This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

Pai ala nu e cel original de fabrica?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

(10-08-2012, 15:59)yulasinio Wrote: Pai ala nu e cel original de fabrica?

nu mane e un short de egay, eftin si prost

'poi de aia s-o dus.

(10-08-2012, 17:00)yulasinio Wrote: 'poi de aia s-o dus.

de la extensie e sigur... il am de atatia ani si a mers brici....nu ca un dual bent dar ok cat de cat

Da, dar extensia a pus presiune pe partea mai subtire unde a si cedat din cauza materialului prost.

corect, efect de parghie. ce sa mai zicem atuni despre jantele chinese de pe toate pietele....Icon_yikes
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

am pus cei doi suporti dintre cutie si bloc, schimbul de viteze este mai rapid si precis, plus ca nu am exista balbaiala aia gen on-off din treapta 1Icon_wink

inca merg cu restul ala de short shift....
ceva poze de ieri                    

am pus levier OEM, parca era maiok cu shortul , dar acu intra ceva mai suav vitezele si mai lungi ....intre timp CRX vs Autobuz 1-0...m-am ales doar cu o semnalizare sparta si o zgarietura de 3 cm pe bara fata ...nimicuri.....l-am ciuruit Icon_biggrin

Ce-ai avut mah cu el? sau el cu tine?

Doar ce ai scoso de la vopsit... vezi daca esti mic si greu de vazut... trebuia sa alegi o culoare mai stridenta Icon_wink

intersectie opresc ma asigur stanga sa pot face dreapta, in dreapta mea pe strada pe care urma sa ies masini parcate pana in colul strazii,ies 50cm cu botu in strada virat maxim dreapta, nu am mai apucat decat sa pun frana, Fane mergea pe toata strada, inclusiv pe partea mea, inteleg ca e mare si strada mai mica si ca tre sa nu se suie pe cei parcati pe o parte si cealalta a strazii dar plm nu e convoi special cand trece el se deviaza circulatia....     si m-a atins cu coltu lui stanga.... ce sa mai stau sa sun la asigurari, i-am luat datele si m-am dus repede sa sterg urmele de vopsea de pe bara si sa-i retusez cu negru bando-ul... acum ramane sa iau plasticul rupt de la semnalizare ....

+1 la faza culorii

Nasol moment, bine ca nu te-a luat mai din plin ca te facea bine.

i-a dat de l-a julit. Rollinglaugh

bai si am vrut sa o fac verde kawasaki Icon_biggrin... bine ca a fost decat atat, urmeaza azi sa ii mai iau din cadere pe spate ca zici ca e flush ...

Cu un galben aprins i-ar sta lafel de bine, dar cu bondourile negre Icon_wink Galben/Negru e cel mai tare contrast dupa mine. Am un EJ9 de vanzare vopsit galben, arata bestial!

[Image: honda_crx_si_1990_yellow_rearside_v.jpg]

m-am gandit la vremea aia la un galben Aston Martin...dar parca era prea mare diferenta intre culori.
am facut rost si de o admisie in conditii ...umreaza sa-mi mut bateria undeva intre cele 2 punti ...ceva idei ?
[Image: ebevysy4.jpg]
[Image: y5e4a2aq.jpg]

Pune-o in loc de vasul de rezonanta de sub aripa...

Trebuie sa ia o baterie mica sa intre acolo

Sent from my Slimed i9000

cutie de ITR si filtru conic K&N... o sa o mai cosmetizez eu nitel ca sa fie mai racoroasa ! ideea ar fi sa o pun in spatele scaunului copilotului, in zona banchetei

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew