu scaunul la maxim de jos, e exact in raza vizuala.
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red
|
bgdsta
Threads: 1
Thanks Received: 7 in 7 posts
Thanks Given: 4
|
|
confirm Dragos, asta din cauza duzei de stropit. Oricat m-am chinuit sa o ridic, cand e mizerie imi ramane acea zona murdara. In plus contribuie si stergatoarele care au 2,5 ani.
|
BogdanT
|
|
Confirm si eu...la cele vechi imi ramanea o dara naspa acolo de la sarea de pe asflat...Din fericire eu am "doar" 1,86m  si nu imi jeneaza raza vizuala, dar e super stresant ca tre' sa sterg cu carpa acolo.
|
BogdanT
|
|
Catinel si usurel...am implinit si noi 30.000 km in weekend. Din intamplare nu eram eu la volan, ci scumpa mea sotie care si-a exprimat dorinta de a conduce dupa o pauza de ceva ani. A inceput prin a stresa un Golf la scoala de soferi, prin a-i da dureri de cap si gat instructorului cu plecarile de pe loc si franele  , cu trasu' de volan ca la Dacie mai sa se duca in boscheti, cu plecarea de pe loc ba turata ba moare motorul etc etc etc...Acum merge ceva mai bine, dar ii este frica de ea de parca e cu ouale in piata in aglomeratie. Are niste "defecte" sau apucaturi de Dacie, cum ar fi batzaitul de volan stg-dr de parca ar avea volanul joc in cuplaj, indiferent de viteza ea trage la fel de volan, etc Am fost si inca sunt de prinicpiul (cam misogin ce-i drept) ca femeia sa isi vada de treaba ei si sa ne lase pe noi sa ne ocupam de treaba cu covrigu'...de placut ii place, ii este drag si trebuie sa insist sa conduca. M-ar ajuta fff mult cand venim in tara, sa nu mai trebuiasca sa pierdem o noapte prin Arad ca imi pica mie ochii in gura de somn. Deh...vom trai si vom vedea. Eu sunt increzator ca isi va da drumul si totul va fi bine. E bine ca ii este putin teama si este uneori prea preventiva. A fost o faza de am lesinat de ras...La ultima sedinta a dus-o instructorul pe autobahn. Trafic ce si ce, treceau aia ca rachetele pe langa ei, etc...Zice ala: "Vezi ca tre sa depasim si noi TIR-ul ala ca merge cu 90". Trage a mea sotie brusc de volan (avea cam 125-130) de l-a dat pe ala cu capul de geam, masina a inceput sa danseze putin si pana la urma a stabilizat-o cu ceva emotii in chilotzei  Pe drumul spre casa, o intreaba ala: "cand ai condus ultima data pe autostrada?" Raspunsul l-a facut pe ala sa treaca prin curcubeul aromelor Skittels: "care ultima data ca asta fu prima!!!!!!!!" 
Mda...pana cum masinuta a mers impecabil, reviziile la timp, apa, paie si...pedala.
|
yulasinio
|
|
E o adevarata placere sa le inveti din nou sa conduca. Eu am fost in aceeasi situatie dar acuma am avansat desi nu conducem numai daca suntem siliti de imprejurari (adica eu baut)
|
BogdanT
|
|
Daca poti sa numesti asta placere inseamna ca esti masochist pe bune...eu incerc sa nu imi fac nervi, rezist cu stoicism cat pot de mult, dar, vb aia, am si eu nervii mei si cand ajung la nivelul maxim de suportabilitate e mai nashpa  Chiar imi pare rau de masina cand vad cum o chinuie cateodata, desi ii repet intruna anumite miscari si manevre, poate poate nu le mai face. Degeaba...Nu simte de nici un fel masina, nu asculta motorul, nu isi da seama unde e roata...sunt multe. Sper ca cu timpul sa scape de aceste apucaturi de dacie si sa conduca si sa capete incredere in ea ca daca nu...il punem in rama si se uita la el.
Apropo, incepand de saptamana trecuta am si permis de conducere german  Usor usor ne germanizam de tot. Inca 5 ani jumatate si am si bolentin da Jermania...
|
|