This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

2008 CIVIC FN1 TYPE-S

reconditionam...
km putini, par foarte ok, fara urme de uzura avansata. vedem cum se simt
weitec gt, telescop fix, inaltime reglabila.
am "ginit" sub eticheta weitec si originea telescoapelor: AL-KO, un brand mediu, care produc atat oem replacement cat si amortizoare sport. sursa mea din domeniu piese imi spune ca nu stie prea multe, de vandut se vand cele oem....nici proaste da nici nu exceleaza.
constructia pare f solida si f bine facuta, si finisaje si suduri. cine stie ce o fi inauntru...

Attached Files Thumbnail(s)

Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Nu arata rau facute. De cat sunt arcurile?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

nu stiu, am ceva poze cu cartea, n-am apucat sa ma documentez.
acum am sapat putin si am gasit ca AL-KO e partenerul oficial KW (care face si weitec) deci KW nu = Koni&Weitec asa cum stiam.
atunci tre sa fie o treaba Icon_biggrin

Reply

dat un strat de zinc la spray, apoi vopsea si lac. vedem cat o tine. 
maine punem sus.

Reply

Rugineste sub stickere Icon_razz

Reply

Lipseste rosu Liviule Icon_biggrin

Reply

io-s patriot vis-a-vis de straini, cand vine vb de concetateni.....imi trece Icon_wink

ieri trebuia sa pus suspensia sus.....nu puteam demonta o bieleta intreaga....deh...8 ani asa ca am zis mai bine stam si asteptam sa vina doua noi, sa nu raman cu masina imobilizata. maine ajung si tot maine fac miscarea. sunt f nerabdator. am folosit ca traseu pt loguri centura cluj-apahida, viraje luuuungi cu ceva denivelari (deja e veche, vreo 4 ani cred) viteze de 150-160, sunt cateva zone unde nu prea simt masina la locu ei, d'aia astept suspensia. ma gandesc serios la un eleron, macar fn2. la viteze mari nu am apasare aproape deloc.

Reply

ala oem de fn2 are si vreun rol functional ? poate mai degraba ceva mugen style Icon_smile

4 ani e mult pentru suspensie? nu stiu la cat credeti voi ca ar trebui sa o schimbati da a mea are vreo 8 cred si nici nu a ruginit si nici nu se simte diferit ca acum 6 ani cand am luat eu masina.

Reply

are suprafata mai mare spre laterale, deci ofera un surplus de apasare.
nu cred ca u atreaba anii cat gropile.
eu nu o schimb ca nu mai e buna, ba as zice ca e in perfecta stare INSA la cum trage masina acum, face schimb de mase mult mai accentuat si imi da ceva balans, inclusiv la depasiri. e singurul motiv.
bieletele de la bara antirului cica se duc repede de la drumurile proaste. eu am schimbat doar una in perioada de garantie.

Reply

lupta cu suspensia sa terminat ....azi la primele ore. ca de obicei, ne prinde noaptea la suruburi Icon_smile))
suspensia e fix ce imi doream. cam cum era del solul cu arcurile eibach. senzatie de "inchegat" cursa scurta, rafinata, fara rezonante si fara "ecou" in miscare. totodata nu rupe masina. deci mega multumit.
am pus bielete meyle HD, mult mai solide decat cele oem si mai grele. semne ca o sa tina mai mult Icon_biggrin
inaltimea am pus-o din mana, la "bulan" si se pare ca sunt f aproape de inaltimea de dinainte.
amortizoarele sunt bune-bune (cele oem) oare la ce bani sa le pun la vanzare? n-am nici o idee...

Reply

Avion acuma Icon_biggrin
Să ai parte de ea

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

aur, fara numar, se stieeee!!!!

Reply

tu cred ca ai prea multa vopsea .... Icon_smile

The following 1 user says Thank You to Tomi for this post:
  • yulasinio
Reply

am auzit ca daca faci contraste puternice, castigi vo' 5 cai Icon_wink.
tzava aia trebua protejata termic pt ca trece fix pe deasupra evacuarii. ieri in trafic aglomerat, la 27' afara, in admisie aveam 45. nu e rau. in mers in afara, am cam maxim 7' peste temp. exterioara.

Reply

Ai gasit Meyle HD pe plaiurile mioritice? (ma refer la bielete)
Pe unde am intrebat se uitau la mine ca broasca la incendiu...
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

am sursa in piese auto. adica om care a lucrat in vanzari, acum e in conducere, deci ii merge mintea si se descurca Icon_wink

The following 1 user says Thank You to LIVIU_CTS for this post:
  • Wagner
Reply

una calda, alta rece.....si tot asa.
prima, dupa ce am pus suspensia, la cateva zile au inceput eulmentii din flanse sa se cante....
fulia intinzator de la kitul de compresor a luat-o razna, a inceput fulia sa se invarta pe rulment....barait, galagie...dat jos, alezat fulie, pus alt rulment, presat, pus sus, rezolvat.
comandat strut bar, venit azi. tot azi taiat cauciuc sub 4000km rulati....una bucata tabla/cornier-gen, vo' 8cm lungime....roata spate, am rulat ceva km, mergeam incet, cam 80 km/h (eram cu mama in masina) si efectiv n-am simtit decat atunci cand am depasit ceva la vreo 120 km/h, cand am inceput sa simt spatele usor instabil. rezultatul : gasit singura bucata yoko advan neova prin tara, 650 ron.
nu stau banii la mine veac....

Reply

De ce s-a dus rulmentul ala asa repede? Guma ai nu mai merge peticita deloc?

Reply

bah , au schimbat aia de la honda in perioada de garantie (sub 20.000 km) de prosti. am pastrat-o ca stiam ca-i buna. batea capu de planetara.
am pus flansa aia in locul de unde am dat-o jos, iar pe cea de pe dr. am pus-o pe st. la cateva zile au inceput sa trozneasca ambele la virare.
acum le-am pus cum au fost inainte. treaba de o ora, am intrat in casa acum juma de ora, de la ora 7....
daca lasi bratul de pe dr. sa atarne in timp ce te ocupi de amortizor, ai toate sansele ca mizeria aia imputita de tripoda, sa iasa din locasul ei si ce sa mai poti pune amortizorul sus.....m-am kkt pe mine cateva ore pana mi-am bagat pucorul, am taiat colierul si am belit burduful....unul din rulmentii tripodei nu mai era la locul lui si d'aia nu mai intra. a iesit din burduf un jeg de culoarea pamantului, cam ca si uleiul din cutie, ca apa......ce kkt de vazelina o fi fost acolo.....numa honda stie.
pus vazelina grafitata, centrat tripoda la 4 maini (masina pe capre in curte) ....5 min gata.
finalul a fosr strutbarul summit pe care la ora asta nu am mai avut nici un chef si timp sa-l testez.
kkt pe batz ! Icon_sad

Reply

Ala cand il pui vezi ca trebuie sa apesi conductele de clima in jos, fa-o fara grija, altfel nu se aseaza.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew