This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

(23-04-2013, 10:21)andrei_r Wrote: Si eu sunt ok cu platouri dimineata, restul.. cum o fi, licoare sa fie, ca seara se anunta racoare Icon_lol Apropo, eu 99% vin 1 (adica solo) mai e careva in situatie mea? Sau dorm in masina?Icon_lol) (asta daca nu vin calare Icon_cool)

Si la mine sunt sanse mari spre foarte mari sa vin singur, deci cred ca se rezolva cumva treaba.

Dpmdv pt dimineata e ok cu platouri, iar in rest, carne sa fie Icon_biggrin
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Reply

hopa, bietii deja s-au combinat .... o sa asist in noaptea nuntii Icon_smile)))

Reply

Orgie, nu alta Icon_smile

Reply

Hai acum nu fiti invidiosi Icon_biggrin

Reply

Daca curg carnurile, mi-e indiferent in ce ordine curg si de la ce specii sunt "prelevate", atata timp animalele in cauza au cate 2 sau 4 picioare si "garda la sol" de minim 15-20 cm. Ca banuiesc ca la noi nu se gatesc pechinezi sau sobolani gigant ca in China... Icon_wink Daca mai gasesc oamenii pe acolo vreun berbecut sau vreun mieloi care a "scapat" de Paste, sa ni-l gratareasca, cu atat mai bine Icon_smile

Reply

O remarca: luni, pe 24 iunie e a doua zi de Rusalii, deci nu se munceste. Ar insemna o zi in plus de Intalnire? Icon_smile
civic

Reply

depinde, daca mergem de joi....
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Io plec luni dimineaţa în Grecia Icon_smile

Reply

Eu îmi fac încălzirea la mare, unde tocmai am "aterizat" acum vreo 4 ceasuri !

Sărbători Fericite tuturor !

The following 1 user says Thank You to Ampt for this post:
  • vtin
Reply

pff pai ai mult de pus pe foc pana in iunie Icon_smile))
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Eu sunt la mare de vreo 3 zile Icon_smile Mă antrenez Icon_smile

Reply

actualizeaza cineva prima pagina cu locul exact al intalnirii & info Icon_wink

Reply

Poate ar trebui sa dam si un acont, sa fim siguri pe cazare.
civic

Reply

Primul post este acum actualizat.

@vtin: Asta am sugerat si eu prima data dar trebuie sa ne spuna Razvan cat trebuie sa dam.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(02-05-2013, 16:36)vtin Wrote: O remarca: luni, pe 24 iunie e a doua zi de Rusalii, deci nu se munceste. Ar insemna o zi in plus de Intalnire? Icon_smile
Chiar asa, care este opinia generala, se sta si luni, sau nu?

Reply

Ar fi o idee...ne gandim si mai vorbim.

Reply

Eu nu pot sta şi luni.

Reply

n-am vorbit cu femeia si desprea luni dar nu vad vreo problema. o sa-i dau un mail sa vad daca e vreo problema. in principiu eu as fi ok Icon_smile
as prefera sa vin de joi totusi

Reply

Eu am un botez la Tr. Severin pe 23 iunie. Deci, incerc sa vin de vineri si/sau sambata si duminica sa o tai spre Oltenia.
Sunt un mare idiot pentru ca atunci cand s-a stabilit data botezului puteam sa spun ca am intalnire in weekendul acela si se modifica totul.
Eu am fost convins ca intalnirea este in iulie. My bad.Banghead

Reply

Las ca si eu am avut botez anul trecut si am supravietuit Icon_smile Sper totusi sa nu fie chiar de dimineata programat Icon_razz
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • vtin
Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew