This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

Toate sau aproape toate Accordurile încep sa fluiere la cutie , a unui prieten la fel fluiera si era ceva la cutie , dar nu ea ceva grav , numi aduc aminte cum se cheamă .

Enviado desde mi iPhone con Tapatalk

va pupa tata    

cineva merge la coafor    

Pam-pam Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

(15-07-2014, 18:54)yulasinio Wrote: Pam-pam Icon_smile

azi reparam ce au facut carpacii acu 2 ani ...    

The following 1 user says Thank You to Toyboy for this post:
  • danylson

deci si pe la voi se face treaba de mantuiala la capitolul vopsitorie nu doar pe aici, bafta la nimerit culoarea Icon_smile

(16-07-2014, 11:47)kinky_boy Wrote: deci si pe la voi se face treaba de mantuiala la capitolul vopsitorie nu doar pe aici, bafta la nimerit culoarea Icon_smile

da, acolo e mult mai bine... daca ma apuc de povestit va luati cu mainile de cap
culoarea e simpla mane NH575M Icon_wink

cred ca ultimele poze Icon_sad
maine vin dupa EL Icon_sad(((((

Se mai duce unu... Icon_sad

Până la urmă îl vinzi??? Care e prețul?

De ce il dai ma ? Ce te-a apucat ?

A imbatranit ma, il dor salele.

s-a dat Icon_sad((( 4k

cu mare parere de rau, o parte din mine a ramas si va ramane mereu cu masina asta, am invatat multe si am trecut prin multe impreuna, .... acum o usa se inchide alta se deschide !

Păcat, zic eu dar tu știi cel mai bine ce trebuie. Hai să te văd cu ce te echipezi Icon_smile

4K? Pfuiiiii!!! Ce mi-e necaz, la cati bani s-au bagat in ea.

N-a vrut să mi-o dea mie. Mi-a cerut 5000 pe ea și a dat-o cu 4000. Ce om domne'

(19-07-2014, 15:12)kmr Wrote: Păcat, zic eu dar tu știi cel mai bine ce trebuie. Hai să te văd cu ce te echipezi Icon_smile

deocamdata un tdi 90 cp pentru servici .

(19-07-2014, 15:15)maruta Wrote: 4K? Pfuiiiii!!! Ce mi-e necaz, la cati bani s-au bagat in ea.

banii nu conteaza ... sentimentele dor cel mai mult Icon_sad(

(19-07-2014, 15:30)kmr Wrote: N-a vrut să mi-o dea mie. Mi-a cerut 5000 pe ea și a dat-o cu 4000. Ce om domne'

las' ca tu ai racheta aia alba, nu te vaita !

Nu mă vait bre Icon_smile .Vezi că în septembrie sunt la Valencia și acum că ai TDI, n-ai nicio scuză să nu vii să bem o bere Icon_smile

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew