This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

azi am primit vesti de la asigurari Icon_biggrin , tre sa vada si furgoneta care m-a lovit Icon_biggrin
deci e de bine,
dupa masa am reusit sa montez plasticul protector al ceasurilor, a iesit ghini ghini Icon_biggrin
au venit si stop-urile restyling... ceva poze de la sesiunea de lucru de azi JC Motorsport & IST Performance.

[Image: 055am.jpg]

[Image: 062ox.jpg]

[Image: 071cs.jpg]

[Image: 015qq.jpg]

Ce bine arata narile alea... Drool

seara continua cu ceva Vs-uri : EFk20+Nos, Coupe b18c4, ITR ,CRXb16 din pacate m-am scurs ca aveam meci Icon_biggrin

Scula aia de reglat timpii e geniala. O idee ce bani face?

(20-03-2012, 11:33)Vali_Lj Wrote: Scula aia de reglat timpii e geniala. O idee ce bani face?

500-900€ in functie de marca, finete ...etc
treaba buna e ca isi scot banii foarte rapid Icon_biggrin

urmeaza sa rezolv problema cu vopsitul si tablaria apoi, sper ca la anul sa-l las pentru track definitiv, asta inseamna alta masina din moment ce E300-le e la batranu in garaj Icon_biggrin...ma gandeam la un accord CL7, dar va trebui sa traga remorca, asa ca nu stiu cat de indicat ar fi, probabil o Vitara sau ceva de genul ar fi mai indicat, daca aveti experiente si cunostinte in domeniu light suv-urilor sunteti liber sa va exprimati Icon_biggrin

ai dusteru' la indemana, ce te tot cotesti?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Dintre masinile mici de teren Suzuki Vitara imi place cel mai mult, ar fi o solutie. La ce platforma te-ai gandit? La noi iti trebe C-u pt o remorca mai mare de 500kg.

neaprat tre sa facem si noi aceiasi treaba Icon_biggrin
http://www.youtube.com/watch?v=zLSSSzW58...e=youtu.be

Mama ce de timp scutesti cu extintorul Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

(11-04-2012, 00:52)yulasinio Wrote: Mama ce de timp scutesti cu extintorul Icon_smile

da, adevaru e ca e chizda treaba .... cine face rost de instinctoare ??

PS : din pacate tre sa pun mana pe alt bolid , pretena va face 80km zilnic pana la servici si inapoi iar Clio 1.2 16v cu ECU de 1.4 cam papa 8%... si nu ma incanta deloc sa ard banii pe gaz ...cred ca cea mai ok solutie ar fi un 1.4 Tdi Confused ...treaba cu platforma pica anu asta......

Dute pe ceva motor mica diesel, e solutia castigatoare Biggthumpup

(01-05-2012, 01:06)yulasinio Wrote: Dute pe ceva motor mica diesel, e solutia castigatoare Biggthumpup

da pai, cred ca e sigura varianta, ma gandeam sa iau ceva in 4 usi mai mare sa poata sa traga remorca, dar parca nu e plan sa il dau pe mana la mandra, pentru ea condusul nu este o placere ...deci Pelvic

Te-ai uitat sa vezi ce gasesti in configuratia aia? Cred ca numai ceva frantuzesc si mai nou Confused

(01-05-2012, 01:12)yulasinio Wrote: Te-ai uitat sa vezi ce gasesti in configuratia aia? Cred ca numai ceva frantuzesc si mai nou Confused

.... de fel nu imi plac frantuzoaicele
tre sa pun gume, as repeta Parada 60€ buc cu tot cu montaj ...Confused

Acolo nu sunt si masini pe GPL? Cre ca e cea mai buna solutie ca si motorina se scumpeste intr-una.

(01-05-2012, 13:32)DeN1gRator Wrote: Acolo nu sunt si masini pe GPL? Cre ca e cea mai buna solutie ca si motorina se scumpeste intr-una.

mai repede gasesti electrice 100%

treaba buna man! felicitari!

pe ce track mergi? Jarama?

(am stat si eu un an in Spania prin 1998 si-am vazut Jarama)

(02-05-2012, 22:02)Tomi Wrote: treaba buna man! felicitari!

pe ce track mergi? Jarama?

(am stat si eu un an in Spania prin 1998 si-am vazut Jarama)

mersi mane Biggthumpup

Jarama nu prea prezinta interes deoarece e scump si are limita de dB... nu stiu daca si la Monza este la fel
este Albacete, Guadix, Castelloli, Motorland Aragon, Ascari ,...in functie de buzunar si disponibilitate incerc sa bifez cat mai multe track-uri posibile, deocamdata nu imi pot permite o platforma si un ¨cap tractor¨sa las CRX-ul numai pentru pista... e singura masina si incerc sa ma descurc asa cum pot Biggthumpup

nici n-ai de unde alege Icon_smile

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew