This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

sfat achizitionare ep3

Am vazut un ep3 pana acum si cam la el m-am hotarat din cauza ca are taxa platita si nerecuperata.
La ce lucruri ar trebui sa fiu atent?

Reply

nr de inmatriculare?

Reply

rsx-ala rosu de B?

Reply

Sau poate e aia neagra a lui Petrescu Marius, parca era la 4600 Eur

Reply

nu e NHB , "necunoscuta" masina.

Reply

zicea radu de ceva fabricat prin 2005-2006 ... iar aia rosie e singura facelift care era prin anunturi.

care e aia neagra a lu petrescu? aia de a luat tns-u chargeru sau nenea ala de la capatul lu mosilor?
am vazut pe anunuturi si una alba pe la tm. parca s-au mai inmultit un pic, dc nu or fi revopsite si sunt aceleasi Icon_smile

Reply

Da, aia e, care a avut compresorul pe ea.

Reply

este cea de pe olx, 2002 cu bara si faruri de facelift. cea rosie care este si pe mobile nu are taxa platita Icon_sad.

Reply

este a unui mecanic de la asko. nu stiu mai nimic despre masina, dar cred ca e in toate mintile. nush ce sa zic despre kilometrii, dar altfel din ce am mai povestit cu el parea sa aiba grija de ea.

Reply

pare destul de ok masina, partea dreapta spate putin suspecta de o lovitura mai maricica. posibil sau mi s-a parut ori sunt eu in necunostinta de cauza, un mic lag al acceleratiei / raspunsul motorului fata de pedala de acceleratie.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew