This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

nu prea ma convinge tzava aia de cupru, distanta e prea mare pana la repartitor, si e mai usor de facut !

Ziceam ca pot aparea eventuale probleme pe la adaptori.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

mai sunt cateva facute asa, si merg ok .

ce pompa e?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

E pompa de ITR de un inch.

azi a venit si a 5-a Honda in familie,
sa-mi explice si mie un posesor cum e cu garnitura aia de la 75 la 90cp, ca mie imi da cu virgula rau... Icon_biggrin

Felicitari Traiane .... sa va poarte sanatosi.

Referitor la garnitura... sub clapeta acceleratiei se afla o garnitura de metal cu diamentru mai mic, ea restrictioneaza volumul de aer care intra in admisie pentru amestec si a fost montata pe motoare d14a3 pentru a reduce puterea la 75 de cai intrucat pe vremea cand se importau in europa, taxele vamale erau mai mici. Poti sa o schimbi cu o garnitura originala de d14a4; trebuie doar sa dai filtrul de aer jos, sa scoti cateva racorduri si sa desfaci patru suruburi de la throttle body (asa cred ca-i zice)
Nu uita sa resetezi ECU ... altfel o sa faca precum masina lu' Adi dupa ce-a montat CAI-ul.

[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

multumesc, am sa-i transmit propietarului gandurile tale Icon_biggrin
bun, sa zicem ca avem un amestec optim pentru a3, schimbam garnitura, mai mult aer inseamna ca saracim amestecul, nu cunosc ECU-uri care sa corecteze incat sa iei 15 cp asa cat ai zice peste.

am montat azi galeria de admisie, intake-ul si pompa de 1" de ITR, fara ajustari la ECU, e mai " plin" dupa 3500rpm si FRANEAZA, chiar si cu placute de strada! deocamdata nu am poze, va urma ....

Harnic baiet dar... :nopic:

Sent from my N4

daci merita sa pun pe lista si pompa de 1'?

deci va fac pachet tie si lu Gabi ? 4x etrieri 282mm si 2x pompa ITR?

suna interesant. pret?

pe mine pompa+servo m-a costat 40€ iar etrierii ii gasesti intre 40-60€ set-ul in functie de locatie!

Hai cu pachetul Icon_smile

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

no, vorba lui, hai cu pachetul Icon_biggrin

http://www.rotarypit.com/faq-rx8.htm

pentru cei care vor sa stie mai mult despre un renesis Icon_wink

trai-ti-ar limba Icon_biggrin

cand am facut corner weight-ul am lasat unghiurile pe fata pentru mai tarziu cand o sa schimb rulmentii, dreapta are 1 grad de cadere pozitiva fata de stanga, deci e pe duca... azi am fost sa iau preturi la rulmenti si surpriza 100€ bucata .... WTF

intre timp mi-am tras un HoPro1 eften version, am de gand sa-l bag in cele mai interesante locuri si sa-l las sa inregistreze, mai nasol dupa unde urc video-urile, astia se plictisesc si te baga la racoare rapid daca faci pe eroul, o poza cu inculpatul    

Sper ca nu esti cu capul sa dai 100€ pe rulment.

http://japserviceparts.co.uk/honda-civic...aring.html

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew