This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

(18-04-2013, 21:24)yulasinio Wrote: Sper ca nu esti cu capul sa dai 100€ pe rulment.

http://japserviceparts.co.uk/honda-civic...aring.html

nu dau mane, nu stiu daca cele de ek4 imi sunt bune ...oricum is in cautari !

dupa lungi perioade de cautari am reusit sa dau de cineva care poate sa mi le faca,
probabil va suna de pe masinile kanjo si nu numai Icon_biggrin
[Image: photo_zpsf3750d17.jpg]

[Image: 2a_zps1aa58e30.jpg]

[Image: 4a_zps8a19711e.jpg]

PS : a innebunit lupu ...WTF

http://www.ebay.com/itm/290877103135?ite...em&vxp=mtr

Cre ca i-o scapat mana pe 0, da-le dracu de presuri, ori is cusute cu fir de aur.

Ai fi surprins cati din US isi pun banii deoparte pentru astea Icon_wink
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Hmmm...pai cred ca se pot face, si-a facut KMR unele foarte faine chiar acuma de curand

asaaaa,
- am schimbat prostia de ulei ce o completasem in motor cand am umblat ca babalau´la garnitura vtec si am pierdut cca 3l .... tot cu 10w40 Mos de la LM

- dupa ultimul track am vazut ca-mi agata fin din 4 in 5 dupa 5500 rpm, cred ca un cumul de factori e cauza : ambreiaj dus nereglat, sincron obosit, tije home made, am verificat uleiul in cutie, curat ca lacrima (fara pilitura) la prima vedere.
Nu dau jos cutia pana nu fac rost de : ambreiaj, sincroane 1-5, FD de 4.7, LSD

- am demontat trapa si am aranjat o guma care nu statea bine de cand o vopsisem, totul ok Icon_wink
- rezolvat problema picurare apa pe telescopul de la portbagaj, apa se prelingea prin gaura stropitorii spate si ajungea inauntru , ...putin silicon si acum e OK
- am dat de un site foarte fain unde am gasit rulmentii fata Icon_wink
http://www.autodynamics-honda.com/whbehubas.html

Trimit si in EU aia?
La cutie mai mult ca sigur sunt sincroanele daca in alte viteze nu agata Icon_neutral Pilitura nu prea ai sa gasesti in cutie pentru ca e prevazuta cu un magnet care o aduna Icon_wink

mi-am rupt azi 10 min din viata sa schimb cablul de ambreiaj, cel vechi se rupsese filetul de reglaj din plastic si nu mai puteam sa mai intind.
am pus unu de Integra DA, am prins reducere 12€ Icon_biggrin este mai scurt cu cca 5-7cm .
diferente vizibile nu prea sunt, doar ca cel original de CRX are o camasa de plastic in plus, cel de Integra nu are, asa ca i-am bagat vaselina la greu si l-am montat Icon_wink
pedala e ceva mai smooth, nu tine unde mi-ar place, mai trebuie sa-l strang putin, credeam ca scap de agatatul la a5-a si nu a fost asa Icon_sad

(21-05-2013, 23:33)Toyboy Wrote: credeam ca scap de agatatul la a5-a si nu a fost asa Icon_sad

Numai de aia l-ai schimbat ca de nu il lasa-i asa Icon_smile

(22-05-2013, 01:02)yulasinio Wrote:
(21-05-2013, 23:33)Toyboy Wrote: credeam ca scap de agatatul la a5-a si nu a fost asa Icon_sad

Numai de aia l-ai schimbat ca de nu il lasa-i asa Icon_smile
trebuia de mult schimbat, dar nu-mi facusem timp, acum sa rezolv cu rulmentii fata !

deci, de azi sunt oficial in vacanta... yu`piiiii

bun, scarba aia de sincron inca face fite, tot schimb ambreiajul am cateva variante, o sa le pun aici de la varianta cea mai ieftina la cea mai scumpa:

- demontat cutia si schimbat piesa uzata cred ca sincron-ul 5
- luat alta cutie SH
- cumparat S80 de ITR 98 spec, verificata, garantata
- demontat cutie schimbat syncroane 3-5 sau 1-5 + rulmenti + LSD de ITR si FD de 4.7

???

3 Icon_razz

(14-06-2013, 20:07)sKyNeT Wrote: 3 Icon_razz

adik 4 ... ca-i mai scump sa o fac eu decat alta ...ideea e ca daca o fac eu stiu ca e¨tot¨nou in ea si ma pot baza pe ceva.

Mai bine iei alta si o vinzi asta. Daca o faci o sa bagi multi bani in ea.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

ultima varianta as opta si eu ... kitul de la syncrotech are tot ce trebuie la un pret rezonabil ... acum nu stiu la cati bani ai gasit LSD-ul + FD-ul ... apropo daca alegi varianta asta cauta sa cumperii si rulmentii de la blocant ( nu vin in kitul de la syncrotech decat daca faci comanda separat).

am gasit lsd-ul la 180€ si fd-ul la 275€ parca.
alta cutie sh ma duce cca 300€
si s80 cu fd 4.7 cu garantie si transport din IRL 1000€.

azi a mai murit un itr ....a dat 3 in loc de 5a ... asa ca mare grija !

Unde ai gasit cutia aia in irl? Eu stiu ca sunt in jur de 300e

(17-06-2013, 09:00)yulasinio Wrote: Unde ai gasit cutia aia in irl? Eu stiu ca sunt in jur de 300e

daca is 300€ iau 3 Happy
pe ek9.org, vtecperformance, desfacuta probata, si garantata ...acu nush daca e doar marketing !

(17-06-2013, 16:24)Toyboy Wrote:
(17-06-2013, 09:00)yulasinio Wrote: Unde ai gasit cutia aia in irl? Eu stiu ca sunt in jur de 300e

daca is 300€ iau 3 Happy
pe ek9.org, vtecperformance, desfacuta probata, si garantata ...acu nush daca e doar marketing !

Fără număr RollinglaughRollinglaughRollinglaugh

urmeaza sa montam S80 cu 4,5 de ITR r spec Icon_biggrin

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew