este ok sa stiu ca nu voi fi invidiat si contrazis la orice postare. pt mine invidia este o bruta bestie !!!!!!! daca eu sau altii pot asta nu inseamna ca nu se poate.
multumesc inca o data toyboy, 3laux, rooth si altii care m-au sprijinit si incurajat in toate !!!!!!
am rezolvat problema in iarna cand am fost acasa. au spalat-o baietii de nu credeam ca-i adevarat ce vad sub capota. sa fiu sincer.... nici eu nu o mai suportam si sa o frec la carpa imi venea greu tare !!!!!
eu am spalat cu pompiţe d-alea gen solutie de spalat geamuri. am dat prima data cu ceva special de spalat motorul, apoi intr-un recipient ramas gol am bagat apa si dai cu pomiţa la clatit
a mers relativ repede.
ms de urari baieti !!!!!!!!
eu cred ca acest fapt se datoreaza faptului ca masina merge pe gpl si cred ca motorasul asta are sa faca 1.000.000
nu consuma ulei, adica sincer de la schimb la schimb pun cam 100g am o perdita la baia de ulei. dar ce-i mai important ca atunci cand schimb uleiul este asa cum il bag foarte putin schimbat la culoare dar cu aceeasi vascozitate.