This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

jaja , am asa :

filtru conic 10€ in gura clapetei
B pipe ITR fara final
partea de 2-1 galerie evacuare de 2.5¨
si o harta de 2 lei/ 1h cu crome

[Image: e5umyhap.jpg]

am scos 10 cai mai putin decat o Corolla Tsport

mai trebuie lucrata partea 4000-6000

Am vrut sa zic 175 dar am crezut ca ai pus si camele sus.

Sent from my Slimed i9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

camele l-am probat la aparat si am decis sa le dau Icon_wink

bai, eu am la civic 116 la roata, si 148 estimat la motor. sa fie factorul de pierdere in cutie calculat gresit?
vad ca si tu ai tot 116 la roti.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

nu te uita la roti ... la graficele astea e altfel decat cele din us care masoara la roata.

aici nu se pune accent pe ce se da la roata , pentru roata se demonteaza roata si se cupleaza acolo masinaria ca sa vezi exact .

da man, stiu, eu ma refer strict la valoarea inregistrata la mine si la tine.

(22-12-2012, 22:51)LIVIU_CTS Wrote: bai, eu am la civic 116 la roata, si 148 estimat la motor. sa fie factorul de pierdere in cutie calculat gresit?

stai sa caut fisa de la celalalt motor si o pun aici si comparam Icon_wink

(27-12-2012, 21:48)Toyboy Wrote:
(22-12-2012, 22:51)LIVIU_CTS Wrote: bai, eu am la civic 116 la roata, si 148 estimat la motor. sa fie factorul de pierdere in cutie calculat gresit?

stai sa caut fisa de la celalalt motor si o pun aici si comparam Icon_wink

done Icon_wink

Attached Files
.pdf   civic-crx-1º.pdf (Size: 22.75 KB / Downloads: 103)

asta e graficul meu.
injen CAI, weapon-r decat, invidia catback, no tune

Attached Files Thumbnail(s)

imi face cu ochiul un accord 2.2 din 93... ca sa il pot pune carlig si remorca sa duc crx-ul la joaca

Ce upgrade-uri aveai la D16Z5 cand l-ai pus pe dyno ?
135,6CP nu-i rau deloc, sunt tare curios cat are al meu, tot cam pe acolo ma gandesc...

aveam galerie Fujitsubo, decat, si un final Duramas, din cate imi aduc aminte

am facut rost de alta pompa de 1" si de servo, dar si de repartidor de frana 40/40, nu stiam de ce nu sunt 100% multumit de franele mele, si de ce blochez spatele care e mai usor decat fata care e mult mai grea si incaracata de inertie, problema vine de la repartidorul OEM de pe CRX care este 20/40... urmeaza sa il schimb dar mai intai trebuie sa fac swap-ul la 260mm spate. nu stiu daca etrerii spate de itr au pistonasul mai mare decat ce am eu acum.

26-27 ianuarie se organizeaza evenimentul: 24h de Guadix o proba de anduranta pentru masini pre '92 si 160cp OEM, obiectivul principal fiind distractia.
ce-ar mai fi mers sa ne strangem cativa cu o tigaie : tare ca piatra, iute ca sageata!

Pacat ca la voi nu sunt asa de ieftine ca faceati o cheta si luati una de distractie. Va costa ma mult un butoi de 50L de ulei decat masina Rollinglaugh

(07-01-2013, 14:20)yulasinio Wrote: Pacat ca la voi nu sunt asa de ieftine ca faceati o cheta si luati una de distractie. Va costa ma mult un butoi de 50L de ulei decat masina Rollinglaugh

masina sa fi fost costul ....Rollinglaugh

asa, de ceva timp am vibratii mai mari la ambreiaj la plecarea de pe loc si decelerari la viteze mici din 4-3-2... excat ca la liviu daca il incalzesc face mult mai putin ... in mod normal dupa 6000 rpm tre sa fac dublu ambreiaj ca sa schimb normal... deja am pus ochii pe un FCC de ITR

astazi am primit cado un corner weight si parelel    
am inceput asa cu mai mult de jumatate de rezevor de benzina fara sofer si am terminat cu tot cu sofer    
find destul de usoara e destul de greu sa o lasi pe 0 ... urmeaza sa fac paralelul pentru ca pana atunci tre sa schimb rulmentii fata ca au ceva joc

cat despre schimbari, pfff alta masina mult mai asezata, echilibrata in curbe in franare... cand pun paralelul cum imi place o sa fie bomba ... recomand cu caldura !

Pare-se ca-i o investitie buna un asemenea dispozitiv. Destul de complicat de setat, dar se merita.

http://robrobinette.com/corner_weight.htm

Nu e usor de setat dar odata ce o faci masina se va simti mult mai bine pe drum. Uitati-va la Toyboy ce bucuros e Icon_biggrin

cum plm 120roni pe km sa fi remorcat de catre masina de interventie, in Romania ? .... astia is cu pluta rau !

Ha? Ce ai patit?

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew