This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

mai studiaza putin la came si arcuri. am citit si lucruri aiurea despre bisimoto. nu stiu cat sunt de reala da mai sapa nu te arunca.
kmr-ule taci si citeste Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Am gasit si Crespo dar Stage 5, deci imi va fi greu pe strada cu ele.

pai daca pui fuzete d'astea sau de Vt care au de serie 262, automat poti pune disc de 282mm si discuri de NSX Icon_wink

Cu alte cuvinte pe fuzeta care are disc de 262 merge etrier de 282 cu discurl ropriuzis. Deci KMR are nevoie doar de discuri si etrieri iar eu si de fuzete. Dar cum ramane cu pompa atunci? Trebuie si aia mai mare ma gamdesc.

Bine că m-ai băgat și pe mine în seamă Rollinglaugh

Pai te-am bagat din start in seama dar nu stiam ce ai tu acolo. Ce am gasit eu pe integra aia veche tu deja ai pe masina.

nu am avut timp sa montez noile piese, sa tinut tare check-ul 43, pana la urma am scapat de el, ambreiajul l-am mai intins putin si se pare ca inca mai tine, asa ca ieri nu am ratat ocazia si am piesit iar pe pista, 41 de ture si in jur de 160 de km, o suspensie mult mai bine pusa la punct si slick-uri cam vechi au asigurat distractia de dupa amiaza Icon_biggrin

Sa-ti fie rusine ca nu vi cu o filmare Icon_razz

Ma tot gandesc sa ies si eu o data anul asta.

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

(04-03-2013, 20:05)yulasinio Wrote: Sa-ti fie rusine ca nu vi cu o filmare Icon_razz

Ma tot gandesc sa ies si eu o data anul asta.

Sent from my N4

la 10 deabia schimbam gumele si astia intrau pe pista, pana am intrat s-a facut 10.30..+ ca nu-s eu cine stie ce expert, las pilotii sa se filmeze Icon_biggrin+ ca cu atatea porsche-uri si lambo-uri KTM-uri pe pista nu prea poti sa emiti pretentii Icon_wink

PS : urmeaza ambreiaj, LSD, un FD , placute si ceva slick-uri mai noi

Zi cum ai stins becul pana la urma?

Sent from my N4

(04-03-2013, 20:29)yulasinio Wrote: Zi cum ai stins becul pana la urma?

Sent from my N4

am modificat putin harta, ca sa pot merge cat de cat ok, sambata montez admisia si mapez iar !

Ce mai erai pasager Icon_smile

Frate dar la ce viteze ametitoare te deplasai de nici camera nu te putea prinde Icon_lol

Sent from my N4

De parca te-ai teleportat cu DeLorean-u Inapoi In Viitor Icon_smile)

am bagat si de copilot, sa-mi asigur ceva ture cu kzilla Icon_biggrin
de la zgomot a iesit asa poza Icon_smile

rupe-i fasu traiane Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

inca iau lectii, deocamdata bugetu nu ne permite un lsd, fd, si slick-uri noi asa ca practicam cu ce avem .

e gata si adaptarea pompei de frana urmeaza sa o montez maine, impreuna cu restul pieselor    

De ce te complici asa si nu vi cu conducata direct in ea?

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew