This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

(30-11-2011, 15:41)w33bb0 Wrote: Damn! Voiam si eu juma' de plus acolo! Sniff sniff!
Icon_smile)

Da, de retinut este: lighter is always better in wheels.

+1 de la mine sa se simta bine Andrei de ziua lui Icon_biggrin

Honda nu arde uleiul, il foloseste.

ieri mi-a ajuns B piep-ul de ITR
umeaza sa balesc la o galerie de evacuare tegiwa.....430€

dupa ce e copiata tegiwa?

(30-11-2011, 23:48)kinky_boy Wrote: dupa ce e copiata tegiwa?

Toda
produsul este identic cu originalul, difera materialele, o copie excelenta atat estetic cat si tehnic.

da, si cea de ep3 e tot dupa toda. Acum depinde cum vrei si tu, dar eu am luat toda sh in stare foarte buna la acelasi pret cu o tegiwa noua. vezi tu ce si cum Icon_smile

deci s-a reparat bine coltu la aripa?

acum trimit asigurarea vinovatului la firma de asigurari, si o duc pe a mea la atelier, urmeaza sa vina cineva sa constate pagubele si sa dea unda verde la reparatie ....mai dureza nitel
e mai greu sa gasesc toda sh .

indoitura tot acolo e, deocamdata mai dureaza pana primesc instiintare de la firma de asigurari, nasol si cu sarbatorile astea....
stie cineva daca header-ul OEM dupa B16 este bolt-on pe B18c R spec, avand in vedere diferenta de inaltime a celor 2 blocuri motor ?

Daca e 4-2-1 intra dar o sa fie foarte aproape de baia de ulei, daca e vorba de 4-1 nu sunt sigur Confused

(17-12-2011, 22:45)yulasinio Wrote: Daca e 4-2-1 intra dar o sa fie foarte aproape de baia de ulei, daca e vorba de 4-1 nu sunt sigur Confused

montat astazi header-ul OEM de pe B18c R spec ala de 2,5 ¨ si venit cca 50-60 km la esapament liberIcon_peaceIcon_peaceDragCopcarTaz
am comandat flansa conica de 2.5¨ care urmeaza sa fie momntata pe B pipe-ul de ITR.

Mama cred ca iti suna urechiile de la zgomot Happy

Ce galerie ai montat 4-1 sau 4-2-1?

(20-12-2011, 01:21)yulasinio Wrote: Mama cred ca iti suna urechiile de la zgomot Happy

Ce galerie ai montat 4-1 sau 4-2-1?

am ramas la OEM de ITR 4-2-1, din cauza faptului ca sunt prea lasat, in asa fel incat nu intra cric sub masina iar header-ul OEM impreuna cu baia sunt deja la a 2-a julitura, deci deocamdata nu ma risc.
cred ca va trebui sa ma obisnuiesc pentru ca voi monta esapamentul fara final Icon_mrgreen (1)

am primit azi flansele de 2.5¨, si alte acareturi de la Tegiwa,
urmeaza ca la anu sa fac esapamentul sa baraie rau Icon_biggrin

Pai fa-l anu asta, ce mai astepti... Te prinde anu cu masina nefinalizata. Icon_smile

(30-12-2011, 15:20)LauX_LauX_LauX Wrote: Pai fa-l anu asta, ce mai astepti... Te prinde anu cu masina nefinalizata. Icon_smile

intru la 14.00 ies la 23.00 ...dupa o zi de dat din maini non stop nu mai am chef nici de mine, pe langa asta nu depinde de mine, ci de colegul la care o sa sudez treburile Icon_biggrin

Daca vrei pe cineva bun la sudura am eu pe finul langa Madrid Icon_wink

Hai in Romania ca ti-o sudez eu ca la Rusi in solzi de rechin. Icon_smile

ma descurc baieti.....deocamdata multzam de ajutor Icon_wink

azi am adaptat B pipe-ul pe CRX... a iesit ceva de genu: sunet buddy club spec 2 cu look OEM Icon_biggrin.... nu am pus final ...deocamdata, nici nu cred ca ma grabesc
foarte zgomotoasa in acceleratii, daca mentin este ok, ....in VTEC parca iti baga cineva un B16 in timpane Icon_biggrin
urmeaza vineri sa fac un cluster swap, sa montez o sonda AEM si sa fac un datalog
poze mai tarziu ca ma bag la somn Icon_wink

Poza ca poza dar un sunet vrem sa auzim.

Sent from my GT-I9000

Paida, sa vedem si noi ceva. Eu am facut o gramada de filmulete cu evacuarea cea noua, acum sa te vedem si pe tine. Fara saxsofon oare cum suna ?

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew