01-04-2013, 14:23 (This post was last modified: 27-05-2013, 19:20 by w33bb0.)
Iata ca am reusit in sfarsit sa o pun pe drum si sa dau o mini-tura cu ea (atat cat s-o aduc de la garajul unde a stat de cand am luat-o si pana la birou - vreo 2 km). Din pacate n-am avut prea mult timp la dispozitie s-o plimb, da' promit ca diseara ma revansez.
Asadar, e o italianca, venita in Romania pe la inceputul anului (cand s-a produs o incurcatura cu actele pe care inca n-am rezolvat-o complet), nascuta in 2003, cu 782cmc si vreo 107 bhp. Pe computerul de bord sunt afisati vreo 26.000km, care nu stiu cat de reali sunt, data fiind vechimea de 10 ani a utilajului.
Ce-am observat pana acu' de bine: m-a iertat cand am bruscat-o aiurea, iar motorul trage absolut bestial (n-am mers cu nimic mai mare de 600cmc pana acu', iar asta se cearta absolut linistita cu CBR-ul 600F4i in linie dreapta), asa ca niste ani sper sa raman la modelu' asta, ba chiar la ACEASTA mobra.
Ce-am observat de... nu stiu daca de bine sau de rau e ca se incinge apa. Dupa doua reprize de 6000rpm (da, iertati-ma, a fost primu' drum) urmate de semafor-semafor-stop-cedeaza-semafor, a urcat instant la 104 grade Celsius. Odata ce-am pus-o pe cric a scazut pe la 98 in 2 minute. Habar n-am care-i temperatura normala pentru motociclete, asa ca, Liviule, lamureste-ma
Momentan n-am poze, da' promit ca-i fac curand.
Va urma...
- later edit -
Am reusit sa ma screm pana la urma de niste poze mai vechi, de cand a fost adusa in tara.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t 2003 VFR800 Interceptor 1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!
S-o calaresti sanatos (deabia astept sa vin si eu cu o prezentare pe 2 roti )
La apa, primul lucru care trebuie sa il verifici este nivelul antigelului, exact la fel am patit la Hornet-ul care l-am plimbat vara trecuta si dupa ce am verificat diverse piese ne-am dat seama ca n-avea destul antigel
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White
M-am linistit! Se pare ca ajunge si pana in 120 C in cazuri extreme. La 104 C cupleaza si se raceste, dar cica la drum o tine intre 105 si 115 C. Deci... pana acu' numa' de bine.
Singurul ei minus... e gri
Multumesc la fel, tizule!
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t 2003 VFR800 Interceptor 1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!
Da, tre' sa comand: capete ghidon, (cel de pe dreapta e julit un pic), maneta frana/ambreiaj (cea de pe dreapta e si ea zgariata un pic si si-au cam pierdut stralucirea) si crashpad-uri (asa, de sanchi). Apoi side/top case-uri, da' mai incolo oleaca.
... si tocmai am ramas fara cagule... )
2007 Civic FK2 Exec
Mi s-a explicat ca e normal sa functioneze la o temperatura a apei mai ridicata decat la masini pentru ca circuitul apei e presurizat in permanenta la mobre... whatever that means. Oricum, in cateva minute o scot iar la plimbare si vedem cum se mai prezinta. Abia mai stau pe scaun de nerabdare
Multumesc de urari!
2007 Civic FK2 Exec
A doua mini-tura pe ziua de azi si concluzia e: I bought the right bike!
E pur si simplu imbatatoare senzatia. Si reuseste sa-mi inspire suficient respect incat parca ii cer voie ori de cate ori deschid gazu' mai serios
VTECu' ma asteptam sa fie mai violent, dar inca nu am avut curajul s-o "evaluez" corespunzator.
2007 Civic FK2 Exec
Dupa inca o tura mi-am dat seama ca are cel mai misto ambreiaj din toate cu care m-am dat. Cupleaza pe la jumatatea cursei si patineaza foarte frumos pana prinde complet. Ceea ce mi-a prins tare bine, ca mi-e cam teama sa o turez la liber cand plec cu ea de pe loc. Daca sunt prea abrupt cu el insa... ma scutura de ma calmeaza
Abia astept dimineata, ca sa o incalec din nou!
2007 Civic FK2 Exec