This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

Pai si la voi ma refeream cand ziceam Icon_smile voi aveti numai Ungaria iar eu am un track aici.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

da bah, ca ungaria e in spetele blocului, uitasem Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Pai ma mut si eu in bloc cu tine, Liviu Icon_biggrin
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

de cei din vestul tarii e ok sa mearga la unguri ca fac 3-4 ore, ceea ce nu e un capat de tara in schimb pentru restu nu e treaba usoara Icon_smile

Eu am venit 3mii de km la un meet voi de ce nu puteti face o mie sa mergeti pe track Icon_razz

putem yula putem Icon_smile oricum hungaroring-ul are doar 2 open days pe an, asa ca e ok totusi.
Problema e si de costuri nu numai distanta, benzina cazare si altele se aduna binisor la un trip. Adi mi-a zis ca din ce a vorbit el cu lumea costul ar fi undeva pe la 4-500 de euro trip-ul care sunt bani seriosi pentru o excursie de 2-3 zile, ca sa nu mai zic de ulei, placute, cauciucuri Icon_biggrin

Distractia costa, dar merita, cred! o sa vad si yo peste 3 saptamani Icon_biggrin

Inseamna ca eu sunt norocos ca merg zilnic pe traseu de VTM...
Era cat pe ce sa zic ca vreau si eu "la bloc" dar acum ma bucur ca stau la tara...

si eu prefer sa ma dau pe straja, 100 km pana la alba.
pe circuit probabil ca o sa intru anul asta insa pe motoreta Icon_biggrin

uite ce am gasit referitor la axe si arcuri:
The regular B-series dual intake valve spring set-up can be run with the Type R cams because they are actually stiffer than the Type R intakes. This is because the Type R valves are lighter than the regular B-series valves.

(29-02-2012, 22:07)LIVIU_CTS Wrote: uite ce am gasit referitor la axe si arcuri:
The regular B-series dual intake valve spring set-up can be run with the Type R cams because they are actually stiffer than the Type R intakes. This is because the Type R valves are lighter than the regular B-series valves.

da, sunt cu 12% mai uasoare si din alt material decat cele de b16.
acu nah, zic si eu trenul complet de ITR/CTR : supape, LMA-uri, arcuri, discurile de sprijin, si refacute scaunele supapelor
acu parerile sunt impartite, eu am primit un sfat de la cel care urma sa imi faca softul si am zis sa-l dau pe post Biggthumpup ...

atunci e bine venit ! trai-ţi-ar!

am dat peste un link interesant :

http://www.artman-racing.ee/artman/stati...roupeA.pdf

+ pic

[Image: dsc2282foro.jpg]

[Image: dsc2180foro.jpg]

The following 1 user says Thank You to Toyboy for this post:
  • LIVIU_CTS

Arata super masinuta...BiggthumpupBiggthumpupBiggthumpupBiggthumpup

(03-03-2012, 02:11)BogdanT Wrote: Arata super masinuta...BiggthumpupBiggthumpupBiggthumpupBiggthumpup

cu exceptia coltului stanga spate ...multumesc Biggthumpup

eu am apreciat ce am vazut...ce e in spate, nu stiu, nu ma bag, nu am vazut nimic Icon_biggrin

Arata bine rexul in elementul lui. Ce camber ai fata/spate?

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk

-2,5º fata si -0,5º spate

De ce asa negativ pe fata?

(04-03-2012, 03:00)yulasinio Wrote: De ce asa negativ pe fata?

asa da dupa ce o las in jos, fara camber kit, nu prea ii vad rostul, trotinetele astea nu prea au cine stie ce greutate pe fata, paradele au 40k si le mai tin vara asta ....nu prea am chef sa pun kit-u si dupa sa stau sa modific defiecare data cand intru pe pista, mai bine iau 2 jante de 15 si 2 slick-uri si game over Biggthumpup

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew