This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

update important
dupa un mare show la ITV, morcovi in cur cu tot cu frunza suntem iarasi street legal ! [Image: pehe5a6a.jpg]

lol, pai au vrut sa te pice sau de ce a fost show?

Probabil cu noul motor Confused ce conteaza e ca dispar morcovii pana la primavara Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

nooo, noul motor nici vorba, .... inaltimea, esapamentul N1 si faptul ca harjaiam cu tot dedesuptul masinii prin mai toata linia....

Pai si ce au zis sa o ridici mai sus?

nu dar, cel care m-a inspectionat (omu meu) mi-a zis ca sa trecem rapid si fara zgomot sa nu cumva sa vina ingineru pe la geam sa vada minunea.... tocmai invers a fost, cand am intrat pe rulo-urile de frana, am lasat jumate de crossmember pe acolo, canalul pe care trebuia sa intru a vea o protectie al dreq de inalta, am lasat si pe acolo saxofon, intermediu si altele... iti dai seama in ditamai sala aia din spatele masinii nimeni nici o miscare, .... vin eu cu masina mea de dezapezit si incep sa horcai si sa zgarii pe acolo de numa... era un mos la iesire isi facea cruce, cand am iesit nu stiam pe unde sa parchez sa nu se vada ozn -ul ce tocmai a trecut pe acolo

Esti de belea Traiane! Icon_biggrin Bine ca ai reusit.

mda, si mie mi-a dat cu motorul de beton cand a scos-o de pe role, cu spatele. am crezut ca a dat cu cutia, dar ieri am mutat masina si am o baltuta de ulei.....grijania ma-sii!
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Baie e prima care da jos, asta daca nu cumva ai galerie 4-1 Icon_redface

nu da baia, la imbinarea bloc-cutie e o chestie mai pronuntata, eu cu aia lovesc tot timpul.

galerie OEM de 2.5" un pic zgariata .... plm ... bine ca am trecut
Liviu, sigur nu pierzi pe la garnitura baie ulei sau surubul de golire ?

PS: stie cineva cati litri de lichid de frana intra in instalatiile noastre +/-
vreau sa-l schimb si nu vreau sa imi bage bietii dot5

1L daca e aerisita la mare precizie daca nu peste Icon_biggrin

(12-12-2012, 18:57)yulasinio Wrote: 1L daca e aerisita la mare precizie daca nu peste Icon_biggrin

vreau sa bag DOT 4 nu cacatul ce-l pun astia, si sa stiu cat lichid sa cumpar ...oricum tre sa iau mai mult sa am sa pun si la salata Icon_biggrinBiggthumpup

a venit sezonul rece, cum nu am avut tip sa schimb oloiu, si ieri am facut cca 400km, destul de frig, ca sa nu mor de frig in copaie, am apelat la pretenu´nostru cartonu´ pus pe 70% din radiator, am stat inauntru ca la tropice cu consum de 7% si zgomot de polizor in cap

Pai atunci ia 1,5L sa mai ai si la taitei. Trebuia sa iti iei niste dopuri in urechi si nu mai aveai treaba Icon_biggrin

(12-12-2012, 18:33)Toyboy Wrote: Liviu, sigur nu pierzi pe la garnitura baie ulei sau surubul de golire ?

nush, sigur e de la incident, am plecat fara pata sub masina, acum este.
o sa vad cand ridic masina pentru montarea evacuarii

mai , crx-ul da caldura mai repede decat civicul, fara artificii.

al tau da, ca ai un mini radiator la motor... pe al meu tre sa il impodobesc !

am dus rajnita la dyno... cat a dat va las pe voi sa vad daca ghiciti, configuratia e cea pe care o stiti: filtru conic de 2 lei in gura clapetei si b pipe de integra fara finala p28 cu 1h de datalog pe crome

came ai?

182 la fly de la mine Icon_biggrin

Sent from my Slimed i9000

178 Icon_smile

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew