Azi am dat si eu jos chiulasa, maine o pun pe cealalata.
Din cate am citit Valve Lash la ZC e 0.13mm pe Admisie si 0.15mm pe Evacuare, va rog sa ma corectati daca ma insel
Am montat O'Ring-urile deoarece scapa benzina atunci cand miscam de injectoare, cele vechi erau putrede, pur si simplu s-au descompus cand am pus mana pe ele.
Tre sa dau fuzetele de VTI la sablat apoi la vopsit, eu nu mai am timp de asa ceva
Da sunt prin zona de vre-o saptamana, nu am apucat decat sa-mi montez dinou scoicile pe crx, am bagat tapiteria la spalat, am mai pus niste bureti sa nu-mi mai steie picioarele in aier, am mai bagat si la coaste un strat subtire, acum pot sa zic ca face vacum scaunu abea mai ies din el dar simt orice tendinta de alunecare a masinii. Acum mai am nevoie de un butuc prelungitor la volan sau alt volan cu butucu mai lung sa fie pozitia la volan perfecta. Din cate stiu eu cu mana pe volan, cotu tre sa formeze un unghi de 90 de grade
La Del Sol am schimbat filtru de benzina, bujiile si fisele. Mai ramane lichidu servo cu tot cu racitor si ceva bucse iar mai nou am descoperit ca am si o spira rupta de la arcu din fata dreapta.
Las ca si eu cu plecarile mele am porbagaju plin de pivoti si bucseraie care asteapta sa fie schimbate, ma refer mai mult la Del Sol ca CRX-u sta mult mai bine chear daca e cu 2 ani mai batran. Am si pt el setu complet de bucse din poliuretan, pline de praf
Ieri mi-am schimbat lichidu de la servo pe Del Sol impreuna cu spira aia din fata care il raceste ca era putreda rau.
@yulasinio - mai pune si tu niste mega sa urc o poza daua sa vada si baietii Am ramas cu 13 KiloBiti