This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

poze promise :

[Image: 049ozg.jpg]

[Image: 046ydz.jpg]

filme Icon_censored dupa 0:00 Pelvic

PS : cu ocazia asta am aruncat destule kg in plus la gunoi Icon_biggrin

Ai pastrat toba de mijloc si ai renuntat la finala. Buna treaba! Icon_smile
O filmare cand primim ? Icon_wink Eram curios cum suna un B16 doar cu galeria!

Caldura mare la voi de esti numai in tricou?

Suna bine teava dar sunt curios cum se aude in sarcina Confused

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

16ºC, obisnuit sa lucrez noaptea la -3-4ºC, ziua nu scap nici o ocazie d´asta Icon_biggrin
in sarcina se aude MUUULT mai bine, o sa fac o filmare fara imagine doar cu sunet Icon_wink

se aude bine, presupun ca nu e masina cu care faci si drumuri mai lungi Icon_smile)

(13-01-2012, 12:26)kinky_boy Wrote: se aude bine, presupun ca nu e masina cu care faci si drumuri mai lungi Icon_smile)

nu e singura, mai am ¨bolidul¨ prietenei ....dar la drumuri lunigi CRX-ul este nava amiral Icon_biggrin

asaaaaa.... sambata am facut swap-ul la ceasurile de EK4, tre sa mai schimb niste becuri ca is cam chioare, si am rezolvat problema cu eroarea 43 (fuel system supply) cum ? , pai am montat o wide band si am alergat masina in toate stilurile apoi am modificat cu Crome, aveam 11.2 afr la ralanti Icon_biggrin cu masina calda , pana spre 4000 mergea foarte bogat (aici aparea eroarea) dupa 4000 am vazut valori si de 16-16.5 , dupa vreo 1h 1/2 masina merge si consuma mult mai bine Icon_wink

Ce ECU folosesti si ce cip ai instalat pe el?

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • Toyboy

(16-01-2012, 14:52)yulasinio Wrote: Ce ECU folosesti si ce cip ai instalat pe el?

P28 si un Eprom Icon_biggrin

Mi ciuda ca l-am vandut pe al meu de pe Si. Ai ales varinta buna, ai "mestecat" tu pe chrome sau ai pe cineva care stie?

am un tovaras care cunoaste Icon_wink

oare exista vreo varianta in care sa fac si eu treaba asta cu ajutorul pretenaşului tau? adica sa imi spuna ce sa fac si sa-mi dea cu ce? eventual contra cost...
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

(17-01-2012, 17:46)LIVIU_CTS Wrote: oare exista vreo varianta in care sa fac si eu treaba asta cu ajutorul pretenaşului tau? adica sa imi spuna ce sa fac si sa-mi dea cu ce? eventual contra cost...

in functie de upgrade-urile pe care le ai montate pe masina, ai nevoie de un ECU socketeat prima data, apoi sa montezi wideband-ul, sa modifici hartile cu Crome varianta free sau profesional, scrii modificarile cu moates si montezi chip-ul in ECU , toate astea facute in timp real, tot ce se face la distanta este cu aproximatie.

intra pe pgmfi.org / xenocron.com

o sa pun in chiulasa tot kitul skunk2 tuner stage 2, galeria de admisie cu clapeta skunk2 (inca nu stiu ce diametru) o galerie 4-1.
cand o fi cazul ma poti ajuta cu "procurare" de hardware-ul necesat?
eu ma uit unde ai spus tu insa maţa-n calendar e fix banana, Icon_smile

(18-01-2012, 13:06)LIVIU_CTS Wrote: o sa pun in chiulasa tot kitul skunk2 tuner stage 2, galeria de admisie cu clapeta skunk2 (inca nu stiu ce diametru) o galerie 4-1.
cand o fi cazul ma poti ajuta cu "procurare" de hardware-ul necesat?
eu ma uit unde ai spus tu insa maţa-n calendar e fix banana, Icon_smile

ok no problem Biggthumpup

Iti trebuie un P28 sau P30 ECU cu ectune / chrome pro / neptune si un senzor wideband

aham. incep sa ma documentez
cum aflu ce ecu am eu?

P30 cred dar nu sunt 100% sigur, oricum daca nu ai P30 ai sigur P28. Deci nu ai nevoie numia de cip si de software.

cam asta tre facut ca sa-l ¨chipezi¨
http://www.clubcivic.es/foro/showthread....W0-(B16a1)

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew