yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
O sa fie prapad toate drumurile acum dupa zapada asta.
Nici nu e de mirare daca aici dupa 1 saptamana de zapada sau rupt drumurile imi imaginez cum e pe plaiurile mioritice.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
rav
Threads: 7
Thanks Received: 3 in 3 posts
Thanks Given: 1
|
|
Neatza,
azi m-am trezit asa cu o pofta de Type R, habar nu am ce am visat... dar, pana acum, cochetam cu ideea unui daily car gen HR-V motor 1.6 productie 200X, asa o masina cu siguranta ar conduce si Alice, dar daca sar la un type R nu stiu daca se mai baga Alice la volan repede... o sa va rog sa mai dezvoltati si voi idee pe aici sau Yula o arunci la libere?
asa, sa revin la Accord, 15.400 km facut mici investigatii ulei (nici o pierdere sesizabila), alte lichide (in limitele din prima zi) doar cu antigelul am ceva probleme, parca s-a evaporat o parte considerabila, asta doar cand motorul este rece e la limita minima, iar cand motorul este in parametri optimi se aseaza undeva intre max/min, drept urmare ma bate gandul sa completez la rece, macar cat sa ridic nivelul cu 1,2 cm; nu stiu ce produs sa cumpar sa fac completarile, pe la honda nu am mai calcat de cand il avem pe Vince si de la ei ... (alta poveste) asa ca stie cineva cu ce tip de antigel pot completa?
Mentionez ca e de culoare albastra.
sa revin, urmeaza a 3-a revizie, am filtrul de ulei de la Maruta, aer de la K&N, ce ma doare e Uleiul... Motul 0W-20, cred ca o sa ma lupt 1 luna sa gasesc un distribuitor pe aici, cert e ca am posibilitatea sa achizitionez REPSOL, merita sa schimb marca? sau sa pastrez Motul?
Marti am muncit din greu, am facut curat in garaj, prea mult material antiderapant cazut de pe masina cred ca am scos un sac de 25kg.
Am acum in cap sa vopsesc jantele (spate stanga a suferit un mic accident de i-a zburat smaltul) vreau sa le vopsesc negre dar capacelul e gri cu H-ul visiniu si nu stiu daca ii cineva pe la noi capabil sa mestereasca si capacul calumea astfel posibil sa raman la argintiu, ma bate gandul sa ma duc sa le bag in camp electrostatic sau baie de magneziu, din pacate doar la nichel am acces aici in zona asa ca...
pana una alta ... ma duc la munca
|
vtin
Threads: 5
Thanks Received: 17 in 16 posts
Thanks Given: 96
|
|
11-02-2011, 11:16
(This post was last modified: 11-02-2011, 11:18 by vtin.)
(11-02-2011, 08:21)rav Wrote: Neatza,
azi m-am trezit asa cu o pofta de Type R, habar nu am ce am visat... dar, pana acum, cochetam cu ideea unui daily car gen HR-V motor 1.6 productie 200X, asa o masina cu siguranta ar conduce si Alice, dar daca sar la un type R nu stiu daca se mai baga Alice la volan repede... o sa va rog sa mai dezvoltati si voi idee pe aici sau Yula o arunci la libere? Marlenei i-au lucit ochii zilele trecute la asta.
Vezi ca poti gasi ulei Honda 0-20 pe collegehillshonda la un pret excelent.
|
w33bb0
Threads: 26
Thanks Received: 40 in 38 posts
Thanks Given: 13
|
|
E frumusica masina, Valentin, da' trebuie cautata amanuntit la caroserie, ca se vede niste rugina aranjata bine pe ea acolo. Si se stie ca japonezele au un ten de adolescent...
|
vtin
|
|
Pentru Marlena e ceva trecator, iar adevaratul motiv pentru care i-a placut masina este ca in ea a urcat o tanara mama cu un plodut, astfel incat a contat, mai degraba, privelistea...
Cine stie maine ce masina i-ar mai placea daca s-ar ivi un prilej asemanator  )
|
rav
|
|
11-02-2011, 12:07
(This post was last modified: 11-02-2011, 12:16 by rav.)
priveste la HR-V
pare o masina intr-u totul utila la noi, mica, usor de intretinut, accesibila, 4x4 si daca tot ne vom baza in viitor pe consoarte e o masina care chiar cred ca poate sa le reprezinte, plus ca utilitate jos cu palaria 2 usi in principal pentru noi dar nici 4 usi nu i de lepadat, daca ne gandim la un daily (optiunea mea principala) cred ca un consum mediu e pe la 8% iar varsta te face sa nu te stresezi noapte, sau locul de parcare in mall-uri.
uite aici
L.E.
asta pt mine si pentru tine
aici
iar vis a vis de ulei, parca nu as baga genuine, ma incord la niste motul, de repsol pass... nu e rau dar parca spania... mna.. .to tun fel de romania e
|
vtin
|
|
Dupa parerea mea, e musai sa aiba 4 usi, motorul de 125 cp si tractiune integrala.
Nu e usor de gasit un asa exemplar, te asigur!
La un moment dat am cautat si am si gasit un HR-V care sa ma faca sa-l vreau foarte mult, doar ca-ntr-un oras atat de aglomerat cum e Constanta nu e de dorit.
|
rav
|
|
acu am vast ce semnatura ai!
in ultimul sunt vedeta! (evident creat de sculele mega amatoricesti utilizate si fiind primul film creat de mine)
nu stiu coloana sonora de ce nu e ...dar se pare ca ceva drepturi de autor ... astfel ca numai la unii din noi mai apare, sper ca in anul asta sa mai reusesc sa fac unul mai bun! (tot cu hondari)
|
vtin
|
|
Ala a fost foarte bun. Grozav!
Nu se aude nimic pentru ca sunt probleme cu dreptul de autor.
Ar trebui un nou clip de la Hdt!
|
rav
|
|
pai hai sa vedem ce zice si Yula, cand se mai leaga la cap cu un drum de RO si tot o punem de-o fecioreasca! evident luam cu noi si "ASISTENTELE" noastre!
o sa fiu dotat pe atunci! sper sa mai invat cum se focuseaza cu dslr-urile, ca deja e plan la un trepied!
dar voi techergheilor ce mai mesteriti?
|
vtin
|
|
D-apai io am problemele cu carnetul si nu-s prea om. Marlena... face ordine p-acilea. Nu in casa, evident.
Cand o sa aiba drum Yula prin tara noastra draga, ar fi super sa punem de-o adunare. Pot sa ma inscriu deja?
|
rav
|
|
stai ca incep sa fac sapaturi sa aflu data cand vom fi aproape de un noroc cu Yula!
|
yulasinio
|
|
Fara suparare dar HRV-urile arata ca un fier de calcat  tot mai bine merge un CRV daca tot se doreste un SUV.
La plimbare cu masina anul asta zic pas, o sa venim acasa in 16 Aprilie pentru doua saptamani si cam atat pentru ca de restul concediului as vrea sa imi vizitez finutii in Spania. O sa vedem ce o sa mai fie pana la anul.
|
rav
|
|
pai innainte sa va intoarceti, probabil prin 20 si ceva trecem prin Alba, astfel tot dam noroc!
|
yulasinio
|
|
Nu pot sa stiu pe unde o sa fiu in 20 ca voi fi iarasi impartit intre Valcea si Alba.
|
w33bb0
Threads: 26
Thanks Received: 40 in 38 posts
Thanks Given: 13
|
|
Tot offtopic si eu: incerc sa ma sincronizez cu Adi si poate iti facem o vizitie cand esti prin Comitatul Bananier Romanistan. In drumul meu de la Bucuresti spre Alba, Valcea este oarecum pe traseu. Deci, oriunde ai fi, fereste-te! Te gasesc!
|
rav
|
|
uite-i ma pe astia cu 5D-uri! daca tot ne incordam atatia, macar o bere sa bem la-olalta!
|
rav
|
|
12-02-2011, 22:39
(This post was last modified: 12-02-2011, 22:41 by rav.)
|
vtin
|
|
|
rav
|
|
12-02-2011, 22:57
(This post was last modified: 12-02-2011, 23:01 by rav.)
pai el nu i cu noi pe aici?
transmite-i si lui toate cele bune din partea baimarenilor!
|
|