10-02-2013, 14:51 (This post was last modified: 10-02-2013, 14:56 by LauX_LauX_LauX.)
(10-02-2013, 10:35)LIVIU_CTS Wrote: da da.
zi-mi si mie cum sunt rs-r urile ca de un secol vreau sa iau si eu. am gasit la noi la 100 euro bucata si vreau sa ma var in schema.
Ia cu incredere ca sunt peste multe anvelope de strada pot spune ca sunt la nivelul unui semi slick. Pereti laterali sunt foarte tari iar buza ce e in contact cu asfaltul este foarte moale deci e perfect pt viraje de precizie. Mai multe iti voi spune la vara. Pana acum stiu ca pe ploaie si la rece nu-s cine stie ce.
(10-02-2013, 12:59)kinky_boy Wrote: gigea o prind bine jantele.
ce n-as da sa am si eu garaj
Am schimbat usa si am pus tavan fals. Imediat dupa ce am terminat de gletuit mi-am bagat masina si am inceput sa mesteresc la ea. E fain ca langa am centrala care este pe lemne si e foarte cald. Mai tre sa izolez usa cu niste polistiren si pot lucra mai lejer. Panoul cu neoane l-am pus strategic, bate exact pe motor cand deschizi capota
daca poti intra in legatura cu cineva care are un laborator de tehnica dentara, poti sa-l rogi sa-ti imprumute un micromotor ot asta. biaxul ala e o antichitate. ai freze ed duritati diferite, pietre, filturi de slefuit si paste. daca nu, hai la cj in vara la o poveste si le facem impreuna )
Merge si cu un biax electric cu prelungitor flexibil, la asta poti pune si piese minuscule de care nu cred ca am nevoie. A facut in preten si i-a iest destul de bine. Oricum din cate am inteles polish trebuie facut doar in intake, camera de ardere si evacuare. Acolo unde se face amestecu benzina-aier tre sa existe ceva rugozitate. Daca ma insel va rog sa ma corectati.
mai, am pus un link in care se spune ca nu e important luciul ci forma. polish dai daca ai nervi si vrei tu sa fie perfect insa nu influenteaza dinamica.