cartea zice ca 1L si ceva. pt fata am pus deja 'vo 700ml. mai pun inca pe atat cand lucrez la spate sa fiu sigur.
nu-mi dau seama cand vine "nou" ca nu e mare diferenta la culoare, adica asta vechi nu e maro.
frana in prima parte nu e diferita, cred ca ar necesita o alta pompa, dupa ce treci de jumatate insa e beton. acum sa vad daca se mai schimba ceva la reaerisire.
pffff, ce zi....cosmar!
schimbat telescoapele. mare diferenta cu ele noi. liniste totala pe fata. nimic nu te face fericit ca si piesele noi
schimbat discurile intre ele, vanele de ventilatie sunt simetrice, radiale, asa cum ziceam, nu necesita "intoarcerea" insa imi plac mai mult asa, cu "crestele" din disc spre inapoi.
schimbarea furtunelor pe spate....asta da treaba. pe capre...te doare mintea, ca mainile si spatele nu le mai simt. spatiu stramt, conducte care trec prin accesul spre suruburi....o minunatie. mi-a luat juma' de zi.
bleeding peste bleeding, am reusit sa fac sa fie totul ok. masina f foarte bine si la rece, nu fluiera franele...prima parte a pedalei, aia "de control e f soft si fara feedback, insa dupa aprox 2cm pedala e tare si dozarea e f corecta, progresiva si in final "pune in cap. feelingul nu e atat de frumos, liniar ca pe del sol, cred ca de la raportul intre pompa si volumul etrierilor. pricum, acum pot spune ca am frane.
14-08-2016, 10:45 (This post was last modified: 14-08-2016, 10:54 by LIVIU_CTS.)
seamana, nu pot spune sigur. etrierii sunt megane rs3. am vrut sa fac un desen al conturului pt martor, da' cu oboseala asta am uitat complet.
FCP1667H
e o placere, intr-adevar. dupa aerisirea completa a circuitului sistemul se prezinta mult peste feelingul din del sol, cu tot surplusul de greutate.
apropropo, v-am zis ca am castigat 3 kile in plus pe roata? )) se simte. trebuie sa trec la niste jante mai usoare, ultraleggera par ok. ma gandesc pe viitor si la niste scaune recaro, modelul din focus rs/megane/etc. nu am sapat inca sa vad ce greutate au.
bai surubelnita d eimpact e mare jmekerie . ma gandeam la ea inainte sa ma apuc. cheia de conducte....50e.....fuck it, daca o foloseam mai des era o treaba, asa...mai bine imprumut cand am nevoie
bah yula, 50 mi se pare f mult pt ca nu e ceva ce folosesti. adica am folosit acum si nu cred ca mai folosesc, crx-ul e facut, asta e facuta, de banii aia iau altceva.
toyboy , e drept ca eu m-am uitat la ks tools...
in fine, cum spuneam, nu mai conteaza, treaba-i oabla