This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

sparco78 little bag

este ok sa stiu ca nu voi fi invidiat si contrazis la orice postare. pt mine invidia este o bruta bestie !!!!!!! daca eu sau altii pot asta nu inseamna ca nu se poate.
multumesc inca o data toyboy, 3laux, rooth si altii care m-au sprijinit si incurajat in toate !!!!!!

Reply

Las ca si tu ai sprijinit multa lume... Sa fim sanatosi si sa ne vedem de-ale noastre Icon_wink
Ia zi, cand ii faci o curatare sub capota ?

Reply

am rezolvat problema in iarna cand am fost acasa. au spalat-o baietii de nu credeam ca-i adevarat ce vad sub capota. sa fiu sincer.... nici eu nu o mai suportam si sa o frec la carpa imi venea greu tare !!!!!

Reply

Pentru motor recomand Autoglym engine and machine cleaner, apoi un jet de apa si e ca nou.

-----
Hai hui
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

le frec la carpa si cu un penson indepartez praful din locurile ceva mai greu accesibile. nu sunt adeptul la spalarea motorului....

Reply

Ni trebuie sa il ineci in apa, il clatesti doar. Nici eu nu am fost adeptul si dupa frecat o gramada la mana m-am saturat si l-am spalat.

-----
Hai hui

Reply

eu am spalat cu pompiţe d-alea gen solutie de spalat geamuri. am dat prima data cu ceva special de spalat motorul, apoi intr-un recipient ramas gol am bagat apa si dai cu pomiţa la clatit
a mers relativ repede.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

daca nu-l intretii si-l cureti o data pe an te cred ca-ti vine acru.....
faza cu recipientul dotat de pompita e de tinut minte !!!!!

Reply

intre timp, piticania isi face treaba si-si poarta cu mandrie numele de honda !!!!!!!!!
o cifra frumoasa dar care este ceva mai mare in prezent....

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Icon_tenisclap multi inainte in siguranta !
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

Mulţi înainte fără reparaţii Icon_smile

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

320k !!! Si eu zic ca am mult cu a mea la 157k.

La cati mai multi fara incidente.

Sent from my Slimed i9000

Reply

Eu nu am decat 240k, mai am mult de pedalat pana sa te ajung... Icon_smile

Reply

ms de urari baieti !!!!!!!!
eu cred ca acest fapt se datoreaza faptului ca masina merge pe gpl si cred ca motorasul asta are sa faca 1.000.000
nu consuma ulei, adica sincer de la schimb la schimb pun cam 100g am o perdita la baia de ulei. dar ce-i mai important ca atunci cand schimb uleiul este asa cum il bag foarte putin schimbat la culoare dar cu aceeasi vascozitate.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew