27-01-2013, 17:05 (This post was last modified: 27-01-2013, 17:07 by DeN1gRator.)
Ai nevoie? Cred ca pot sa iti fac rost si eu.
@ Maruta: Am avut si in CTS (l-am pus odata cu Hoinar cand am foat amandoi la revizie la BV odata) nici acolo nu am fost multumit de el (motorul galagios, consuma ulei, nu trgea masina cum trebuia).
vezi tu cum bat, eu am avut ceva asemanator, cu albastru si defapt prostea albastrul ala lumina, si ii dadea o tenta mai spre albastru, dar pe drum nu vedeam nimic.
mah nush ce draku e cu lumina, da e greu ..de ex, la crx am pus xenon after market. te uiti in bec vezi alb usor albastrui. pe pamant e verzuie, pe zapata albastruie...
29-01-2013, 02:16 (This post was last modified: 29-01-2013, 02:19 by Toyboy.)
acu de ce esti rau si ne arati ITR-ul de la spate ...
PS : cu Xtreme vision pe CRX reglate ca lumea vad mai bine ca pe zi ..am mers in tara cu hid-urile fara lupa pe civic-ul fratelui si pfff... ma dureau ochii si nu vedeam nimic, 0 ...foarte periculoase .
Ieri am reusit de am montat HU in masina dupa ce am dat o raita la dezmembrari sa iau suporti si o mufa sa fac instalatia.
Nu am apucat inca sa ma joc foarte mult cu el ca am avut probleme cu subwooferul si m-a prins intunericul. Singurul lucru care l-am observat e ca se aude foarte bine, oricat de tare il dadeam difuzoarele OEM suna impecabil. Iar conversatia prin bluetooth este foarte clara.
Nu am numai o poza cu instalatia facuta de mine. Dupa ce am sa repar subul am sa fac un video.
Nu cred ca poti crea o incinta dintr-o usa cu tabla asa subtire, asa ca prefer sa izolez tabla in spatele difuzoarelor ca sa amortizez sunetul ala de "gol"
eu am facut la crx cu un burete cu o densitate mai mare decat cel uzual, am inchis doar orificiile si suna f f f bine. toti care stiau cum suna del solul (ca o conserva) au fost uimiti cat de bine suna. se poate si cu costuri moca.
Facut ieri o baita la masina pentru ca nu mai suportam geamurile netratate. Cu ocazia am observat "pete" pe ea care necesita un polish plus foarte mult tar. O sa asteptam caldura sa ii facem un detailing ca lumea.